Valori imobiliare.ro

Simplitate - Depunem în permanenţă eforturi pentru ca lucrurile să rămână simple pentru clienţii noştri. Facem totul cu dedicaţie, convinşi că pasiunea şi inteligenţa vor genera rezultate excepţionale.

Eficienţă - Urmărim să obţineţi rezultate concrete şi vă propunem un parteneriat care să genereze profit.

Orientare spre client - Credem într-o comunicare deschisă şi ne concentrăm atenţia asupra perspectivei dumneavoastră pentru a vă oferi mai mult, anticipându-vă aşteptările.

Inovare - Suntem mereu primii, pasionaţi să dezvoltăm continuu concepte şi instrumente noi, cu valoare adăugată.

Încredere - Din 1999, demonstrăm că suntem un partener veritabil, pe care vă puteţi baza oricând.

Intrebari frecvente

Ce este imobiliare.ro?

IMOBILIARE.RO este cel mai mare portal de imobiliare din România; aici îşi pot publica ofertele atât agenţiile imobiliare, cât şi persoanele particulare. www.imobiliare.ro a fost lansat în anul 2000.

Astăzi, peste 1000 de agenţii imobiliare beneficiază de serviciile noastre, înregistram peste 1 milion de vizitatori unici lunar, promovăm cele mai noi ansambluri rezidenţiale şi comerciale, dezvoltăm parteneriate cu publicaţii şi portaluri prestigioase, avem numeroase apariţii în presă şi sprijinim cele mai importante târguri şi evenimente imobiliare.

De ce este uneori www.imobiliare.ro confundat cu o agenţie?

Numele nostru generic poate crea confuzii. Imobiliare.ro este portalul pe care vei găsi cele mai multe anunţuri imobiliare din România, venite atât de la agenţii, dar şi de particularii care preferă să îşi vândă singuri locuinţa.

Unele anunţuri nu prezintă suficiente informaţii. Ce pot să fac?

Avem o echipă care se ocupă cu identificarea ofertelor "slab prezentate", însă pe imobiliare.ro apar zilnic sute de oferte noi. Dacă găseşti anunţuri prezentate neprofesionist, scrie la [email protected] şi vom încerca să luăm măsuri pentru a aduce completările necesare.

Ţinem foarte mult la calitatea informaţiei prezente pe imobiliare.ro. Traficul nostru vine de la persoane care caută proprietăţi imobiliare, de aceea vrem să oferim conţinut valoros şi nemaigăsit în altă parte.

Sunt aceste anunţuri actuale?

Da. Ofertele sunt actualizate în permanenţă, iar partenerii noştri fac eforturi ca după ce un anunţ nu mai este valabil, să îl scoată de pe imobiliare.ro. În plus, filtrarea anunţurilor imobiliare poate fi făcută şi în funcţie de data actualizării lor.

Ce cuprind anunţurile publicate pe www.imobiliare.ro?

Anunţurile imobiliare prezentate în 20 de cuvinte nu mai mulţumesc pe nimeni. Clar, e nevoie de anunţuri concrete, reale, de încredere, cu multe imagini, detalii şi o descriere adaptată. De aceea, pe imobiliare.ro, proprietăţile sunt listate şi în funcţie de relevanţa lor.

Aici ofertele sunt garantate de profesioniştii din piaţă, dar pot fi adăugate şi direct de proprietari. În pagina de detalii, anunţurile imobiliare sunt însoţite de imagini şi planuri, au afişate suprafaţa reală şi preţ actualizat. Odată cu lansarea noii versiuni imobiliare.ro, proprietăţile pot fi localizate pe hartă, unele conţin prezentări de tip video sau în format pdf şi o descriere sugestivă.

Ai găsit un anunţ care se potrivea căutărilor tale, însă în momentul în care ai sunat, imobilul nu mai era de vânzare.

Pe imobiliare.ro vei găsi o arhivă foarte generoasă cu ofertele imobiliare publicate şi în anii trecuţi.

Cum numărul de oferte noi este mare în fiecare zi, te invităm să scrii la [email protected] şi să le trimiţi link-ul cu anunţul care nu ţi se pare complet prezentat sau care nu mai este valabil.

De ce este Internetul important când vrei să cumperi sau să vinzi un imobil?

Foarte mulţi   cumpărători încep căutarea unei noi proprietăţi cu ajutorul internetului. Dar de ce să cauţi pe imobiliare.ro?

  • Grad ridicat de încredere: Site-ul de specialitate.
  • Număr mare de oferte, accesibile non-stop: ai acces la un număr impresionant de anunţuri imobiliare, actualizate în timp real. Anunţurile acoperă toate categoriile imobiliare: apartamente, case şi vile, terenuri pentru construcţii, spaţii comerciale, spaţii industriale, hoteluri şi pensiuni, ferme, terenuri agricole.
  • Accesul la informaţii este gratuit: În comparaţie cu alte canale, căutarea anunţurilor imobiliare publicate pe portal este gratuită.
  • Conţinut informaţional relevant şi uşor de accesat: Pentru a obţine rezultate cu un grad ridicat de relevanţă, pot fi utilizate diverse criterii de selecţie, de la cele mai generale: judeţ, localitate sau cartier, tip proprietate, preţ; până la cele mai specifice: număr camere, stadiu construcţie, front stradal.
  • Mobilitate: Este extrem de confortabil să poţi avea acces la toate informaţiile, în orice moment şi din orice loc, de acasă, sau de la birou, sau chiar dintr-un alt oraş sau o altă ţara.
  • Complexitatea informaţiilor: portalul imobiliar integrează toate aspectele legate de piaţă imobiliară: cereri, oferte, finanţare, evenimente, ştiri, informaţii.

Dacă doreşti să vorbeşti cu cineva din echipa Imobiliare.ro găseşti în pagina contact informaţiile necesare.

Vezi pagina contact
imobiliare.ro NU vinde şi NU închiriază proprietăţi!

Dacă doriţi detalii despre un anunţ contactaţi direct proprietarul anunţului.
(Datele proprietarului le găsiţi în fiecare anunţ, în partea dreaptă sus a paginii în rubrica "Date contact")