Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Raluca Buhar a întrebat

Avans nerecuperat

publicat pe 11 mart. 2019 in categoria Cumpărători

In mai 2018 am platit un avans de 15.000 eur catre un dezvoltator pentru o casa in Otopeni. Antecontract cu proprietarul terenuluu si firma. Avansul dat catre firma. Suntem in preces de executare, insa firmei nu au ce sa-i execute, tot proprietarul va fi cel care va trebui sa plateasca, desi banii de avans nu au ajuns la el.
Ma deranjeaza foarte tare ca dezvoltatorul cu firma nu va fi tras la raspundere absolut deloc, si se tot reinventeaza deschizand noi firme, promovand alte proiecte, desi este clar ca nu face altceva decat sa ia banii de avans si apoi sa dispara.
Exista o platforma unde potentialii cumparatori pot fi informati, pot sa caute, si sa nu pateasca acelasi lucru?
Multumesc!

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
12 mart. 2019
  • imobiliare.ro

Regretam ca ati fost nevoita sa treceti prin asemenea experienta negativa si speram, ca vorbind despre aceasta in spatiul public, alte persoane in cautarea unei locuinte (in mod normal, un prilej de bucurie) vor putea alege in mai buna cunostinta de cauza.
Pentru ca povestea dumneavoastra sa fie accesibila tuturor celor interesati, va sfatuim sa apelati la platformele de socializare si la forumuri care abordeaza astfel de subiecte (de exemplu: https://forum.softpedia.com/forum/452-bucuresti-si-ilfov/ ). Recomandarea noastra este sa furnizati cat mai multe detalii cu privire la prestator si proiect (in limita contractului incheiat si a legilor in vigoare), astfel incat cititorii sa aiba o imagine cat mai completa si obiectiva asupra acestora.