Credite pe muchie de cuțit. Rămași fără credit și cu mobila cumpărată, brokerul i-a salvat dintr-o situație disperată

scris de Corina Varlan în categoria Stiri

28 Mar 2024

3 minute

Continuăm seria de materiale “Credite pe muchie de cuțit”, în care te invităm să faci cunoștință cu unii dintre experții Imobiliare.ro Finance, cu un caz care ne arată cât de valoroasă poate fi intervenția unui broker pentru finalizarea cu succes a tranzacției, dar și cât de important este pentru un profesionist din acest domeniu să câștige încrederea celor care apelează la el.

 

Imaginează-ți ce ai face dacă ai semna un antecontract și ai începe nu doar să te gândești la cum ai vrea să arate noua ta locuință, ci ai merge chiar mai departe și ai începe să cumperi mobilierul, iar apoi ai afla că banca nu-ți mai dă creditul. Într-o astfel de situația s-a găsit o familie care a apelat la Mihaela Vălianu, expert financiar și manager de franciză Imobiliare.ro Finance din Iași, care activează în domeniu din 2008.

 

 

"Au ajuns la mine printr-o cunoștință. Erau disperați! Aveau un antecontract, au mobilat imobilul, au investit toți banii în confortul viitorului lor cămin. Aveau dosarul depus la bancă și peste noapte a fost respins fără drept de apel din cauza unei analize pe venituri", ne povestește Mihaela care, grație experienței sale, a realizat că putea să preia cazul și să salveze situația. Astfel, le-a putut oferi toate asigurările că împreună vor găsi o soluție optimă.

 

"În urma discuției, au plecat de la mine senini și convinși că totul va fi bine", spune brokerul Imobiliare.ro Finance.

 

Încrederea acordată Mihaelei a fost răsplătită în scurt timp. "Am finalizat tranzacția în două săptămâni în condițiile în care nu se așteptau la așa un termen având în vedere că în primă fază dosarul a stat în analiză o lună și jumătate", ne spune ea menționând, totodată, că relația cu acești clienți nu s-a oprit aici. 

 

"Au mai apelat la mine și pentru credite de nevoi personale și în momentul în care răspundeam la telefon discuția începea așa - Doamna Mihaela, ne-ați ajutat să fim la casa noastră când nu mai aveam nicio speranță. Suntem convinși că ce vă cerem acum este de-a dreptul realizabil", explică managerul de franciză Imobiliare.ro Finance.

 

Dacă și tu te confrunți cu o situație dificilă sau pur și simplu ai nevoie de un credit ipotecar pentru a-ți cumpăra casa la care visezi, nu ezita să apelezi la brokerii Imobiliare.ro Finance. Sunt peste 200 la nivel național și au mai bine de 10 ani de experiență în identificarea celor mai avantajoase soluții de finanțare. Află mai multe aici.

Articole similare

Solicită gratuit o ofertă personalizată pentru creditul potrivit ție

Serviciile unui broker de credite sunt gratuite pentru clienți conform ordonanței 52/2016

© Realmedia Credit SRL, parte a grupului Imobiliare.ro

Soluționarea Alternativă a Litigiilor Soluționarea online a litigiilor