Termeni şi condiţii imobiliare.ro

Data ultimei actualizari: 24 Mai 2018

I. Termeni şi condiţii

1. Aspecte Generale

Aceste set de Termeni si Conditii ("Termeni si Conditii" sau "T&C") guverneaza raporturile dintre Realmedia Network SA, Bulevardul Victor Babes, nr. 2, Timisoara, Romania ("Societatea" sau "Noi") si persoanele care utilizeaza ("Utilizatorul") paginile de internet www.imobiliare.ro si cpi.imobiliare.ro ("Site-urile" sau "Imobiliare.ro") si/sau aplicatia Imobiliare.ro echivalenta ce poate fi rulata pe un echipament informatic mobil, de tipul smartphone si/sau tableta disponibila in magazinele de aplicatii mobile (cum ar fi Google Play sau App Store) ("Aplicatia Imobiliare.ro") si/sau serviciile oferite de Societate prin intermediul Site-ului sau Aplicatiei Imobiliare.ro ("Serviciile").

Pentru scopul acestui set de Termeni si Conditii, Imobiliare.ro si/sau Aplicatia Imobiliare.ro vor fi denumite "Platforma Imobiliare.ro".

Accesarea si utilizarea Platformei Imobiliare.ro inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acestora, sau a oricarui Serviciu furnizat prin intermediul Platformei Imobiliare.ro se poate face numai in conformitate cu acest set de Termeni si Conditii, care includ Politica de Confidentialitate Datelor si Politica privind Cookies.

Pentru utilizarea spatiului dedicat agentiilor imobiliare partenere se aplica exclusiv prevederile din Termeni si Conditii aplicabile agentiilor imobilaire pentru acea sectiune, plus contractul comercial stabilit intre partile implicate.

Societatea furnizeaza sub forma bazelor de date doar premisele tehnice, prin intermediul carora sunt transmise informatiile (anunturile), fara a exercita nicio influenta asupra continutului anunturilor. Este in special de subliniat ca Imobiliare.ro/Aplicatia Imobiliare.ro nu reprezinta partea contractuala care intermediaza tranzactii imobiliare.

Societatea nu este implicata in relatia dintre vanzator si partea interesata de achizitionare sau cumparator, nici in calitate de intermediar, nici in calitate de parte contractuala sau reprezentant al unei parti contractuale.

Contractele negociate ca urmare a unui anunt inserat pe Imobiliare.ro / Aplicatia Imobiliare.ro vor fi incheiate si executate fara participarea Societatii.

PENTRU UTILIZAREA SERVICILOR, PUTEM SOLICITA UTILIZATORULUI SA ISI EXPRIME ACORDUL CU PRIVIRE LA ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII PRINTR-O ACTIUNE SPECIFICA, CARE ARE SEMNIFICATIA UNUI CONSIMTAMANT NEECHIVOC (E.G. BIFAREA CASUTEI SPECIFICE "AM CITIT SI SUNT DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE IMOBILIARE").
BIFAND O ANUMITA CASUTA, UTILIZATORUL:
A) ISI DA ACORDUL, IN MOD EXPRES, SA RESPECTE TOATE CLAUZELE DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII, PRECUM SI ORICE ALTI TERMENI SI CONDITII SPECIFICE APLICABILE SERVICIILOR;
B) IA LA CUNOSTINTA DE CONDITIILE DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL CONFORM POLITICII DE CONFIDENTIALITATE, CARE ESTE PARTE INTEGRANTA DIN ACEST SET DE TERMENI SI CONDITII

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului si / sau a Aplicatiei Imobiliare.ro termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati Imobiliare.ro sau Aplicatia Imobiliare.ro, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).

Daca nu sunteti de acord cu prevederile din acest set Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestuia), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului, Aplicatiei Imobiliare.ro sau a Serviciilor oferite de Noi, dupa caz.

2. Descrierea serviciilor

In conformitate cu prezentele Termeni si Conditii, Societatea are obligatia de a furniza un formular de inserare pentru anunturi, de a verifica corectitudinea anunturilor inserate prin intermediul formularului respectiv si de a asigura accesul la anunturile din bazele de date ale Platformei Imobiliare.ro prin intermediul Internetului pentru perioada de timp convenita cu Utilizatorul.

Platforma Imobiliare.ro promoveaza prin diverse modalitati anunturile inserate de utilizatori, in special prin includerea acestora in alte pagini web sau in alte medii online si imprimate precum si prin publicitatea efectuata prin referiri la aceste anunturi in diverse e-mailuri. Prin aceasta, utilizatorul consimte la traducerea anunturilor sale in acest scop pentru medii straine.

Indreptatirea Utilizatorilor de a utiliza pagina Platforma Imobiliare.ro si functiile acesteia exista numai in limitele stadiului actual al tehnologiei.

Societatea isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de inserare si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere).

In special, prin motive tehnice se intelege ca anunturile activate nu pot fi accesate sau pot fi accesate doar limitat (erori inopinate ale sistemului).

Utilizatorii au acces gratuit la majoritatea Serviciilor Platformei Imobiliare.ro, exceptie facand serviciul de publicare anunt pe Platfroma Imobiliare.ro pentru care Utilizatorii au acces numai in urma inregistrarii, autentificarii si platii acestui Serviciu. De asemenea, autentificarea in cont, permite accesul la facilitati suplimentare ale Platformei Imobiliare.ro.

Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Orice material postat pe Platforma Imobiliare.ro de Utilizator (in orice format) poate fi supus moderarii, inainte sau dupa upload, in cazul in care depistam o incalcare a termenilor si conditiilor.

Utilizatorul este de acord cu transmiterea anunturilor publicate pe Portalul Imobiliare.ro si catre site-urile afliliate Realmedia Network S.A. pentru a beneficia de o expunere mai mare. In acest scop Utilizatorul isi da acordul cu privire la transmiterea textului public al anuntului, a fotografiilor atasate la anunt cat si a datelor de contact publicate pe anuntul respectiv.

Realmedia Network S.A. nu poate controla modul in care anunturile sunt afisate pe site-urile afiliate, dar va face eforturi in asigurarea unei expuneri cat mai mari.

3. Inregistrarea contului de Utilizator

Inregistrarea contului de Utilizator in Platforma Imobiliare.ro este gratuita. Odata cu inregistrarea, Utilizatorul si Societatea incheie un contract avand ca obiect utilizarea sectiunii publice a Platfromei Imobiliare.ro (denumit in continuare "contract de utilizare"). Un Utilizator nu are nicio pretentie pentru incheierea contractului de utilizare.

Numai persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitatea deplina de exercitiu isi pot crea un cont de Utilizator in Platforma Imobiliare.ro. Pentru evitarea oricarui dubiu, Platforma Imobiliare.ro nu este destinata minorilor, iar utilizarea, inclusiv crearea contului de Utilizator pentru aceste categorii de pesoane nu este permisa.

Societatea pune la dispozitia Utilizatorului trei metode de inregistrare cont: prin email, prin conectarea contului Facebook sau prin conectarea contului Google. Pentru a putea conecta contul de Facebook sau de Google, utilizatorul trebuie sa accepte conditiile de conectare afisate de Facebook respectiv Google. Informatiile pe care trebuie sa la furnizeze un Utilizator pentru crearea contului de Utilizator trebuie sa fie complete si corecte. Inregistrarea necesita o adresa de email valida. Utilizatorul poate sa aleaga o parola personala care trebuie pastrata secreta si nu trebuie dezvaluita tertilor.

In cazul in care informatiile furnizate in timpul crearii contului de Utilizator se modifica ulterior, Utilizatorul este obligat sa actualizeze prompt respectivele informatii continute in contul de Utilizator.

Fiecare Utilizator isi poate crea un singur cont de Utilizator pe Platforma Imobiliare.ro. Este interzisa inregistrarea simultana a mai mult de un cont de Utilizator. Nu se permite eludarea acestei prevederi. Contul de Utilizator nu este transferabil.

Societatea isi rezerva dreptul de a sterge conturile de Utilizator care au fost inactive pentru o perioada de 12 luni.

Societatea isi rezerva dreptul de a sterge conturile de Utilizator a caror adresa de email nu a fost confirmata in interval de 30 de zile de la crearea contului. Confirmarea faptului ca adresa de email pe care a fost creat contul iti apartine se poate face accesand linkurile special introduse in emailurile prin care se anunta crearea contului si se cere confirmarea lui. Odata cu stergerea contului, se va sterge si tot continutul existent la acel moment in cont. Acest lucru poate insemna: informatii personale, anunturi salvate in cont, cautari salvate, anunturi platite pentru publicare pe site, dar nu numai. Fara o adresa de email valida si confirmata contul nu poate functiona la parametri optimi si in plus previne utilizarea adresei de email personale de catre persoane neautorizate.

La trimiterea unui formular de contact pentru o proprietate, cream un cont neconfirmat pe adresa de email introdusa in formular. Atunci cand vanzatorul raspunde acestui mesaj, trimitem pe email catre Utilizator o notificare ce contine un link catre mesajul primit. La accesarea acestui link utilizatorul are dreptul de a-si seta o parola proprie si de a citi Termenii si Politica de confidentialitate. Doar daca este de acord cu acesti termeni Utilizatorul poate trece mai departe si astefel i se confirma contul unde va putea vedea mesajul primit, impreuna cu istoricul tuturor conversatiilor purtate prin intermediul Portalului Imobiliare.ro.

Societatea nu este raspunzatoare pentru informatiile eronate introduse de utilizatori, pentru lipsa capacitatii depline de a incheia acte juridice si, in general, pentru orice informatie introdusa de Utilizator si care nu corespunde realitatii.

4. Inserarea si prelungirea anunturilor

Un Utilizator poate plasa anunturi in sectiunea publica a Portalului Imobiliare.ro doar daca este inregistrat si a achitat contravaloarea Serviciului de inserare anunt. O intrebuintare abuziva, in special prin utilizarea de multiple conturi de Utilizator, da Societatii dreptul de a sterge listarile si de a rezilia contractul de utilizare in mod exceptional.

Anunturile platite contin promovare suplimentara GOLD (afisare prioritara in listele de anunturi inaintea anunturilor SILVER si marcare cu eticheta Top Listing S) sau SILVER (afisare in listele de anunturi dupa anunturile GOLD, dar inaintea anunturilor fara promovare si marcare cu eticheta Top Listing). Promovarea anunturilor Gold sau Silver, se va face conform perioadei selectate si platite de utilizator. Daca pe un anunt se achizitioneaza in acelasi timp si promovare Silver si promovare Gold, perioada de promovare Gold se va consuma inaintea perioadei de promovare Silver. In orice moment, se poate prelungi perioada de promovare Gold sau Silver, fara a se pierde zilele neconsumate. Pentru pachetele de promovare Silver sau Gold, care au inclusa optiunea "Publicare pana la vanzare/inchiriere", dupa expirarea perioadelor in care anuntul este promovat, acesta ramane afisat gratuit pe site ca anunt simplu pentru inca 30 de zile (in cazul anunturilor de vanzare) sau 15 zile (in cazul anunturilor de inchiriat). In acest interval de timp, Utilizatorul va primi la fiecare 7 zile un email prin care este intrebat daca anuntul sau mai este valabil. Orice confirmare a utilizatorului prin apasarea butonul DA din email, va prelungi valabilitatea anuntului cu 30 de zile pentru vanzari respectiv 15 zile pentru inchirieri. Daca in intervalul de 30 de zile (vanzari) respectiv 15 zile (inchirieri) Utilizatorul nu confirma ca anuntul mai este valabil, se considera tacit ca nu mai este valabil si acesta va expira si va fi eliminat de la afisarea din Platforma Imobiliare.ro, nemaiputand fi reactivat gratuit. In cazul in care Utilizatorul confirma ca anuntul nu mai este valabil prin apasarea butonului NU din email, anuntul expira imediat si este eliminat de la afisarea din Platforma Imobiliare.ro.

Pentru anunturile listate la inchiriat, la care a fost activata promovare Gold sau Silver in cadrul Promotiei buy-back: "Economiseste si reinvestesti", calculul sumei pentru perioada nefolosita se face prin inmultirea numarului intreg de zile nefolosite din ultimul pachet de promovare Gold sau Silver achizitionat, cu pretul mediul zilnic platit pe perioada respectiva. Utilizatorul poate folosi aceasta facilitate folosind butonul Dezactiveaza de pe anuntul din contul de Utilizator din Platforma Imobiliare.ro. Suma calculata se va transfera ca si credit in contul imobiliare.ro, anuntul va expira si nu va putea fi reactivat decat prin achizitionarea unui alt pachet de promovare. Exemplu 1: utilizatorul a achizitionat pachetul Silver 30 si a platit efectiv suma de 15Euro+tva. Cu 10 zile inainte de expirarea perioadei de promovare Silver, foloseste optiunea de buy-back prin folosirea butonului Dezactiveaza de pe anuntul listat in contul lui. Suma returnata in contul Platformei Imobiliare.ro va fi de 10(zile) * 15/30(pret pe zi) = 5Euro. Exemplu 2: Utilizatorul achizitioneaza un pachet de promovare Gold 7 platind efectiv suma de 7Euro+TVA. Dupa 2 zile, in urma unei promotii, prelungeste promovarea cu pachet Gold 15 platind efectiv 9E (in total 22 zile de promovare Gold, dar maxim 15 sunt disponibile optiunii de buy-back, intrucat se ia in considerare doar ultimul pachet cumparat). Daca in ziua a 5-a din 22, Utilizatorul Dezactiveaza anuntul, suma returnata in cont va fi: 15 (zile)* 9/15(pret pe zi) = 9Euro.

Promotia buy-back: "Economiseste si reinvestesti" este valabila doar pentru anunturile care prezinta aceasta optiune in pasul de plata si in emailul de confirmare publicare anunt.

Dupa inregistrarea confirmarii platii, Utilizatorul va primi un email de activare a anuntului pe adresa de email de inregistrare. Afisarea anuntului platit in site incepe la minim 10 minute dupa ce s-a finalizat operatia de activare a anuntului. Durata de valabilitate a anuntului incepe imediat ce anuntul a fost afisat in site. La expirarea duratei de valabilitate amintite, anuntul va fi sters din bazele de date publice ale Imobiliare.ro si va fi pastrat doar in contul utilizatorului. In perioada in care un anunt este salvat in contul utilizatorului, acesta va primi emailuri si/sau sms-uri de informare/notificare de confirmare a statusului anuntului: (ex: "Promovarea Silver a expirat", "Promovarea Gold a fost prelungita", "Anuntul mai este valabil?" etc si emailuri de la vizitatorii interesati de proprietatea promovata prin intermediul formularului de contact afisat in pagina de detalii a anuntului.

Termenii si Conditiile pentru utilizarea sectiunii publice si Lista de preturi a Platformei Imobiliare.ro pentru utilizarea sectiunii publice a Platformei Imobiliare.ro aplicabila in fiecare caz la data inserarii sau a prelungirii valabilitatii anuntului vor fi determinante in ceea ce priveste continutul contractului si pretul anuntului.

Modificarile aduse continutului unui anunt sunt gratuite si pot fi efectuate de ori cate ori este nevoie. Nu este permisa modificarea campurilor care definesc in mod unic anuntul. Aceste campuri sunt evidentiate printr-un icon specific care indica blocarea campului.

Un anunt poate fi oricand sters (daca a expirat sau nu a fost niciodata activat) sau oprit de la afisare de catre Utilizator. In cazul in care un anunt este sters de Utilizator, nu se acorda nicio rambursare a sumei deja platite. In cazul in care un anunt este oprit, el nu se va mai afisa pe Platforma Imobiliare.ro. Anuntul poate fi pornit doar in intervalul perioadei platite si va fi afisat pe Platforma Imobiliare.ro, pana la expirarea perioadei platite initial.

Incarcarea cu credit a contului de Utilizator pe Platforma Imobiliare.ro: Utilizatorii au posibilitatea incarcarii cu credit a contului de Utilizator din Platforma Imobiliare.ro echivalentul valorii in Euro platite de Utilizator, la care se pot adauga bonusuri suplimentare. Un Utilizator poate folosi acest credit doar pentru promovarea anunturilor existente sau nou introduse, in conformitate cu Termenii si Conditiile si nu poate fi returnat Utilizatorilor sub forma de bani. Perioada de valabilitate a creditului disponibil in cont este de 12 luni consecutive de la data ultimei incarcari a contului. Daca nu exista nicio incarcare cu credit a contului timp de 12 luni consecutive, Societatea isi rezerva dreptul de a sterge creditul existent nefolosit. Situatia creditului poate fi consultata oricand din sectiunea Sold din Contul meu.

Prin exprimarea acordului de a folosi un numar de telefon personalizat (prezentat in pasul de plata) Utilizatorul primeste cate un numar de telefon de forma 0371.XXX.XXX alocat fiecarui anunt publicat pe platforma Imobiliare.ro, configurat sa redirectioneze orice apel de intrare catre numarul de telefon setat pe anunt la introducerea lui. Societatea NU inregistreaza apelurile telefonice, scopul acestui serviciu fiind de a proteja identitatea Utilizatorului. De la momentul activarii, acest serviciu nu mai poate fi dezactivat pana la expirarea anuntului.

4.1. Plata prin SMS

Plata se va efectua prin SMS cu ajutorul partenerului nostru Mobilpay. Trebuie sa aveti un un telefon mobil cu abonament sau cartela in retelele Orange, Vodafone, Telekom sau DIGI. Tariful aferent pentru fiecare anunt postat va fi evidentiat pe factura emisa de operatorul de telefonie mobila sau scazut din creditul cartelei, dupa caz. Operatorii de telefonie mobila au limitat suma ce poate fi platita prin SMS de pe acelasi numar de telefon la maxim 20 de EURO pe luna. Puteti depasi aceasta limita facand plata prin SMS de pe alt numar de telefon, inclusiv de pe cartele PrePay. Utilizatorul final va plati suma alocata perioadei de publicare alese plus valoarea TVA-ului. Utilizatorul final nu mai plateste nicio alta taxa sau comision, totusi este posibil ca acesta sa plateasca contravaloarea unuia sau mai multor sms-uri cu tarif normal in functie de procedura de plata implementata de fiecare operator.

Platforma Imobiliare.ro nu acorda factura pentru platile efectuate prin SMS. Suma aferenta platii se va regasi pe factura emisa de operatorul de telefonie mobila pentru abonamente sau pe factura de achizitie credit in cazul cartelelor prepay.

4.2. Plata prin card, transfer bancar

a) Cum se realizeaza plata:
Aceste tipuri de plati se efectueaza prin partenerul nostru Gecad Epayment. Toate detaliile legate de modul in care se desfasoara procesul de plata le gasiti aici: http://www.payu.ro/suport.php la sectiunea Plata.

b) Denuntare unilaterala
In caz de denuntare unilaterala din partea Clientului, Societatea este cea care va avea obligatia de a verifica indeplinirea conditiilor denuntarii, precum si de a verifica indeplinirea conditiilor de rambursare a pretului platit catre Utilizator.

c) Pastrarea datelor
Toate informatiile si documentele legate de tranzactii vor fi pastrate de catre Realmedia Network S.A. pe o perioada de minim 12 luni de la data efectuarii lor. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele bancii procesatoare. Imobiliare.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

d) Comisioane, Taxe, Plati
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra din ziua platii, chiar pentru achitarea serviciilor al caror pret este exprimat in valuta (in EUR).
Pretul serviciului este stipulat in Euro pe Platforma Imobiliare.ro, dar in momentul efectuarii tranzactiei veti fi informat cu privire la suma de bani in lei - care va va fi retrasa de pe card. Pentru detalii legate de publicarea anuntului in site puteti suna la Realmedia Network serviciul Suport tehnic la nr. 004.0356.081001, 004.0748.882803 sau puteti trimite un email la adresa [email protected], iar pentru detalii legate de operatiunile cu card si procesarea platii puteti contacta direct partenerul nostru, PayU la nr. de telefon 004.021.3032060.

4.3. Generarea facturilor fiscale pentru persoane fizice si juridice

Societatea emite factura fiscala tuturor persoanelor fizice si juridice, automat, in ziua urmatoare confirmarii platii efectuate, pentru toate platile cu exceptia platilor efectuate prin SMS (unde utilizatorul primeste factura fiscala de la operatorul de telefonie mobila sau bon fiscal/factura fiscala, pentru cartelele reincarcabile utilizate).

In emailul primit de Utilizator, in care se confirma publicarea anuntului pe Portalul Imobiliare.ro, sunt mentionate datele persoanei fizice sau juridice, conform carora se va emite factura fiscala. Utilizatorul are posibilitatea modificarii acestor date, daca nu sunt complete sau sunt incorecte, atat din contul lui de pe Portalul imobiliare.ro, cat si direct din acel email, dar doar in intervalul a 24 de ore de la primirea emailului. Dupa expirarea celor 24 de ore in care utilizatorul poate modifica datele salvate pentru emiterea facturii fiscale, se va emite factura propriu-zisa in format electronic si va fi disponibila in contul utilizatorului pentru salvare/tiparire.

Ulterior emiterii facturii fiscale, nu mai sunt acceptate solicitari de modificare/stornare a facturii emise.

Anunturile Utilizatorilor care inca nu au completat datele necesare generarii facturii fiscale (nume, prenume, judet, localitate/sector, strada, numar, bloc, apt) sunt marcate ca si inactive si se vor afisa pe Portalul Imobiliare.ro doar ulterior salvarii acestor date, fara a pierde nimic din intervalul de promovare achizitionat.

5. Stergerea anunturilor, restrictionare, denuntare unilaterala si alte masuri

Societatea poate lua urmatoarele masuri daca exista suficiente indicii ca un Utilizator a incalcat prevederile legale, drepturile tertilor sau prezentele Termeni si Conditii sau daca Societatea detine orice alt interes legitim:

 • stergerea anunturilor sau altor continuturi inserate pe Platforma Imobiliare.ro;
 • intarzierea anunturilor sau altor continuturi inserate pe Platforma Imobiliare.ro;
 • emiterea de avertismente catre Utilizatori;
 • limitarea sau restrictionarea (termporara sau permanenta) a utilizarii Platformei Imobiliare.ro sau accesului la Platforma Imobiliare.ro.
 • Societatea poate sterge anunturile daca acestea incalca acest set de Termeni si Conditii (in special a prevederilor expuse in Sectiunea 7), drepturile unor terti prin continutul sau prin modul lor de prezentare, sau orice prevederi legale aplicabile.

  Societatea poate restrictiona in mod final si definitiv accesul unui Utilizator la Platforma Imobiliare.ro, daca acesta a incalcat in mod repetat prezentele Termeni si Conditii (pentru utilizarea sectiunii publice) sau daca a facut acest lucru in circumstante deosebit de grave, sau daca exista alte motive importante.

  Atunci cand accesul unui Utilizator este restrictionat, acesta nu mai poate utiliza pagina Platforma Imobiliare.ro si nu mai poate inregistra un nou cont de Utilizator.

  Utilizatorii pot oricand denunta unilateral contractul de utilizare. In acest scop, un participant poate solicita stergerea contului de Utilizator oricand.

  Societatea poate denunta unilateral contractul de utilizare oricand, cu un preaviz de denuntare unilaterala de 15 zile. Dreptul de restrictionare a accesului ramane neafectat.

  6. Modificari ale preturilor / Modificari sau completari la T&C

  Modificari ale preturilor vor fi anuntate prin furnizarea unei liste de preturi care poate fi accesata prin Internet. Noul pret al anuntului se va aplica pentru anunturile ce se vor introduce dupa modificarea pretului, pentru anunturile inserate in baza de date si a caror valabilitate a fost prelungita de la data completarii sau a modificarii pretului.

  Societatea are dreptul de a modifica T&C pentru utilizarea sectiunii publice oricand, fara dezvaluirea motivelor. Noile T&C vor fi comunicate Utilizatorului inainte de inserarea sau de prelungirea valabilitatii unui anunt. Un Utilizator trebuie sa accepte noile T&C pentru inserarea anunturilor noi sau prelungirea valabilitatii anunturilor existente.

  7. Cerinte privind continutul si aspectul anunturilor

  Utilizatorul are obligatia de a insera un anunt imobiliar numai in sectiunea prevazuta pentru acel tip de proprietate (apartamente, case/vile, terenuri; inchirieri sau vanzari).

  Utilizatorii au obligatia de a furniza informatii complete si corecte in ceea ce priveste proprietatea promovata (in special privind pretul si suprafetele). Este interzisa introducerea la anunturi, de informatii incorecte sau care genereaza confuzie (ex: pret, suprafata cu valoare incorecta: 1 EUR, 1 mp, pret/mp=pret total etc). Pretul este obligatoriu de completat.

  In timpul procesului de inserare, Utilizatorul trebuie sa completeze campurile obligatorii, iar in masura in care cunoaste informatiile suplimentare cerute prin formularul de introducere sa completeze cat mai explicit aceste campuri.

  Nu este permisa publicitatea pentru mai mult de o proprietate pe anunt.

  Nu se admit anunturi succesive cu acelasi continut (anunturi duplicat).

  Anunturile pot fi ilustrate cu fotografii. Utilizatorul se obliga sa insereze in bazele de date ale Platformei Imobiliare.ro numai acele fotografii pe care este autorizat sa le utilizeze fara restrictii si care nu sunt grevate de drepturi ale unor terti - in special de drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti. Fotografiile utilizate nu trebuie sa induca in eroare si trebuie sa reflecte starea actuala a proprietatii oferite in anunt. Introducerea de imagini poate reprezenta un factor determinant in procesul de vanzare/inchiriere. Este interzisa folosirea de imagini care nu are legatura cu proprietatea. Este interzisa folosirea de imagini care prezinta insemne (watermark, sigla, denumire sau altele) ale altor site-uri imobiliare concurente(Aici nu sunt incluse site-urile agentiilor care au servicii la Imobiliare.ro); Este interzisa introducerea unei imagini de mai multe ori (imagini duplicat).

  Anuntul nu poate incalca prevederile legale sau bunele moravuri prin formulare, continut, prezentare vizuala sau scopul urmarit. Este interzisa postarea de anunturi discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, bolilor cronice necontagioase, infectarii HIV, apartenetei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile.

  In general nu este permisa intr-un anunt includerea de legaturi spre pagini web externe sau spre alte surse externe de informatii. Legaturile in acest sens se refera si la pagini web neactivate (URL-uri) si parti ale acestora. Sunt exceptate legaturile spre imagini suplimentare ale proprietatilor gazduite extern, fisiere PDF sau prezentari multimedia, daca acestea contin informatii suplimentare privind proprietatea publicata (de ex. expertiza proprietatii, prezentare video etc.).

  In plus, nu este permisa includerea in anunturi a asa-numitelor numere ale liniilor telefonice (servicii cu valoare adaugata), care, atunci cand sunt apelate, au drept rezultat taxe telefonice mai ridicate pentru apelanti.

  Nu se admit anunturi cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului.

  Nu se admit cuvinte obscene sau orice anunturi care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice.

  Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM.

  Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit.

  Anunturile care contravin celor de mai sus nu vor fi publicate/vor fi sterse din baza de date accesibila celorlalti Utilizatori.

  8. Raspunderea pentru continutul anunturilor

  Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul anunturilor. Societatea nu verifica anunturile in ceea ce priveste corectitudinea sau caracterul complet. Societatea nu garanteaza pentru corectitudinea sau caracterul complet al anunturilor.

  Societea exclude orice garantie si raspundere pentru conformitatea anunturilor cu prevederile legale.

  Societea exclude in special orice garantie sau raspundere care deriva din faptul ca contractele de vanzare-cumparare negociate sau incheiate pe baza anunturilor publicate pe Platforma Imobiliare.ro nu sunt valabile in conformitate cu legislatia aplicabila, sau au drept rezultat dezavantaje juridice sau economice pentru una sau ambele parti ale contractului de vanzare-cumparare.

  9. Clauza de exonerare de raspundere

  Utilizatorul elibereaza Imobiliare.ro de orice pretentii ale unor terti impotriva Imobiliare.ro datorita incalcarii drepturilor lor de catre anuntul utilizatorului sau de catre orice alta utilizare a paginii web Imobiliare.ro de catre utilizator. Prin aceasta, utilizatorul isi asuma si obligatia de suportare a cheltuielilor necesare pentru apararea drepturilor Imobiliare.ro, inclusiv orice taxe judiciare si legale. Aceasta regula nu se aplica daca si in masura in care utilizatorul nu este responsabil pentru incalcarea drepturilor.

  10. Actualizarile bazelor de date, stergerea anunturilor

  Pentru a face cautarea proprietatilor cat mai interesanta si mai plina de succes, Societatea depune toate eforturile pentru actualizarea bazelor sale de date. De aceea, Utilizatorii trebuie sa stearga anunturile de indata ce proprietatea din oferta a fost vanduta/inchiriata, sau daca nu mai este disponibila din alte motive.

  11. Cautarea proprietatilor si integritatea sistemului

  Utilizatorii pot cauta proprietati in bazele de date ale Platformei Imobiliare.ro exclusiv prin intermediul motoarelor de cautare oferite de Platforma Imobiliare.ro. Nu este permisa cautarea proprietatilor eludand mastile de cautare, in special prin utilizarea programelor de cautare pentru accesarea bazelor de date ale Platformei Imobiliare.ro.

  Imobiliare.ro sunt interzise. Utilizatorul nu poate lua nicio masura care poate avea drept rezultat suprasolicitarea infrastructurii Platformei Imobiliare.ro sau pe care Utilizatorii nu pot fi asteptati in mod rezonabil sa o tolereze. Utilizatorilor nu li se permite blocarea, rescrierea sau modificarea continutului generat de Platforma Imobiliare.ro sau crearea in niciun alt mod a unei perturbari prin imixtiunea cu Platforma Imobiliare.ro.

  12. Garantia

  In cazuri de forta majora, Societatea va fi eliberat de obligatia sa de executare. Vor fi considerate forta majora toate evenimentele neprevazute, precum si acele evenimente pentru ale caror efecte legate de executarea contractului nu este responsabila niciuna dintre parti. Astfel de evenimente vor include in special masuri legale in situatii de greva, de asemenea si atunci cand survin in cadrul unor companii terte, masuri oficiale luate de autoritati, defectiunea retelelor de comunicatii si a portalurilor altor furnizori, perturbari privitoare la operatorii de retea si alte defectiuni, de asemenea in cazul in care astfel de evenimente survin la nivel de subcontractanti, sub-furnizori si subcontractantii acestora, sau de operatori ai procesoarelor de date subnodale. Nu va rezulta nicio pretentie pentru Utilizatori pentru defectiuni pentru care Societatea nu este responsabila.

  13. Limitarea raspunderii

  Cu exceptia incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, Societatea va fi raspunzatoare pentru daune fata de comercianti numai daca si in masura in care Societatea a actionat cu intentie sau din culpa grava. In cazul incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, Societatea va fi raspunzatoare pentru orice conduita culpabila al reprezentantilor sai legali, al directorilor executivi sau al altor persoane angajate de Imobiliare.ro in vederea executarii obligatiilor sale.

  Fata de consumatori, Societatea va fi tinut raspunzatoare numai pentru actiuni savarsite cu intentie sau din culpa grava. Cu toate acestea, in cazul incalcarii obligatiilor contractuale esentiale, al intarzierii indeplinirii obligatiilor unui debitor sau in cazul in care Societatea este responsabila pentru imposibilitatea de executare a obligatiilor contractuale, Societatea va fi raspunzatoare pentru orice conduita culpabila a reprezentantilor sai legali, al directorilor executivi sau al altor persoane angajate de Societate in vederea executarii obligatiilor sale.

  Cu exceptia conduitei intentionate sau a culpei grave a reprezentantilor sai legali, a directorilor executivi sau altor persoane angajate de Imobiliare.ro in executarea obligatiilor sale, raspunderea Imobiliare.ro va fi limitata cantitativ la daunele tipice previzibile in momentul incheierii contractului.

  O raspundere pentru compensarea unei daune indirecte, in special pentru castigul nerealizat, va fi acordata numai in cazul conduitei intentionate sau a culpei grave a reprezentantilor sai legali, a directorilor executivi sau altor persoane angajate de Imobiliare.ro in vederea executarii obligatiilor sale.

  Excluderile si limitarile de raspundere de mai sus fata de comercianti sau consumatori nu vor fi aplicabile nici in cazul garantiilor specifice acordate de Societate, nici in cazul daunelor rezultate din atingeri aduse vietii sau sanatatii sau al incalcarii prevederilor legale obligatorii.

  14. Dreptul de autor si drepturile de utilizare

  Toate datele, informatiile, siglele companiilor, textele, programele si imaginile anunturilor inserate pe Platforma Imobiliare.ro vor fi supuse legilor dreptului de autor. Modificarea, prelucrarea ulterioara si utilizarea de catre terti in orice fel de medii nu sunt permise. Drepturile Utilizatorilor raman neafectate de prezenta. Acestia pot continua sa dispuna in mod liber de datele si informatiile proprii.

  15. Legea aplicabila si jurisdictie

  Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce acest set de T&C vor fi interpretate si guvernate de legislatia aplicabila in Romania. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

  II. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR

  Societatea prelucreaza o serie de date cu caracter personal ale Utilizatorilor, atunci cand utilizeaza Platforma Imobiliare.ro sau Serviciile Societatii.

  Aceasta politica de confidentialitate ("Politica") descrie ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt optiunile dvs. in legatura cu aceste prelucrari, precum si modul in care Noi vom respecta drepturile pe care le aveti in calitate de persoana vizata, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 ("GDPR").

  INAINTE DE A UTILIZA PLATFORMA IMOBILIARE.RO SAU SERVICIILE NOASTRE, VA RECOMANDAM SA CITITI CU ATENTIE ACEASTA POLITICA PENTRU A INTELEGE CUM VA SUNT PRELUCRATE DATELE CU CARACTER PERSONAL.

  1. Cine este responsabil de prelucrarea datelor dvs.?

  Realmedia Network SA, Bulevardul Victor Babes, nr. 2, Timisoara, Romania, este operatorul datelor cu caracter personal, conform legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal inclusiv GDPR, in ceea ce priveste datele cu caracter personal ale Utilizatorilor colectate si prelucrate prin intermediul Platformei Imobiliare.ro.

  Pentru activitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal Societatea si-a desemnat un responsabil cu protectia datelor (Data Protection Officer sau DPO) care poate fi contactat folosind urmatoarele date de contact:

  Email: [email protected]
  Telefon: +40 21 20 30 821

  In ceea ce priveste datele colectate prin intermediul fisierelor de tip cookies pentru scop de marketing (pentru detalii a se vedea sectiunea Politica de Cookies), Societatea, in calitate de membru al societatilor din Grupul Ringier, coopereaza cu Ringier Romania SRL pentru gestionarea modului in care sunt utilizate tehnologiile cookies pentru publicitatea on-line. In legatura cu aceste tipuri de prelucrari, Societatea actioneaza in calitate de operator asociat cu Ringier Romania in conformitate cu art. 26 din GDPR. Atat Societatea, cat si Ringier Romania si-au asumat obligatia de a respecta legislatia privind protetia datelor cu caracter personal in legatura cu aceasta prelucrare.

  2. Ce date prelucram?

  Prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  2.1. Date pe care le furnizati in mod direct

  Atunci cand va creati un cont de Utilizator, trebuie sa ne furnizati o serie de date, cum ar fi: nume, prenume, adresa fizica, adresa de e-mail/ nr. telefon mobil, denumirea societatii in numele careia actionati (in cazul Utilizatorilor persoane juridice).

  Puteti sa includeti o serie de informatii in profilul dvs. de Utilizator. De asemenea, putem stoca informatiile pe care le primim de la dvs., cum ar fi: ca urmare a unor solicitari transmise prin e-mail sau chat, sau cand comunicati prin intermediul Platformei Imobilaire.ro cu alti Utilizatori, informatiile privind anunturile salvate de dvs.

  2.2. Date colectate sau generate de Noi ca urmare a interactiunii dvs. cu Platforma Imobiliare.ro

  Inregistram in jurnal informatii cu privire la modul in care utilizati Platforma Imobiliare.ro, cum ar fi cand si/ sau cum vizitati sau utilizati Serviciile oferite de Societate, inclusiv modul in care utilizati Platforma Imobiliare.ro (e.g. daca ati accesat Platforma Imobiliare.ro, ce tipuri de anunturi ati vizualizat).

  in plus fata de informatiile personale sistemele noastre colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa intelegem mai bine cum este folosit Imobiliare.ro si cum putem sa ne imbunatatim Serviciile. Aceste date include adresa de IP a computerului cu care accesati Imobiliare.ro, sistemul de operare folosit, software-ul de navigare folosit si timpul petrecut in Site.

  De asemenea, utilizam module cookie si tehnologii similare pentru a va recunoaste pe dvs. si dispozitivele dvs. De asemenea, permitem altor persoane sa utilizeze module cookie. Modul in care utilizam aceste tehnologii sunt descrise in Politica privind Cookies.

  In cazul Aplicatiei Imobiliare.ro, utilizam de asemenea date de geolocalizare oferite de dispozitivul mobil, precum si ID-ul Publicitar Google.

  2.3. Datele obtinute de la terti

  Primim informatii despre vizitele dvs. si interactiunea cu serviciile furnizate de alte entitati cand vizitati serviciile altor furnizori care includ reclame, module cookie sau tehnologii asemanatoare.

  3. De ce va prelucram datele cu caracter personal?

  In cele ce urmeaza va vom informa cu privire la scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs cu caracter personal, precum si cu privire la temeiul legal pentru prelucrarea datelor.

  3.1. Utilizarea Serviciilor de catre Utilizatori

  Daca doriti sa va bucurati de toate facilitatile oferite de Platforma Imobiliare.ro, trebuie sa va creati un cont de Utilizator. Contul de Utilizator va permite sa accesati o serie de Servicii dedicate Utilizatorilor inregistrati, cum ar fi, sa incarcati anunturi, salvati anunturile preferate, sa comunicati cu alti Utilizatori, sa primiti anunturi si alerte in legatura cu anunturile imobilaire publicate etc.
  Temeiul juridic: art. 6(1)(b) GDPR - incheierea si executarea contractului

  In cazul datelor cu caracter personal ale reprezentantilor Utilizatorilor (persoane juridice) Avem un interes legitim sa ne desfasuram in mod adecvat raporturile contractuale cu clientii nostri persoane juridice. Drepturile si interesele persoanelor fizice (i.e. reprezentantii Utilizatorilor persoane juridice) nu sunt prejudiciate intrucat din perspectiva clientului persoana juridica, prelucrarea este necesara in contextul desfasurarii relatiilor de munca / colaborare pe care acestia o au cu persoanele fizice ale caror date sunt furnizate / asociate contului de Utilizator (persoana juridica).
  Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim

  3.2. Gestiunea relatiilor cu Utilizatorii si suport

  Prelucram o serie de date cu caracter personal pentru a gestiona relatiile cu Utilizatorii Platformei Imobiliare.ro, spre exemplu, atunci cand ne contacteaza cu diverse intrebari sau solicitari privind functionalitatile Platformei Imobiliare.ro, disfunctionalitati ale Platformei Imobiliare.ro sau erori.
  De asemenea, ca parte a serviciile de suport si gestiune a relatiilor cu Utilizatorii, putem fi contactati si putem contacta Utilizatorii si prin telefon.
  Putem inregistra convorbirile telefonice cu Utilizatorii. Inregistrarea convorbirilor ne ajuta sa gestionam activitatea noastra interna in departamentul relevant. De asemenea, aceste inregistrari pot fi folosite petnru a verifica modul in care au fost solutionate cererile Utiliztorilor sau in cazul unor eventuale litigii / dispute legate de modul de gestiune a activitatii noastre in relatia cu Utilizatorii. Inregistrarea se va face doar daca vom avea cosimtamantul interlocutorului.
  Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim pentru inregistrarea convorbirii art. 6(1)(a) GDPR - consimtamant si art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim (daca inregistrarile sunt ulterior necesare pentru apararea drepturilor si intereselor noastre in justitie, efectuarea de cercetari disciplinare cu privire la angajatii nostri)

  3.3. Furnizarea de comunicari privind Serviciile

  Utilizatorii pot primi diverse comunicari de la Noi care tin de furnizarea Serviciilor (e.g. daca Utilizatorul a primit un mesaj din partea altor Utilizatori, notificari privind situatia vizualizarilor si/sau accesarilor anunturilor postate de Utilizatori etc.). Consideram ca interesul nostru legitim nu aduce atingere drepturilor si intereselor persoanelor vizate intrucat comunicarile sunt legate strans de furnizarea Serviciilor solicitate.
  Temeiul juridic: art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim

  3.4. Furnizarea de comunicari comerciale

  Dorim sa va transmitem comunicari comerciale (cum ar fi, anunturi despre vanzarea, inchirierea sau amenajarea locuintelor), informari privind noile Servicii oferite de Societate, sa va lansam invitatii de a participa la sondaje, sau de a raspunde la chestionare, precum si pentru a va comunica alte informatii similare care consideram ca pot fi de interes pentru dvs.
  De asemenea, daca sunteti de acord, datele dvs. pot fi communicate partenerilor nostri sau le putem Noi sa folosim (fara a le dezvalui partenerilor), pentru a va transmite materiale promotionale / comunicari comerciale privind produsele / serviciile partenerilor Societatii.
  Utilizatorii se pot oricand dezabona de la aceste comunicari. Spre exemplu, daca va retrageti consimtamantul pentru comunicarile comerciale nu va vom mai putea transmite ofertele noastre sau nu veti putea participa la sondajele si chestionarele noastre.
  Temei juridic: art. 6(1)(a) GDPR - consimtamant

  3.5. Analiza interactiunii dvs. cu Societatea in vederea furnizarii unor oferte personalizate, [inclusiv pe baza unor analize avansate]

  Putem realiza diverse raportari, analize si studii statistice cu privire la campaniile de marketing organizate si succesul acestora, sau cu privire la activitatea de vanzari a Societatii.
  in anumite situatii, putem utiliza informatiile colectate de la dvs. in combinatie cu datele pe care le obtinem de la echipele noastre de vanzari si/sau de marketing cu privire la interactiunea dvs. cu Societatea, pe care sa le folosim in contextul comunicarilor noastre de marketing. Dorim sa eficientizam activitatea noastra de marketing, oferind clientilor nostri produse / servicii relevante si personalizate.
  Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR interes legitim art. 6(1)(a) GDPR - consimtamant (in cazul analizelor de marketing avansate)

  3.6. Analize si statistici privind functionarea Site-ului, cookies si tehnologii similare

  Putem folosi datele cu caracter personal pe care le furnizeaza Utilizatorii sau pe care le colectam in contextul utilizarii Serviciilor pentru scopul efecturarii unor analize si statistici privind Serviciile noastre, inclusiv a modului in care functioneaza Platforma Imobiliare sau sunt oferite Serviciile. Analizele si statisticile pe care le facem ne ajuta sa intelegem mai bine cum am putea sa imbunatatim Serviciile noastre sau functionalitatile Site-ului.
  In efectuarea analizelor si statisticilor utilizam de asemenea cookies si alte tehnologii similare conform Politicii privind Cookies.
  De asemenea, cookie-urile si tehnologiile similare sunt utilizate pentru a va oferi publicitate bazata pe interes. In cazul in care utilizati Aplicatia Imobiliare.ro putem colecta urmatoarele si datele de geolocalizare - pentru a determina si a va prezenta anunturi imobiliare din zona in care e localizat dispozitivul. Vom folosi aceste date doar daca va dati acordul pentru aceasta, folosind setarile de localizare ale dispozitivului sau alte instrumente / setari disponibile in Aplicatia Imobiliare.ro.
  Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR interes legitim In functie de tipologia cookie-urilor utilizate si a tehnologiilor similare temeiul juridic este: art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim pentru cookies necesare si functionale sau art. 6(1)(a) GDPR - consimtamant pentru cookie-urile de analiza, tracking si publicitate comportamentala.

  3.7. Conectare prin retele de socializare

  Utilizatorii se pot loga sau crea cont prin intermediul pluginului Facebook care permite conectarea prin contul de Facebook. Atunci cand Utilizatorii utilizeaza aceasta facilitate, vom utiliza datele publice (e.g. nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon). Utilizarea acestor date este necesara pentru crearea contului de Utilizator.
  De asemenea, am implementat diverse mecanisme de interconectare cu paginile de socializare, cum ar fi Facebook si Youtube si astfel sa aveti posiblitatea sa accesati mai facil continutul postat de noi pe conturile noastre asociate acelor retele sociale.
  Daca accesati contintul postat sau comentati pe acele retele de socializare, o serie de date publice din profilul dvs. de pe acele retele de socializare ne vor fi transmise si noua de catre operatorii acelor retele de socializare.
  Temeiul juridic: art. 6 (1) (b) din GDPR, incheierea si executarea contractului (in cazul datelor de login Facebook) sau art. 6(1)(a) GDPR - consimtamant (in celelalte situatii)

  3.8. Indeplinirea unor obligatii legale

  Uneori, prelucrarea datelor este necesara pentru a ne indeplini obligatiile legale ce ne revin, cum ar fi:

 • plata impozitelor si a contributiilor relevante, raportarea catre autoritatile fiscale relevante si tinerea unor evidente contabile;
 • arhivarea datelor conform legislatiei aplicabile.
 • 3.9. Apararea drepturilor si intereselor in justitie

  Pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in justitie in cadrul unei proceduri in fata unei instante, a unei proceduri administrative sau a altor proceduri oficiale in care este implicata Societatea. Temei juridic: art. 6(1)(f) GDPR - interes legitim

  4. Cui dezvaluim datele?

  Putem dezvalui datele dvs cu caracter personal catre (i) entitatile si/sau persoanele imputernicite de noi implicate in furnizarea Serviciilor inclusiv in furnizarea comunicarilor comerciale (cum ar fi furnizorilor de centre de date cum ar fi Hetzner sau Amazon care au centrele de date in Uniunea Europeana); (ii) celorlalti Utilizatori ai Platformei Imobiliare.ro atunci cand va dati datele de contact sau contactati alti Utilizatori prin mecnaismele de comunicare puse la dispozitie de Platforma Imobiliare.ro; (iii) daca avem obligatia de a divulga datele personale in scopul conformarii cu orice obligatie legala sau decizie a unei autoritati judiciare, autoritati publice sau organ guvernamental; sau (iv) daca ni se cere sau ni se permite in alt mod sa facem acest lucru conform legislatie aplicabile.

  De asemenea, datele dvs cu caracter personale pot fi dezvaluite tertilor furnizori de cookies si tehnologii similare conform celor descrise in Politicia privind Cookies. In aceste situatii, datele dvs. cu caracter personal colectate prin intermediul cookies / tehnologiilor similare ar putea fi transferate unor state terte (i.e. din afara Uniunii Europene) carora nu li s-a recunoscut un nivel de protectie adecvat.

  5. Cat pastram datele?

  Pastram datele dvs cu caracter personal cat este necesar pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, cu respectarea procedurilor interne privind retentia datelor, inclusiv a regulilor de arhivare aplicabile.

  In general, datele Utilizatorilor sunt pastrate atat timp cat acesta are un cont de Utilizator in Platforma Imobiliare.ro. Datele cu caracter personal vor fi sterse daca Utilizatorul solicita dezactivarea si stergerea contului, sau dupa o perioada de 12 luni de la data la care Utilizatorul devine inactiv (i.e. de la data ultimei interactiuni in Platforma Imobiliare.ro).

  Anumite date ale Utilizatorilor (presoane juridice sau persoane fizice care acceseaza serviciile cu plata) pot fi pastrate pe intreaga perioada prevazuta de lege pentru activitatea de arhivare si pastrare a documentelor financiar -contabile.

  Datele aferente cookie-urilor si tehnologiilor similare sunt pastrate conform termenelor specifice setate pentru respectivele tehnologii, termenul de stocare putand fi intre durata sesiunii de navigare (pentru cookie de sesiune) si o durata de pana la 2 ani (pentru cookies de analiza).

  6. Ce drepturi aveti in calitate de persoana vizata?

  Conform legii, va sunt recunoscute urmatoarele drepturi in calitate de persoana vizata:

  a) Dreptul de acces
  puteti obtine de la noi confirmarea ca prelucram datele dvs. personale, precum si informatii privind specificul prelucrarii

  b) Dreptul de a corecta datele
  puteti ne solicitati modificam datele dvs. personale incorecte ori, dupa caz, completarea datelor care sunt incomplete.

  c) Dreptul la stergere
  puteti solicita stergerea datelor personale atunci cand: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat si le prelucram; (ii) v-ati retras consimtamantul pentru prelucrarea datelor si noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie sterse conform legislatiei relevante.

  d) Retragerea consimtamantului si dreptul de opozitie
  puteti sa va retrageti oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimtamant. De asemenea va puteti opune oricand prelucrarilor pentru scop de marketing, inclusiv profilarilor efectuate in acest scop, precum si prelucrarilor bazate pe interesul legitim al Societatii, din motive care tin de situatia dvs. specifica.

  e) Restrictionare
  in anumite conditii puteti solicita restrictionarea prelucrarii datelor dvs. personale

  f) Dreptul la portabilitatea datelor
  in masura in care prelucram datele prin mijloace automate, puteti sa ne solicitati, in conditiile legii, sa furnizam datele dvs. intr-o forma structurata, utilizata frecvent si care poate fi citita in mod automat. Daca ne solicitati acest lucru, putem sa transmitem datele dvs. unei alte entitati, daca este posibil din punct de vedere tehnic.

  g) Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere
  aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor in cazul in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile:
  Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Datelor cu Caracter Personal din Romania
  B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30 Sector 1, cod postal 010336 Bucuresti, Romania
  [email protected]

  PENTRU EXERCITAREA DREPTURILOR MENTIONATE MAI SUS, NE PUTETI CONTACTA UTILIZAND DATELE DE CONTACT MENTIONATE LA SECTIUNEA 1 (DATE DE CONTACT DPO).

  De asemenea, Societatea poate fi contactata utilizand datele si mencanismele de contact disponibile in Platforma Imobiliare.ro. Utilizatorii pot sa isi exercite anumite drepturi (drept de editare, rectificare, opozitie la comunicari comerciale sau stergere) direct in Platforma Imobiliare.ro prin intermediul setarilor din sectiunea CONTUL MEU.

  III. POLITICA PRIVIND COOKIES SI ALTE TEHNOLOGII SIMILARE

  Societatea poate seta sau citi module cookie si identificatori de dispozitive atunci cand utilizati Platforma Imobilare.ro sau vizitati un site web, o aplicatie sau un serviciu care utilizeaza Serviciile noastre.

  1. Cateva informatii utile cu privire la module cookie si identificatori de dispozitive

  1.1. Ce este un "cookie"?

  Un "Internet Cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur si simplu "cookie" ) este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza Internetul.

  Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Chrome) si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driveul utilizatorului). Cookie-ul stocheaza anumite informatii (spre exemplu, limba preferata sau setari ale paginii web), pe care browserul dumneavoastra ni le poate retransfera atunci cand accesati din nou pagina web (in functie de durata de viata a Cookie-ului).

  Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

  1.2. Ce tipuri de cookies exista?

  Exista mai multe feluri de cookies. Clasificarea lor se face in functie de durata de viata, rolul si sursa acestora, astfel:

  a) Tipuri de cookie-uri in functie de durata de viata

  Cookie-uri de sesiune
  Acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe site-ul respectiv sau inchide fereastra browserului (ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare)

  Cookie-uri persistente
  Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie). Cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv - cunoscute sub numele de 'third party cookies' (cookieuri plasate de terti) - care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

  b) Tipuri de cookie-uri in functie de rolul acestora

  Cookie-uri strict necesare
  Aceste tipuri de cookie-uri sunt necesare pentru paginile de internet sa functioneze in mod corespunzator. Modulele cookie strict necesare va permit sa navigati prin site si sa beneficiati de caracteristicile sale. Fara aceste module cookie, nu vom putea oferi anumite caracteristici, cum ar fi redirectionarea automata la cel mai putin ocupat server sau retinerea listei dvs. de preferinte.

  Cookie-uri functionale
  Modulele cookie functionale inregistreaza informatii legate de alegerile pe care utilizatorii le fac si ne permit, de asemenea, operatorilor de site-uri sa personalizeze site-ul conform cerintelor utilizatorului. De exemplu, modulele cookies pot fi utilizate pentru a salva preferintele legate de categorie/segment.

  Cookie-uri de performanta si analiza
  Aceste tipuri de cookies ofera posibilitatea operatorilor site-urilor de internet sa monitorizeze vizitele si sursele de trafic, modul in care utilizatorii interactioneaza cu pagina de internet sau anumite sectiuni din pagina de internet.
  Informatiile furnizate de modulele cookie de analiza ajuta operatorii sa inteleaga cum folosesc vizitatorii site-urile si apoi sa foloseasca aceasta informatie pentru a imbunatati modul in care este prezentat continutul oferit utilizatorilor.

  Cookie-uri de targetare si publicitate
  Aceste cookie-uri pot oferi posibilitatea de a monitoriza activitatile online ale utilizatorilor si de a stabili profiluri de utilizatori, care pot fi apoi folosite in scopuri de marketing. Spre exemplu, pe baza cookie-urilor pot fi identificate produsele si serviciile agreate de catre un utilizator, aceste informatii servind ulterior la transmiterea de mesaje publicitare adecvate catre respectivul utilizator.

  c) Cookie-uri first party vs cookie-uri third party

  Fiecare cookie are un "responsabil" (i.e. site-ul web/domeniul Internet) care plaseaza respectivul cookie.

  Cookie-urile first party (prima parte) sunt plasate de catre domeniul Internet /site-ul web accesat de catre utilizator (a carui adresa apare in bara de adrese a browserului). Spre exemplu, daca utilizatorul viziteaza www.imobiliare.ro, iar domeniul cookie-ului plasat pe calculatorul sau este www.imobiliare.ro, atunci este vorba despre un cookie first party.

  Un cookie third party (terta parte) este plasat de catre un alt domeniu Internet/site web decat cel accesat de catre utilizator; acest lucru inseamna ca site-ul web accesat contine si informatii provenind de la un site web tert - spre exemplu, un banner publicitar care apare pe site-ul accesat. Astfel, daca utilizatorul viziteaza www.imobiliare.ro dar cookie-ul plasat pe calculatorul sau are ca domeniu rubiconproject.com atunci este vorba despre un cookie third party.

  d) Continut incorporat (butoane, aplicatii si widgeturi de socializare)

  Paginile web permit implementarea unor butoane sau widgeturi de socializare de la un tert, care permit interactiunea utilizatorilor cu site-urile ale caror butoane sau widgeturi de socializare sunt implementate. Interactiunea utilizatorului cu butoanele sau widgeturile de socializare de la un tert permite tertului sa colecteze unele informatii despre acel utilizator, inclusiv adresa IP, informatii din antetul paginii si informatii despre browser.

  e) Cum functioneaza cookie-urile de targetare si publicitate?

  In general, datele despre activitatea de navigare pe Internet sunt colectate si analizate anonim. Daca in urma acestei analize reiese un interes specific, un cookie este plasat in calculatorul utilizatorului si acest cookie determina ce reclama va primi utilizatorul, care se numeste publicitate bazata pe interes.

  Publicitatea bazata pe interes este un mod de livra reclame pe website-urile pe care le vizitati si de a le face mai relevante pentru interesele dumneavoastra. Interesele comune sunt grupate in functie de activitatea de navigare desfasurata anterior, iar utilizatorilor li se serveste doar publicitatea care se potriveste cu interesele lor. In acest mod, publicitatea este relevanta si cat se poate de utila.

  Ca sa intelegeti mai bine...

  Imaginati-va ca doriti sa va cumparati sau a inchiriati o casa ori un apartament. Vizitati sectiunea unui site de specialitate (e.g. www.imobiliare.ro) si vizualizati cateva anunturi de case sau apartamente.

  La urmatoarea navigare online, cand intrati pe internet sa cititi, de exemplu, un articol de stiri sau pagina unui magazin online, vi se va livra ca reclama un anunt imobiliar publicat de un site de specialitate (cum ar fi www.imobiliare.ro).

  Veti primi aceste mesaje publicitare special personalizate, pentru ca dumneavoastra cat si alte persoane ca dumneavoastra ati manifestat un interes sporit fata de aceste servicii si, astfel, ati fost inclus intr-un anumit segment de utilizatori (e.g. utilizatori care sunt in cautare de oferte de imobiliare, din anumite zone, cu anumite caracteristici). In acest mod se poate imbunatati experienta web, prin reducerea numarului de reclame care nu prezinta interes.

  2. Ce tipuri de cookie-uri si identificatori de dispozitive folosim?

  Mai jos este lista detaliata a cookie-urilor si identificatorilor de dispozitive utilizate.

  Aveti posibilitatea de a va retrage consimtamantul dat pentru utilizarea Cookie-urilor (cu exceptia cookie-urilor necesare) la orice moment, prin schimbarea optiunilor din setarile de cookies corespunzatoare disponibile aici.

  Desigur, puteti seta browserul dvs. sa blocheze si cookie-urile necesare insa Site-ul ar putea as nu functioneze in mod corespunzator. De asemenea, dezactivarea si a altor tipuri de cookie-uri (decat cele neceare) ar putea sa afecteze functionarea sau experienta dvs. la utilizarea Site-ului.

  2.1. Cookie-uri necesare

  Modulele cookie strict necesare va permit sa navigati pe Imobiliare.ro si sa beneficiati de caracteristicile sale. Fara aceste module cookie, nu vom putea oferi anumite caracteristici, cum ar fi redirectionarea automata la cel mai putin ocupat server sau retinerea listei dvs. de dorinte.

  Mai jos cateva exemple ale cookie-urilor necesare pe care le utilizam pe Imobiliare.ro.

  PHPSESSID (1st party) - session cookie used to know who is logged in - session
  PHPAOSESSID (1st party) - clients using adminonline.imobiliare.ro platform use this cookie - session
  imome (1st party) - unique logged user identifier - 1 year
  imovzt (1st party) - unique visitor identifier - 1 year
  __cfduid (3rd party) - cloudfront unique id, technical cookie used by the DNS provider we use - 1 year
  chp (1st party) - for navigation back and forward from details page to map view - 1 week

  2.2. Cookie-uri functionale

  Modulele cookie functionale inregistreaza informatii legate de alegerile pe care le-ati facut si ne permit, de asemenea, sa adaptam Imobiliare.ro pentru a se potrivi nevoilor si solicitarilor dvs.

  showEnergy (1st party) - for agents using adminonline.imobiliare.ro - session
  ultima_cautare (1st party) - unique id for the last visited listing page - 1 year
  exitIntent (1st party) - modal for users that want to close the page they are viewing - 1 week
  id_judet (1st party) - the county code for the last visited Offer by the user - 15 days

  2.3. Cookie-uri de performanta si analiza

  Aceste tipuri de cookie ne ajuta sa intelegem cum Utilizatorii folosesc Imobiliare.ro. Folosim aceste date doar pentru a scopul imbunatatirii Serviciilor si a performantei Platformei Imobiliare.ro. Iata cateva exemple despre cum utilizam aceste date:
  a) Informatii privind sectiunea / sectiunile din Site vizitate mai frecvent pentru a ne ajuta sa imbunatatim experienta de navigare a Utilizatorilor;
  b) Gestiunea si solutionarea eventualelor erori de functionare a Site-ului;
  c) Testari de design pentru a imbunatati modul in care Site-ul arata si functioneaza.

  Uneori aceste analize sunt efectuate de terte entitati in numele Societatii.

  mp_1d5ce1443a00e19cd7fc9f852d6ad831_mixpanel (3rd party) - mixpanel user analytics - 1 year
  mp_mixpanel__c (3rd party) - mixpanel user analytics - 1 day
  _ga (3rd party) - google analytics - 1 day
  _gat (3rd party) - google analytics - 1 day
  _gat_UA-277889-23 (3rd party) - google analytics - 1 day
  _gat_UA-277889-7 (3rd party) - google analytics - 1 day
  _gid (3rd party) - google analytics - 1 day
  __gfp_64b (3rd party) - Gemius.pl tracking cookie - 1.5 years

  Servicii de analiza prin Google Analytics Imobiliare.ro foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza web a Google Inc., cu sediul in 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States ("Google").
  Pe baza consimtamantului dumneavoastra, Google va analiza in numele nostru modul in care dumneavoastra folositi website-ul nostru. In acest scop, folosim, printre altele, Cookie-urile detaliate in tabelul de mai sus. Informatiile colectate de Google in legatura cu folosirea Imobiliare.ro de catre dumneavoastra (spre exemplu, URL-ul de trimitere, paginile noastre web pe care le vizitati, tipul browserului dumneavoastra, setarile de limba, sistemul dumneavoastra de operare, rezolutia ecranului) vor fi trimise unui server Google din Statele Unite, unde vor fi stocate si analizate; rezultatele corespunzatoare ne vor fi ulterior facute disponibile intr-o forma anonimizata. In acest proces, datele referitoare la datele de trafic nu vor fi atribuite adresei IP complete pe care o folositi. Am activat pe website-ul nostru functia de anonimizare a IP-urilor oferita de Google, astfel incat ultimele 8 cifre (tip IPv4) sau ultimii 80 de biti (tip IPv6) ai adresei IP pe care o folositi sunt sterse. Mai mult, Google este certificat in conformitate cu standardele EU-US Privacy Shield, care asigura un nivel adecvat de protectie al datelor in ceea ce priveste prelucrarea datelor de catre Google in SUA.
  Pentru mai multe informatii despre Google Analytics va rugam sa consultati Google Analytics Terms of Service, Google Analytics security and privacy principles, si Google Privacy Policy.
  Puteti sa va retrageti consimtamantul privind analiza web in orice moment fie prin descarcarea si instalarea unui Browser Plugin oferit de Google, fie prin gestionarea consimtamantului dumneavoastra prin setarile de mai sus.

  2.4. Cookie-uri de targetare si publicitate utilizate de Imobiliare.ro

  2.4.1. Publicitatea on-line gestionata de Ringier Romania

  Imobiliare.ro face parte din Grupul Ringier care opereaza mai multe site-uri si aplicatii din Romania. Ca parte a unei strategii unitare de promovare serviciilor tuturor site-urilor / aplicatiilor din Romania ce fac parte din grupul Ringier, Ringier Romania S.R.L. cu sediul in Bd-ul Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Iride Business Park, Corp B2B, Bucuresti a fost desemnata responsabila de modul in care sunt gestionate tehnologiile folosite pentru targetare si publicitate on-line.

  Paginile de internet care contin cookie-uri si tehnologii de targetare pentru scop publicitar administrate de Ringier Romania sunt:

 • www.auto-bild.ro si toate subdomeniile
 • www.avantaje.ro si toate subdomeniile
 • www.bravonet.ro si toate subdomeniile
 • www.ejobs.ro si toate subdomeniile
 • www.elle.ro
 • www.glamour.ro
 • www.libertatea.ro si toate subdomeniile, intre care (dar fara limitare la)
  • auto.libertatea.ro
  • Comedy.libertatea.ro
  • Pagina5.libertatea.ro
  • Sportnews.libertatea.ro
  • Shop.libertatea.ro
 • www.libertateapentrufemei.ro si toate subdomeniile
 • www.lucru-de-mana.ro si toate subdomeniile
 • www.psychologies.ro si toate subdomeniile
 • www.ringier.ro si toate subdomeniile
 • www.retetepratice.ro si toate subdomeniile
 • www.tvmania.ro si toate subdomeniile
 • www.unica.ro si toate subdomeniile, intre care (dar fara limitare la)
  • baby.unica.ro
  • citate.unica.ro
  • dindragoste.unica.ro
  • nunta.unica.ro
  • referate.unica.ro
  • retete.unica.ro
  • sanatate.unica.ro
  • www.teen.unica.ro
 • www.viva.ro

 • Cookie-urile si tehnologiile de targetare (cum ar fi web beacons - fisiere imagine de mici dimensiuni cunoscute si sub numele de clear gifs, pixel tags sau single-pixel gifs, care permit, spre exemplu, contorizarea utilizatorilor care au vizitat paginile sau care au deschis mesajele trimise prin email) pentru scop publicitar implementate de Ringier Romania ne permit sa colectam date de la persoanele care utilizeaza Imobiliare.ro, precum si alte pagini administrate de Ringier Romania.

  Aceste date sunt apoi agregate pentru a crea segmente de utilizatori clasificati pe diverse categorii, fara insa a avea informatii concrete privind identitatea utilizatorilor inclusi in astfel de segmente. Aceste date ne permit apoi sa furnizam utilizatorilor care corespund acestor clasificari publicitate bazata pe interes sau publicitate contextuala.

  Astfel, in ceea ce priveste cookie-urile pentru scop de targetare (de publicitate) plasate prin intermediul Ringier Romania, Societatea actioneaza impreuna cu Ringier Romania in calitate de operatori asociati.

  Pentru exercitarea drepturilor in calitate de persoana vizata in ceea ce priveste prelucrarea datelor prin intermediul cookie-urilor si a tehnologiilor de targetare pentru publiciate implemenate de Ringier Romania puteti contacta:
  Email: [email protected]
  Telefon: +40 21 20 30 821
  De asemenea, informatii suplimentare cu privire la acest tip de prelucrare pot fi obtinute de la Ringier Romania la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected]

  2.4.2. Publicitatea tertilor

  Majoritatea anunturilor pe care le vedeti in Site sunt difuzate de Imobiliare [si/sau de Ringier Romania].

  Cu toate acestea, permitem si altor societati sa furnizeze materiale publicitare si sa colecteze informatii prin intermediul cookie-urilor sau a altor tehnologii similare (terte parti) incluse in Platforma Imobiliare.ro. Practic, aceste tehnologii de targetare care insotesc mesajele publicitare afisate pe care le vad Utilizatorii le permit sa monitorizeze cat de eficiente sunt mesajele publicitare afisate. De asemenea, tertii parteneri care afiseaza publicitatea pot sa utilizeze si alte cookie-uri pe care le-au setat pe dispozitivul vostru cand navigati si alte pagini de internet. Folosesc aceste date pentru a sti daca ati vizualizat sau nu un anumit anunt publicitar sau pentru a va identifica in baza lor de date si pentru a folosi ulterior aceste date pentru a va servi alte tipuri de publicitate care ar corespunde intereselor dvs.

  Depune eforturi rezonabile pentru ca partenerii cu care colaboram pentru scopul publicitatii on-line si carora le permitem sa adauge un identificator sau cod in Site sa gestioneze in mod responsabil datele cu caracter personal preluate de pe Site-ul nostru. Totusi, noi nu controlam modul in care acestia prelucreaza datele cu caracter personal, acestia avand propriile reguli si politici de prelucrare a datelor cu caracter personal.

  2.4.3. Tipurile de cookies de targeting si publicitate on-line utilizate pe Imobiliare.ro

  enr_cxense_throttle (3rd party) - cxense retargeting cookie - 1 day
  mktz_ab (3rd party) - marketizator A/B test cookie - 1 year
  mktz_client (3rd party) - marketizator A/B test cookie - 2 years
  __gads (3rd party) - sometimes advertising cookies may be set on the domain of the site you're visiting. In the case of advertising we serve across the web, cookies named "__gads" or "__gac" may be set on the domain of the site you're visiting. Unlike cookies that are set on Google's own domains, these cookies can't be read by Google when you're on a site other than the one on which they were set. They serve purposes such as measuring interactions with the ads on that domain and preventing the same ads from being shown to you too many times - 2 years
  cX_G (3rd party) - cxense retargeting cookie - 24 hours
  cX_P (3rd party) - cxense retargeting cookie - 1 year
  cX_S (3rd party) - cxense retargeting cookie - session
  AID (3rd party) - we also use cookies named "AID," "DSID", and "TAID", which are used to link your activity across devices if you"ve previously signed in to your Google Account on another device. We do this to coordinate the ads you see across devices and measure conversion events - 1 year
  NID (3rd party) - The NID cookie contains a unique ID Google uses to remember your preferences and other information, such as your preferred language (e.g. English), how many search results you wish to have shown per page (e.g. 10 or 20), and whether or not you wish to have Google"s SafeSearch filter turned on. - 6 months
  adptset_0046 (3rd party) - Ringier Publishing tracking cookie - 1 day
  evid_0046 (3rd party) - Ringier Publishing tracking cookie - 1.5 years
  evid_0046-synced (3rd party) - Ringier Publishing tracking cookie - 1 day

  2.5. Instrument de analiza de tip pixel de remakreting sau retargeting

  Folosim instrumentele de analiza de tip pixel sau web beacons in activitatea noastra de publicitate on-line.

  Pixelul este un instrument de analiza care ne permite sa masuram eficacitatea activitatilor noastre de publicitate desfasurate prin furnizorii nostri de astfle de solutii intelegand actiunile pe care utilizatorii le efectueaza pe site-ul nostru. Folosim datele furnizate de pixel pentru a ne asigura ca reclamele noastre sunt afisate persoanelor potrivite sau a construi audiente pentru publicitate.

  Furnizorii nostri de astfel de solutii sunt:

 • Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009, Franta Mai multe detalii cu privire la modul in care Criteo prelucreaza datele cu caracter personal sunt disponibile aici http://www.criteo.com/de/privacy.
 • Google (detailile privind modul in care Google prelucreaza datele sunt disponibile aici si Google Privacy Policy).
 • Cxense ASA Karenslyst Allé 4 N-0278 Oslo Norway ("Cxense") prin intermediul serviciului SATI (Studiu de Audienta si Trafic Internet) sub-contractat de Biroul Roman de Audit Transmedia. Mai multe detalii cu privire la modul in care Cxense prelucreaza datele cu caracter personal sunt disponibile aici Cxense privacy policy.
 • 3. Pluginuri de socializare

  Imobiliare.ro poate utiliza sau implementa plug-inuri retelelor de socializare ale unor terti. In general, interactiunea dvs. cu un plug-in ofera posibilitatea tertului sa colecteze unele informatii despre dvs., inclusiv adresa IP, informatii din antetul paginii si informatii despre browser.

  Imobiliare.ro a implementat urmatoarele butoane de socializare:

 • Facebook
 • Youtube
 • 4. Cum pot opri cookie-urile?

  Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.

  Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

  Puteti opri plasarea cookie-urilor prin gestionarea consimtamantului dumneavoastra aici. Cookie-urile necesare nu vor putea fi insa dezactivate din acest modul intrucat sunt necesare pentru functionarea Site-ului.

  Dezactivarea pixelilor pentru remarketing DoubleClick
  Legat de pixelii si cookie-urile pentru remarketing DoubleClick, acestea se pot dezactiva accesand pagina de dezactivare DoubleClick sau pagina de dezactivare Network Advertising Initiative.

  Dezactivarea pixelilor pentru remarketing Criteo
  Legat de pixelii si cookie-urile pentru remarketing Criteo, acestea se pot dezactiva accesand pagina de privacy policy.

  Dezactivarea pixelilor si a tehnologiilor de tracking Cxense
  Puteti sa dezactivati utilizarea tehnologiilor de monitorizare Cxense accesand https://www.cxense.com/preferences?optOutStatus=false

  Dezactivarea pixelilor si a tehnologiilor de remarketing Rubiconproject
  Puteti sa dezactivati utilizarea cookie-urilor si a pixelilor pentru remarketing Rubiconproject accesand https://rubiconproject.com/privacy/consumer-online-profile-and-opt-out/

  Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.
  Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.
  Setari cookie in Internet Explorer
  Setari cookie in Firefox
  Setari cookie in Chrome
  Setari cookie in Safari
  Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, puteti consulta si site-ul:
  www.youronlinechoices.eu/ro
  Informatii despre modul in care vizitatorii pot dezactiva utilizarea modulelor cookie de catre Google, accesand Setarile pentru anunturi Google. De asemenea, le puteti indica utilizatorilor sa dezactiveze folosirea modulelor cookie de catre un furnizor terta parte, accesand pagina de dezactivare Network Advertising Initiative.

  5. ID-ul publicitar "Unique Advertising Identifiers (IDFA, Google Ad ID)"

  Daca utilizati Aplicatia Imobiliare.ro, Societatea poate, de asemenea, colecta si ID-ul publicitar, care este un identificator unic oferit de serviciile Google Play pentru publicitate, dar si pentru a analiza modul in care Utilizatorul foloseste Aplicatia Imobiliare.ro folosit de Noi pentru a imbunatati experienta de utilizare a aplicatiei.

  Va puteti opune oricand acestei prelucrari, utilizand setarile dispozitivului mobil aferente serviciilor Google, selectand optiunea "Opt out of Ads Personalization".

  6. Linkuri utile

  Daca doriti sa afli mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
  Microsoft Cookies guide
  All About Cookies
  Pentru mai multe detalii legate de probleme de confidentialitate, puteti accesa si urmatoarele linkuri:
  http://www.dreptonline.ro/legislatie/oug_13_2012_modificare_prelucrare_date_caracter_personal_protectia_vietii_private_comunicatii_electronice.php
  http://www.guardian.co.uk/info/cookies

  IV. Preferinţe Cookies

  Cookie-uri strict necesare Activ Aceste tipuri de cookie-uri sunt necesare pentru paginile de internet sa functioneze in mod corespunzator. Modulele cookie strict necesare va permit sa navigati prin site si sa beneficiati de caracteristicile sale. Fara aceste module cookie, nu vom putea oferi anumite caracteristici, cum ar fi redirectionarea automata la cel mai putin ocupat server sau retinerea listei dvs. de preferinte.
  Cookie-uri functionale
  Modulele cookie functionale inregistreaza informatii legate de alegerile pe care utilizatorii le fac si ne permit, de asemenea, operatorilor de site-uri sa personalizeze site-ul conform cerintelor utilizatorului. De exemplu, modulele cookies pot fi utilizate pentru a salva preferintele legate de categorie/segment.
  Cookie-uri de performanta si analiza
  Aceste tipuri de cookies ofera posibilitatea operatorilor site-urilor de internet sa monitorizeze vizitele si sursele de trafic, modul in care utilizatorii interactioneaza cu pagina de internet sau anumite sectiuni din pagina de internet.

  Informatiile furnizate de modulele cookie de analiza ajuta operatorii sa inteleaga cum folosesc vizitatorii site-urile si apoi sa foloseasca aceasta informatie pentru a imbunatati modul in care este prezentat continutul oferit utilizatorilor.
  Cookie-uri de targetare si publicitate
  Aceste cookie-uri pot oferi posibilitatea de a monitoriza activitatile online ale utilizatorilor si de a stabili profiluri de utilizatori, care pot fi apoi folosite in scopuri de marketing. Spre exemplu, pe baza cookie-urilor pot fi identificate produsele si serviciile agreate de catre un utilizator, aceste informatii servind ulterior la transmiterea de mesaje publicitare adecvate catre respectivul utilizator.
  Salvează preferinţe cookies