Parteneriate de succes cu brokerii Imobiliare.ro Finance, premiate la evenimentul Imobiliare.ro HUB Timișoara

scris de Corina Varlan în categoria Stiri

12 Mar 2024

3 minute

Cele mai bune parteneriate dintre brokerii Imobiliare.ro Finance și agențiile imobiliare din Timișoara au fost premiate în cadrul evenimentului Imobiliare.ro HUB Timișoara la care au luat parte aproape 300 de profesioniști din real estate.

 

Reprezentanții Imobiliare.ro Finance au acordat două premii la categoria "TOP Partener 2024". Unul dintre acestea a fost câștigat de agenția District Real Estate alături de care, de la începerea colaborării cu brokerul Nicoleta Macovievici, au fost încheiate peste 25 de tranzacții.

 

 

"Colaborarea cu Nicoleta a fost un adevărat succes pentru compania noastră, dar în special pentru clienții noștri, pentru că am reușit să le găsim cele mai avantajoase soluții de finanțare”, a declarat Dejan Belic, Manager District Real Estate, în cadrul evenimentului Imobiliare.ro HUB Timișoara.

 

 

Al doilea premiu "TOP Partener 2024" a fost înmânat agenției Hitch & Mosher pentru strânsa colaborare și rezultatele bune obținute alături de brokerul Imobiliare.ro Finance Laura Andănuță.

 

 

“Am cunoscut brandul Hitch & Mosher când am început să dau credite ipotecare, în 2006-2007. Veneau clienți mulțumiți, cu feedback foarte bun de la această agenție. Le apreciez foarte mult expertiza și vechimea pe piață, anul viitor împlinesc 20 de ani de activitate”, a declarat reprezentanta Imobiliare.ro Finance.

 

Premiul a fost înmânat Simonei Șchiopotă, Managing Partner Hitch & Mosher.

 

 

Laura este un profesionist desăvârșit care, pe lângă calitățile profesionale pe care le are, este și un om cu un caracter deosebit și cu o căldură aparte”, a spus Șchiopotă pe scena evenimentului Imobiliare.ro HUB Timișoara.

 

Al treilea premiu a ajuns la agenția Primum Imobiliare. Colaborarea a început, în acest caz, în toamna anului trecut, tot cu brokerul Nicoleta Macovievici.

 

 

“Am avut o tranzacție în comun, am avut o chimie foarte bună și de atunci am început să colaborăm”, a povestit ea despre primele interacțiuni cu Primum Imobiliare la înmânarea premiului din categoria "Fastest Growing".

 

 

“Am fost foarte mulțumit de felul în care am lucrat prima dată cu ea și așa a început toată povestea. Din punctul meu de vedere, este un broker foarte competent, apreciez foarte mult că o pot suna sâmbăta, pentru mine e vital acest lucru, și apreciez faptul că își iubește meseria și dorește foarte mult să-și ajute clienții. Sper să avem o colaborare cât mai lungă”, a declarat Robert Dan, Manager Primum Imobiliare.

Articole similare

Solicită gratuit o ofertă personalizată pentru creditul potrivit ție

Serviciile unui broker de credite sunt gratuite pentru clienți conform ordonanței 52/2016

© Realmedia Credit SRL, parte a grupului Imobiliare.ro

Soluționarea Alternativă a Litigiilor Soluționarea online a litigiilor