Agenții imobiliare din Romania

Ai nevoie de ajutor? Alege agenţia pe care te poţi baza

11586 anunțuri
Blitz

pro

Cluj-Napoca

Suntem BLITZ, o companie imobiliară românească, cu sediul central în Cluj-Napoca, prezentă cu o rețea extinsă de peste 30 de birouri și francize în tot atâtea orașe din România, și o forță de vânzări de peste 350 de brokeri și colaboratori.

De peste 14 ani suntem un reper în ce privește calitatea și profesionalismul serviciilor imobiliare pe piața imobiliară din Cluj-Napoca, iar de patru ani suntem prezenți în toate centrele economice mari din România.

Misiunea noastră este să fim alături de oameni, în imobiliare, pe viață, și să-i ajutăm pe clienții noștri să câștige timp și bani, luând cele mai bune decizii imobiliare.

Facilităm peste 4.000 de tranzacții imobiliare anual și deservim peste 10.000 de clienți unici noi lunar, și avem un portofoliu de peste 17.000 de proprietăți active - terenuri, apartamente, case și vile, dar și spații de birouri, spații comerciale și industriale.

Toți brokerii noștri sunt bine formați în programe de certificare și training intern, și sunt specializați pe tipuri de tranzacții, departamente și zone. Sunt asistați zilnic de un aparat operațional format din 10 departamente, ceea ce asigură clienților noștri servicii profesioniste din momentul deciziei de achiziție până la mutare.

În 2024 am fost desemnați pentru al patrulea an consecutiv Agenția Anului în România, distincție care ne onorează, dar ne și responsabilizează să menținem standardele cu care ne-am consacrat în piață, în toate serviciile noastre de consultanță imobiliară.

Motto-ul și promisiunea noastră este să ”găsim proprietatea potrivită pentru fiecare client și clientul potrivit pentru fiecare proprietate”.

Vezi telefon

Detalii agenție

7951 anunțuri
King Imobiliare

pro

Bucureşti

🌎 Acoperire Nationala.

Vezi telefon

Detalii agenție

3384 anunțuri

Bucureşti

Suntem în permanenta mișcare și adaptare pentru tine si nevoile tale.
Evoluția domeniului imobiliar în România cere o nouă abordare și o nouă viziune. Habitat Group pune la dispoziție resursele, informațiile și experiență pentru îndeplini cerințele clienților noștri

Vezi telefon

Detalii agenție

2282 anunțuri
Apostu Estate

pro

Timişoara

Apostu Estate este o agenție imobiliară de top din Timișoara si Arad, dedicată să ofere servicii personalizate pentru fiecare client. Având o profundă cunoaștere a pieței locale, echipa noastră combină expertiza profesională cu tehnologie de ultimă oră pentru a asigura o experiență imobiliară eficientă și transparentă. Indiferent dacă ești în căutarea unei locuințe, a unui spațiu comercial sau dorești să investești în proprietăți, Apostu Estate este partenerul tău de încredere pentru toate nevoile tale imobiliare.

Contactează Apostu Estate pentru a începe călătoria ta imobiliară cu un ghid de încredere și experiență!

Vezi telefon

Detalii agenție

1733 anunțuri
Top Estate Team

pro

Bucureşti

TOP ESTATE TEAM porneste în forță pe 7 iunie 2018, moment din care au fost tranzacționate până în prezent peste 2500 de proprietăți. Piața imobiliară se află într-o permanentă schimbare și dezvoltare, iar obiectivul nostru principal îl reprezintă oferirea celor mai profesionale servicii din piață.

Ne instruim în permanență, avem principii pe care le aplicăm atât în viața de zi cu zi, cât și în profesia pe care ne-am ales-o. Judecăm situațiile obiectiv și valorificăm fiecare oportunitate, atât pentru compania noastră dar mai ales pentru clienții noștri. Oamenii ne aleg pentru că am învățat să căutam și să găsim ceea ce înseamnă pentru unii Acasă, iar antreprenorii ne aleg pentru ca am învățat ce înseamnă un spațiu viu și plin de energie care să sporească productivitatea, dezvoltarea și creativitatea. Suntem deschiși mereu către propuneri și colaborări și avem grijă să ne informăm corect întotdeauna pentru a putea da mai departe.

Noi suntem TOP ESTATE TEAM, peste 80 de profesioniști gata să răspundă la orice întrebare din domeniul pe care il iubim!

Vezi telefon

Detalii agenție

1552 anunțuri
ERezidential

pro

Bucureşti

Erezidential este o alegere de incredere pentru serviciile imobiliare complete. Daca sunteti in cautarea unei agentii care sa va ofere servicii personalizate si rezultate exceptionale, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va ajuta sa gasiti cea mai buna solutie imobiliara pentru dumneavoastra.

Vezi telefon

Detalii agenție

1546 anunțuri
Welt Imobiliare

pro

Cluj-Napoca

WELT IMOBILIARE vine in intampinarea dvs. prin intermediul unei echipe de profesionisti specializati in domeniul tranzactiilor imobiliare oferind consultanta in vanzari/cumparari/inchirieri de apartamente, vile, spatii comerciale, terenuri. Tot pentru dvs. evaluam orice tip de imobil si solutionam dosarele de credit pentru banca aleasa. Alaturi de noi veti face cu siguranta o investitie profitabila.

Vezi telefon

Detalii agenție

1538 anunțuri
Galaxy Imob

pro

Bucureşti

Vezi telefon

Detalii agenție

1380 anunțuri

Cluj-Napoca

Agentia imobiliara cu cea mai mare baza de date din Cluj-Napoca. Napoca Imobiliare a fost desemnata la inceputul anului 2016 cea mai de incredere agentie imobiliara in urma unor altgoritmi stricti de verificare in mediul online.

AVANTAJELE COLABORARII CU NAPOCA Imobiliare

Cea mai mare baza de date pe segmentul rezidential (case si apartamente).
Consultanta gratuita, nu doar in domeniul imobiliar ci si in cel financiar si juridic.
Echipa specializata pe toate segmentele: Vanzari/Inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, hale si terenuri
Agenti vorbitori de limba engleza, maghiara, franceza, rusa, spaniola si italiana.

Imobiliare.ro a premiat agentia in 2017 pentru ascensiunea accelerata in 2018 pentru investitia in educatie, iar in 2020 pentru agentia anului in Cluj-Napoca.

Vezi telefon

Detalii agenție

1353 anunțuri

Timişoara

Primum Imobiliare este una dintre cele mai dinamice si apreciate companii imobiliare din Timisoara.
In cadrul agentiei incurajam munca in echipa si punem pasiune in ceea ce facem, iar asta rodeste cele mai frumoase si de durata rezultate, de ambele parti.
Suntem o echipa unita, cu un numar considerabil de tranzactii incheiate cu succes, iar impreuna suntem aici pentru dvs. in a va indruma, cu pasi simpli si siguri, catre "acasa".

De ce sa ne alegi?
suntem receptivi la nevoile si cerintele clientului nostru
oferim cele mai eficiente strategii imobiliare in vederea vanzarii sau cumpararii imobilului
garantam rezultate
oferim accesibilitate in ceea ce priveste timpul
suntem transparenti in negocieri
oferim servicii conexe prin colaborarea cu cei mai implicati si responsabili notari, avocati, brokeri de credite, evaluatori
suntem dedicati si ne dorim colaborari pe termen lung
Multumirea ta inseamna cea mai mare bucurie pentru noi si e scopul eforturilor noastre!
Iti multumim pentru increderea acordata!

Vezi telefon

Detalii agenție

1341 anunțuri
Foxfort

pro

Timişoara

Cu peste 12 ani de experiență în industria imobiliară din Timișoara, am identificat nevoia dumneavoastră, a clienților noștri de a avea acces la servicii rapide, eficiente și profesionale pentru a identifica rapid casa ideală, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru afacerile pe care le conduceți. Înțelegem că procesul de căutare al unei case poate fi plin de obstacole, de aceea ne-am propus să venim în întâmpinarea dumneavoastră și să vă oferim o abordare completă.

La noi, veți descoperi o echipă de experți în intermedieri imobiliare, construcții, asigurări, credite și property management care vă vor ajuta să găsiți acea casă care să vă devină acasă. Prin intermediul consultanței personalizate și atenției la fiecare detaliu dorit, identificăm nevoile și preferințele, oferind soluții practice care să se potrivească perfect cerințelor dumneavoastră.

Colaborăm cu cei mai buni, cu parteneri de încredere și oferim servicii complete, de la prezentarea proprietăților potrivite, creditare, până la finalizarea tranzacției.

Verificăm cu atenție toate detaliile proprietăților, astfel încât dumneavoastră să puteți face o alegere informată și 100% sigură.

Înțelegem importanța găsirii unei case care să vă devină acasă și ne dorim să vă oferim o experiență fără stres și 100% sigură în procesul de căutare și selecție. Suntem dedicați și oferim cele mai bune servicii la cel mai corect preț.

Pentru a răspunde cerințelor tot mai exigente din piață, am creat FOXFORT Timișoara, locul pe care consultanții imobiliari specializați, pregătiți pentru a aduce rezultate eficiente și rapide îl numesc ACASĂ.

Suntem de găsit și vizitat, în Timișoara, pe strada Mureș, Nr. 39 A, clădirea FOXFORT.

Răspundem în media de sub 25 de secunde în timpul programului de lucru, la numărul 0374.069.727

OMUL este cea mai importantă valoare a FOXFORT.

Vezi telefon

Detalii agenție

1332 anunțuri

Sibiu

TABOO Imobiliare este o agenție imobiliară de renume din Sibiu, fondată în 2012, care a demonstrat constant excelență și profesionalism în domeniul imobiliar. Agenția se remarcă prin utilizarea tehnologiilor avansate, inclusiv o aplicație mobilă disponibilă pe iOS, Android și Harmony, care facilitează accesul clienților la portofoliul său vast de proprietăți și oferă funcționalități inovatoare pentru o experiență de utilizare superioară. Cu o echipă dedicată de agenți imobiliari, TABOO Imobiliare a câștigat recunoaștere pentru serviciile sale de calitate, fiind adesea descrisă de clienți ca o agenție de încredere și eficientă, capabilă să gestioneze tranzacții imobiliare complexe cu profesionalism și atenție la detalii.

Suntem prima agenție imobiliară din România care a lansat aplicație mobilă pe App Store, Google Play si Huawei Store pentru a fi mai aproape de clienți. Aplicatia noastră este un real ghid în imobiliare și nu numai, pentru utilizatorii acesteia. Acest pas făcut de TABOO Imobiliare demonstrează încă o dată dorința agenției de a menține mereu standardele cât mai ridicate din punct de vedere al serviciilor furnizate către oamenii preocupați de ceea ce înseamnă domeniul imobiliar.

TABOO Imobiliare Sibiu se angajează să ofere clienților săi transparență și responsabilitate în toate tranzacțiile. Ne mândrim cu faptul că clienții noștri devin adesea prieteni și parteneri de afaceri de lungă durată, datorită relațiilor de încredere pe care le construim și a serviciilor de înaltă calitate pe care le furnizăm.
Pentru a descoperi proprietatea visurilor tale sau pentru a beneficia de serviciile noastre profesionale, contactează acum TABOO Imobiliare la numarul de telefon la numarul 0785.822.822, intrati pe site-ul www.taboo.ro sau va asteptam la unul din sediile noastre din Sibiu pe Sos. Alba Iulia Nr. 83 (colt cu str. Bieltz), Sebes pe str. Lucian Blaga Nr.6, Făgăraș Bulevardul Unirii 1B.

Vezi telefon

Detalii agenție

1232 anunțuri

Bucureşti

Alliance Rezidential este o agentie imobiliara ce ofera servicii complete in domeniu, cu o vechime de 5 ani pe piata de profil din Zona de Sud a Capitalei. Echipa noastra de vanzari fiind formata din oameni tineri, deschisi si veseli.
Compania noastra detine contracte de colaborare cu majoritatea dezvoltatorilor imobiliari din aria de activitate, iar conducerea este asigurata de oameni cu experienta de peste 10 de ani in domeniul imobiliarelor.
Totusi, mandria cea mai mare a companiei este reprezentata de sutele de clienti care ne-au calcat pragul in cautarea unei locuinte si care au plecat de la noi, multumiti, ACASA.

NOI ITI TRANSFORMAM VISUL INTR-O ADRESA !

Vezi telefon

Detalii agenție

1196 anunțuri

Bucureşti

În calitate de membri ai Rețelei de Valori Comune SVN, ne dedicăm pentru realizarea următoarelor obiective:

1. Crearea unei valori extraordinare pentru clienți, colegi și comunitate
2. Cooperarea proactivă și poziționarea prioritară a intereselor clienților noștri
3. Includerea, respectarea și susținerea tuturor membrilor segmentului imobiliar
4. Îndeplinirea angajamentelor
5. Susținerea și promovarea mărcii SVN
6. Rezolvarea cu rapiditate, profesionalism și eficiență a situațiilor deosebite
7. Asumarea responsabilității pentru maximizarea potențialului propriu
8. Excelarea în domeniul de specialitate și a pieței
9. Concentrarea pe aspectele pozitive
10. Construirea carierei concomitent cu acordarea importanței pentru familie și comunitate.
CE NE FACE DIFERIȚI?

Valorile care ne definesc și ne ghidează în activitatea agenției de zi cu zi ne fac diferiți. Acestea subliniază angajamentul față de clienți și parteneri, oferindu-ne direcția pentru viitor.

MUNCA ÎN ECHIPĂ - ÎMPĂRTĂȘIM TOTUL PENTRU A REUȘI.

Deși specialiștii noștri sunt răspândiți pe tot globul, noi reușim să fim o echipă. Tot în echipă ne atingem obiectivele și împărtășim succesul clienților noștri.

CREDEM ÎN ETICĂ - ACȚIONĂM TRANSPARENT ȘI RESPONSABIL.

Clienții noștri se bazează pe noi pentru a acționa în interesul lor. Este o responsabilitate pe care o luăm în serios, astfel că respectăm principii clare și urmăm cele mai înalte standarde globale.

CREDEM ÎN EXCELENȚĂ – NE DEPĂȘIM LIMITELE CONSTANT

Căutăm să găsim soluții și modalități inovatoare prin care să atingem atât obiectivele agenției noastre, cât și pe cele ale clienților. Astfel, creștem și ne dezvoltăm odată cu ei.

Vezi telefon

Detalii agenție

990 anunțuri

Floreşti

Vezi telefon

Detalii agenție

969 anunțuri
R&D ADVISERS

pro

Bucureşti

Proprietăţi şi dezvoltări imobiliareR&D Advisers ofera o larga varietate de servicii imobiliare profesioniste : Vanzari Rezidentiale , Inchirieri Birouri, Consultanta & Project Management si Investitii Corporate.

Vezi telefon

Detalii agenție

947 anunțuri

Cluj-Napoca

CAPITAL IMOBILIARE – un brand S.C. CAPITAL IMOWORK S.R.L. – agenție imobiliară care activează cu succes pe piața imobiliară din Cluj, iar din 2024 în toată România.
Ne place să fim implicați, transparenți și profesioniști când vine vorba de clienții noștri; ne propunem să-i ajutăm să-și atingă obiectivele, fie ca vorbim de apartamentul dorit, casa mult visată sau primul sediu pentru business.
Oferim servicii imobiliare în tranzacții de vânzare – vânzări apartamente, vânzări case, vânzari spatii comerciale, vânzari spații de birouri, vânzari spații industriale, vânzări terenuri – și în tranzacții de inchiriere – închirieri apartamente, închirieri case, închirieri spații comerciale, închirieri spații de birouri, închirieri spații industriale.

Cu ce te putem ajuta:
Consiliere gratuită pre-vânzare / pre-cumpărare / pre-închiriere.
Consiliere juridică.
Reprezentare în tranzacție pe baza unei analize serioase a pieței imobiliare.
Asistență post-tranzacție, de exemplu: asistență la înregistrarea terenului la Registrul Agricol, asistență la înregistrarea apartamentului la Primărie, asistență în administrarea proprietății după cumpărare, asistență în finisarea apartamentului prin firmă de construcții colaboratoare.

De asemenea, credem în importanța principiilor etice în relația cu fiecare client.

Ps: Suntem conștienți că întotdeana este loc de mai bine și așteptăm sugestii sau reclamații la adresa de email: [email protected]

Cu stimă,
Cosmin Lupan
Fondator & Manager General

Vezi telefon

Detalii agenție