Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
20 Ianuarie 2022

Dezvoltatorul Art City: „Piața rezidențială s-a dublat ca volum de lucrări într-o perioadă de mai puțin de trei ani”

scris de Adriana Lefter in categoria Ştirea zilei
Ultima actualizare: 04 Februarie 2022

Pentru anul în curs, reprezentanții companiei vizează extinderea portofoliului de proiecte administrate cu încă trei proiecte, predominant rezidențiale.

Art Property, dezvoltatorul ansamblului rezidențial Art City (foto) din nordul Capitalei, se află în plin proces de extindere pe segmentul de gestionare și property management al investițiilor imobiliare. Astfel, pentru 2022, obiectivul companiei este să ajungă la un portofoliu de proiecte administrate cu o valoare de investiție de peste 70 de milioane de euro.

„Piața rezidențială s-a dublat ca volum de lucrări într-o perioadă de mai puțin de trei ani. Cu toate acestea, există foarte puține companii care oferă servicii de dezvoltare imobiliară printr-un management integrat, precum Art Property. Acoperim întregul proces de dezvoltare, de la primele permutații de fezabilitate, rafinament al conceptului, coordonare de proiectare și avizare, securizarea finanțării, ofertarea și contractarea lucrărilor de construcție. Optimizăm și urmărim îndeaproape costurile în procesul de execuție, promovăm și vindem activele rezultate pentru a asigura un randament predictibil investitorilor. Avem experiență și competențe specializate pentru fiecare etapă din acest proces complex și lucrăm cu parteneri reputabili din piața imobiliară. Pentru anul 2022 avem în vedere să adăugăm la portofoliul nostru de proiecte administrate încă trei proiecte, predominant rezidențiale, cu o valoare totală de investiție de peste 50 de milioane de euro.”

Bogdan Letcă, CEO Art Property

 

Citește și:
Bog’Art construiește un ansamblu rezidențial „verde” în nordul Bucureștiului. Art City va avea 141 de apartamente

Primul proiect, într-o fază avansată de construcție

Primul proiect al companiei este Art City, un ansamblu rezidențial localizat în zona de nord a Bucureștiului, cu o valoare investițională de 20 de milioane de euro. Acesta însumează 141 de apartamente, 500 de metri pătrați de spații comerciale și 180 de locuri de parcare. Ansamblul face parte din master planul de regenerare urbană Petrom City, fiind amplasat într-o zonă aflată în plină expansiune, în imediata vecinătate a Deutsche Schule și a sediului central al OMV Petrom.

„Art City este un proiect rezidențial reprezentativ atât pentru calitatea construcției și pentru serviciile integrate, cât și pentru coordonarea dezvoltării alături de parteneri strategici și financiari care compun structura Art Property. Amplasat într-una dintre cele mai efervescente zone de dezvoltare imobiliară din București, Art City se află deja într-o fază avansată de construcție și va stabili un reper pe piața de rezidențiale premium, fiind deschizător de drumuri într-un cartier aflat în plină expansiune.”

Bogdan Doicescu, Președinte și membru fondator Art Property

 

Compania și-a numit echipa de conducere

Art Property, companie conectată cu Bog’Art, și-a numit recent echipa de conducere. Astfel, Bogdan Letcă, un manager cu o experiență de peste 15 ani în domeniile financiar-bancar și real estate din România, este CEO și Manager de Dezvoltare al companiei. Acesta a ocupat anterior pozițiile de Administrator & Manager de Operațiuni al Unicredit Leasing Fleet, respectiv Managing Director și Administrator al Unicredit TurnAround Management Romania, poziții din care a obținut rezultate notabile în reorganizarea și optimizarea proceselor interne și a gamei de produse și a derulat numeroase proiecte în sectorul real estate.

Alături de acesta, Laura Năescu a fost numită în poziția de Head of Project Management, după ce anterior a fost implicată în proiectarea și coordonarea lucrărilor de șantier pentru Willbrook Platinum Business & Convention Center, Floreasca Park, Veranda Mall, Sun Plaza, Coresi Shopping City și Ambasada Statului Kuwait.

Vicențiu Ivan este Construction Cost Manager, după o perioadă de peste zece ani în care a coordonat construcția și managementul mai multor proiecte rezidențiale din București și din țară pentru companii de renume, printre care si Prime Kapital.

Andrei Tănase este Finance Manager Art Property, având o experiență de peste șase ani în domeniul tehnologiei financiare la Lloyds Bank, în Londra. Andreea Csavar este urbanistul companiei, fiind implicată de peste cinci ani în analiză de proiecte, ofertare tehnică și vânzări în domeniul construcțiilor.

Art Property are ca obiectiv furnizarea de servicii integrate de dezvoltare imobiliară pentru investitori și proprietari de terenuri, acoperind toate etapele din procesul de dezvoltare ale unui proiect imobiliar. SVN Romania este consultantul imobiliar și agentul exclusiv al Art City.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum se văd vânzările de apartamente de la etajul 19? (P)

Sfârșitul anului aduce în lumina reflectoarelor unul dintre proiectele cele mai impunătoare din București, ansamblul Global Residence Monolitului aflat lângă stația de metrou Mihai Bravu, un complex cu regim...

citește mai departe
Un nou ansamblu rezidențial în estul Capitalei. Apartamentele s-au pus în vânzare săptămâna aceasta

HILS Development, dezvoltator cu peste 4.000 de apartamente în portofoliu, lansează un nou proiect rezidențial. HILS Sunrise va fi construit în imediata apropiere a stației de metrou Anghel Saligny...

citește mai departe
Chirie în două dintre proiectele noi din București. Ai de ales din 120 de locuințe

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital își rezervă stocul de locuințe finalizate în București pentru o ofertă de închiriere, cu contribuția financiară a unor investitori instituționali. Tranzacția inițială cuprinde aproximativ 120...

citește mai departe
Dacă vrei o locuință aici, ar fi bine să te grăbești. Gradul de contractare a ajuns la 98% în prima jumătate a anului

În ansamblul Greenfield Băneasa, aflat în continuă dezvoltate în zona de nord a Capitalei încă din anul 2007, gradul de contractare a ajuns în prima jumătate a acestui an...

citește mai departe
În 2021, dezvoltatorul ansamblurilor Cortina a vândut locuințe în valoare de peste 90 de milioane de euro. Compania continuă investițiile

Lucrările la două dintre proiectele în care au fost tranzacționate proprietăți au început chiar anul trecut. Dezvoltatorul autohton Eden Capital Development a anunțat că anul trecut a vândut locuințe...

citește mai departe