Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
raluca a întrebat

Administrare imobile inchiriate

publicat pe 16 dec. 2013 in categoria Proprietari

Buna seara. Doresc sa ofer spre inchiriere 2 apartamente in bucuresti. Am nevoie de o firma care sa administreze urmatoarele, intrucat eu nu voi fi in tara:
colectarea chirieriei, plata intretinereii si a tuturor cheltuielilor ce tin de un administrarea unui apartament, impozitele anuale, cautarea de noi chiriasi, reparatii daca e cazul.
Mentionez doresc sa stiu dc exista o astfel de fima pentru ca dorect contract si totate actele necesare cf. legilor.
Pot fi contactat la: [email protected]

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
5 răspunsuri de la cititori
angi a răspuns:
27 ian. 2014

Noul cod civil reglementeaza situatia conflictuala chirias-proprietar. Contractul de inchiriere il poti investi cu formula executorie.

Palaghia Constantin a răspuns:
5 ian. 2014

Buna,as dori sa cumpar un ap.pe care pot sa-l achit in 4 rate,deoarece si eu am instrainat un imobil in rate si datorita celor 3 copii care au venit in Bucuresti la facultate si ne-au anuntat ca se stabilesc definitiv in Bucuresti,am hotarat ca si noi parintii sa ne stabilim in Bucuresti.Astfel putem avea grija de celalalt ap.in care vor fi chiriasi.tel-0756235670

vlad a răspuns:
3 ian. 2014

as putea sa va ajut eu

alexandru a răspuns:
28 dec. 2013

Nu ,din pacate ! In Romania exista doar tzepari care vor incerca sa te jegmaneasca.Eu sunt patit si am pierdut o mare suma de bani cu o astfel de firma. Legislatia in domeniul inchirierii este neclara ,iar chiriasii speculeaza acest lucru. o data ce ai semnat un contract de inchiriere NU poti sa-i mai evacuezi decat cu o hotarare judecatoreasca definitiva care se obtine(in cel mai fericit caz in 3 ani). Asa ca daca chiriasul nu plateste nu ai ce face .

Mariana Trinca a răspuns:
24 dec. 2013

Buna dimineata,
sunt interesata de propunerea dvs. Cand si cum putem discuta detaliile?
CRACIUN FERICIT!