Imobiliare.ro Finance și Homevest fac echipă pentru a ușura accesul la credite românilor din străinătate

scris de Corina Varlan în categoria Stiri

25 Mar 2024

3 minute

Imobiliare Finance și Homevest colaborează pentru a ajuta românii din străinătate să obțină mai ușor un credit ipotecar în România. 

 

Acest parteneriat aduce împreună tehnologia digitală Homevest și expertiza de peste 10 ani pe care Imobiliare.ro Finance o are pe piața de credite ipotecare din România. 

 

Procesare automatizată pentru verificarea eligibilității

 

Homevest simplifică procesul de creditare printr-o platformă digitală, intuitivă și ușor de folosit. Clienții pot verifica imediat dacă sunt eligibili pentru finanțare și, pe baza informațiilor furnizate, care este suma maximă pe care o pot împrumuta. Toate acestea fără să intre în contact direct cu banca sau să călătorească în România.

 

“Vrem să dăm informații cât mai utile românilor din străinătate pentru a-i ajuta să înțeleagă ce opțiuni au la dispoziție și ce condiții sunt necesare pentru un credit ipotecar. Scriem conținut educativ pe blogul Homevest pentru a da controlul și puterea de decizie clientului. Doar așa pot face alegeri informate despre banca pe care să o aleagă pentru finanțare, fără să piardă timp să verifice ei înșiși toți creditorii din România”, precizează Petru Dimulescu, co-fondator Homevest.

 

Platforma centralizează documentele necesare finanțării și asigură acces rapid băncii alese pentru evaluarea dosarului de credit. 

 

Dosare de creditare online și acces la cele mai bune soluții de finanțare de la băncile și instituții financiare din România care oferă credite cu venituri din străinătate

 

Prin parteneriatul cu Imobiliare.ro Finance, aplicanții nerezidenți primesc sprijin gratuit de-a lungul întregului proces pentru a alege creditul potrivit, în funcție de circumstanțele financiare specifice. Un broker de credite le va fi alături pentru alegerea celei mai bune soluții de finanțare din variantele existente, va discuta și explica toate clauzele contractuale și va întocmi dosarul de creditare. 

 

Întregul proces devine astfel mult mai simplu, perioada de aprobare mai scurtă și garanția succesului mult mai mare.

 

Prin expertiza unui broker dedicat, aplicanții au acces la cele mai importante soluții de finanțare de la top bănci din România care oferă produse de credit românilor cu venituri din străinătate. Banca Transilvania, Credit Europe Bank, Libra Bank sau UniCredit Bank sunt o parte din creditorii la care aplicanții au acces. 

 

Imobiliare.ro Finance se alătură cu încredere ca partener companiei Homevest. Pentru noi, această colaborare reprezintă un pas în plus înspre a ajuta românii de pretutindeni să acceseze soluția de finanțare potrivită și astfel să-și îndeplinească visul unei case noi, înapoi acasă”, menționează Dan Niculae, Managing Director Imobiliare.ro Finance.

Articole similare

Solicită gratuit o ofertă personalizată pentru creditul potrivit ție

Serviciile unui broker de credite sunt gratuite pentru clienți conform ordonanței 52/2016

© Realmedia Credit SRL, parte a grupului Imobiliare.ro

Soluționarea Alternativă a Litigiilor Soluționarea online a litigiilor