Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
gheorghe a întrebat

as vrea sa cumpar un apartament tip mansarda,adica un apartament care…

publicat pe 3 Jul 2013 in categoria Cumpărători

as vrea sa cumpar un apartament tip mansarda,adica un apartament care a fost construit la etajul 5,pe un bloc cu 4 etaje.as aprecia cateva pareri pro si contra

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
10 răspunsuri de la cititori
iuliana rudnyanszky a răspuns:
7 Aug 2018

Buna ziua. Eu am o mansarda de vanzare pe strada Ciprian Porumbescu nr 11 etaj 3 intr o vila aproape de Pasajul de la Piata Victoriei si Spitalul G. Alexandrescu, Fatada refacuta total 2017, termoizolatie, intrare separata, 75mp utili, 2 bai, necompartimentata. Aer conditionat, bucatarie deschisa. Se poate compartimenta la cerere. Acum Este inchiriata, acelasi chirias de 3 ani, se tin cursuri de yoga, deci cine o vrea ca investitie Poate pastra Chiriasul. 0722355657 pentru informatii suplimentare si poze

0

ionescu a răspuns:
1 Aug 2018

Buna ziua.
As dori sa stiu care bănci dau credit imobiliar pentru mansarda.
Va multumesc frumos pentru răspuns.(uri)

0

Dan a răspuns:
26 Feb 2016

Vrem si noi sa achizitionam un apartament la mansarda care este pe structura de lemn. Ceea ce ma framanta...daca este posibil prin programul prima casa si daca a mai fost cineva care a achizitionat si imi poate da cateva detalii daca a avut greutati cu banca,avand in vedere ca este structura de lemn.
Multumesc.

0

ANA a răspuns:
9 May 2014

Buna, eu am o mansarda de 204 mp, m-am hotarat sa o vand. situata aproape de XXL, pe Soseaua Fundeni. Foarte bine izolata (3 dormitoare matrimoniale), et 3 (P+2+m).

0

Mihaela2 a răspuns:
6 May 2014

vorbiti in necunostinta de cauza...eu stau la mansarda de 4 ani nu am nici un fel de probleme sunt foarte multumita ,in primul rand costurile de intretinere sunt foarte mici,izolatia peretilor este extraordinar de buna,nu ma inunda vecinii de sus izolatia fonica este impecabile,iar vada nu mi se incing peretii ca la cei cu betoane de nu mai pot sta in casa....am clima si nu o folosesc deloc.

0

scorpionu a răspuns:
30 Jan 2014

Pentru Roxana....e normal sa lauzi mansarda. avand in vedere ca s-a marit familia probabil intentionezi s-o vinzi si... La mansarda intri in panica numai cand e cod galben de vant pentru ca e posibil sa zbori cu totul. Asa ca mai gandeste-te cu mansarda.

0

Iovirom a răspuns:
29 Jan 2014

categoric NU.
chiar si intabulate, apartamentele la masarda sunt privite prost. bancile crediteaza pe maxim 15 ani,

0

Roxana a răspuns:
10 Jul 2013

Eu locuiesc la mansarda si este foarte bine...Mai greu acum ca s/a marit familia si avem nevoie de mai mult spatiu..insa nu se compara cu apartamentele dintr/un bloc vechi. Este mult mai bine impartita

0

sebastian a răspuns:
10 Jul 2013

da e bine sa va interesati de ce a spus mihaela,
insa il izolezi cu vata minerala(ignifuga), apoi o tencuiala buna incombustibila si impotriva mucegaiului
si va bucurati de priveliste.. k sa nu uitam cel mai important nu o sa aveti vecini deasupra, doar cerul:P

0

mihaela a răspuns:
4 Jul 2013

buna ziua,nu v-as recomanda,sunt forte prost construite,eu am vizionat in constructie o mansarda,de regula sunt facute pe structura usoara,adica mult lemn,care nu este tratat impotriva focului si umezelii,plus k trebuie sa va informati dak toti locatarii blocului au fost de acord cu constructia si nu se afla in litigiu,dak va hotariti sa cumparati, in acte va va scrie k ati cumparat un pod si nu un apartament..

0