Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
9 mai 2022

Livrare și montaj gratuite la Mobexpert pentru utilizatorii Imobiliare.ro

scris de Alexandra Manolache in categoria Ştirea zilei

Campania promoțională este programată să se desfășoare în perioada perioada 11 Mai 2022 – 10 August 2022. 

Pentru a veni în sprijinul celor care au o nevoie imobiliară, Imobiliare.ro a lansat, în colaborare cu Mobexpert, o nouă campanie promoțională intitulată „Perfect cu Mobexpert si Imobiliare – Livrare si montaj gratuite”. În baza acesteia, utilizatorii site-ului vor beneficia de livrare și montaj gratuite la achizițiile efectuate în cadrul rețelei autohtone de magazine de mobilier și accesorii. Beneficiul poate fi utilizat atât la achizițiile online, cât și la cele în magazinele fizice.

Voucherul se acordă în baza unui cod unic, ce poate fi obținut prin accesarea contului de utilizator de pe Imobiliare.ro – sau crearea unuia nou. Voucherul poate fi utilizat la o singură achiziție, fie fizică sau online și poate fi descărcat din contul Imobiliare.ro începând de la data de 11.05.2022. Valabilitatea acestuia este de 6 luni din momentul descărcării.

Tarifele pentru Transportul Standard Door to Door și pentru Livrare și Montaj Premium Mobilier și Bucătării sunt valabile în limita a 30 km în jurul magazinului în care a fost făcută achiziția. Pentru livrările realizate în afara limitei se va aplica o taxă suplimentară de transport de 2 lei / km dus – întors.

În cazul cumpăraturilor online de pe Mobexpert, codul nu va putea fi folosit în acelasi timp cu un alt cod de reducere (ex: Cod Promo). În cazul în care un anumit produs beneficiază de un alt cod de reducere, participantul la campanie va putea alege și va folosi doar unul dintre coduri (fie cel de reducere, fie cel care acordă gratuitate la serviciile de transport și montaj). În cazul produselor care beneficiază de reduceri directe de preț (nu prin Cod Promo), participantul la campanie va beneficia atât de reducerea directă de preț cât și gratuitate la serviciile de Transport și Montaj.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.