Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
weiss a întrebat

Buna ce fel de investitie as putea sa fac cu 5,8 mil euro aici in tara?

publicat pe 12 sept. 2014 in categoria Investiții

Buna ce fel de investitie as putea sa fac cu 5,8 mil euro aici in tara?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
16 răspunsuri de la cititori
Dan a răspuns:
28 oct. 2014

Pai daca ai avea banii astia ne-ai intreba pe noi ? La fel ca "unu" care intreba daca o flota de Bentley Continental ar renta ..

osman sebat a răspuns:
26 oct. 2014

cumpara pamant agricol

georgescu albert a răspuns:
23 oct. 2014

La intrebarea: ce fel de investitie as putea sa fac cu 5,8 mil euro aici in tara?
Eu raspund pe scurt astfel:
Daca un om de afaceri are profit de 5,8 mil euro, cu siguranta ca nu cere sfaturi pentru a reinvesti aceasta suma, inseamna ca se pricepe la investitii rentabile si stie sa cantareasca riscurile si implicarea in afaceri.
Daca a adunat aceasta suma din mosteniri, revendicari, castiguri jocuri de noroc sau alte surse cel mai intelept ar fi sa nu se gandeasca la investitii care sa necesite munca si riscuri, ci sa se gandeasca la securizarea acestor sume de bani (valori), prin investitii imobiliare (pentru chirii) care sa aduca pe termen lung liniste si randament prin inchiriere. Consumul familiei lui nu are cum sa diminueze mult aceasta avere, dar sa investeasca in ceva care nu necesita munca, implicare, si riscuri. Conteaza cat de lacom poate fi un om cu o suma asa de mare 5,8 mil euro..... daca vrea sa-i inmulteasca.....

matei a răspuns:
23 oct. 2014

ai putea sa faci mai mult decat cu 5.7 mil si mai putin decat cu 5.8 mil.

Contacteaza-ma pentru detalii!!

Gogonel Cartof a răspuns:
21 oct. 2014

Ai putea sa mi-i dai mie, gestionez fonduri.

Florentina a răspuns:
20 oct. 2014

In Romania ,cu acesta suma puteti achizitiona o ferma,cumparati animale si le vindeti arabilor,probabil profitul ar fi undeva 100%,tereurile se vand bine acum si nu ezitati.

Florina a răspuns:
20 oct. 2014

Piata imobiliara s-a mai stabilizat, cu atata cash puteti negocia la sange preturi foarte bune.
Depinde pe ce domeniu vreti sa va indreptati, fast food, hoteluri de vanzare care merg in zone turistice, case in zone bune care se pot inchiria, spatii magazine, ....aveti de unde alege!
Aveti e-mail-ul meu daca doriti sa me contactati.
o zi buna!

Dinca Dan a răspuns:
18 sept. 2014

Iti oferim 18 ha arabil intravilan compact, pozitionat cu iesire la DN650 front 58m Timisoara-Arad, brazdat de un rau ce poate alimenta un luciu de apa de minim 6 ha.E posibil in subsol apa termala, pozite fata de Timisoara 18km si de Arad 24km, se poate face un ansamblu gen Corbeanca pe 14ha destinate pentru agrement si locuinte, iar pe 4ha cu iesire la DN cu constructii civile si industriale.

cosmin a răspuns:
18 sept. 2014

Piata de capital jumatate, obligatiuni si depozite jumatatea cealalta. Afacerile se fac cu banii altora, banii tai trebuie protejati.

Citeam de cineva care a facut praf 10 milioane in 2 ani. Bani castigati la loto. Asa ca ai grija pe unde ii investesti si ramai fara...

ada a răspuns:
18 sept. 2014

Sau poate sa cumparati un teren. Avem noi unul de vanzare chiar peste drum de Aeroportul Oradea ( care va deveni international- 5700 mp, 45 euro/mp, 50m front stradal)

Nae a răspuns:
17 sept. 2014

cu BANETUL asta mai bine cumperi in GRECIA o insula...
- ramane si pt o viluta, etc...
Aici - te DIBUIE FISCUL si INDIFERENT DE CAT DE CORECT AI FACUT BANUL... GASESC EI CEVA NASHPA SA-TI APLICE :

CONFISCAREA EXTINSA...

Violeta a răspuns:
17 sept. 2014

Dupa cum bine se vede prin oras, merg bancile, farmaciilele,serviciile funebre....concluzie e o tara cu polulatie bolnava si batrana, si mai ales in Galati...suntem in estul tari si nu sunt sosele,autostrazi, deci nu vin investitori, salarii mici...concluzie cred ca ar merge servicii medicale la preturi accesibile.

Jorj a răspuns:
15 sept. 2014

Pai eu zic sa iti cumperi un loc de deputat sau de senator ca ti-i scoti intr-un an la cat se fura in tara asta.

Victor a răspuns:
14 sept. 2014

Nu stiu daca mesajul este actual sau mai vechi (nu apare data)...dar daca este de actualitate (sept 2014) recomand investitii de nisa, cu grad ridicat de rentabilitate, cum ar fi "centre de retragere pentru pensionari" sau "cartiere pentru pensionari" dupa modelul centrelor de specialitate din mai toate tarile dezvoltate ale lumii, in care familiile de pensionari sa isi poata cumpara o casa "pe pamant", cu 2 sau max. 3 camere, numai parter, cu o mica curte (200-300 mp), amplasata intr-un cartier specializat,cu vecini din aceeasi categorie de varsta, cu magazine, asistenta medicala, organizarea de evenimente specifice etc. Detin studii de piata, studii de fezabilitate si know-how referitoare la astfel de centre, posibil de realizat in toate regiunile geografice ale tarii. Date de contact: [email protected], tel. 0731315234

alex a răspuns:
14 sept. 2014

Ia o licenta de pariuri si fa-ti un site de pariuri si niste agentii. Exista provideri de "white label sportsbook" cu care iti poti dubla banii in mai putin de un an insa este nevoie de foarte multa munca.

Felicia Balc a răspuns:
14 sept. 2014

Intrebarea e foarte generala, se poate investi practic in orice domeniu doriti, ar depinde de domeniul in care aveti cit de cit experienta, de nivelul d voastra de confort in legatura cu riscul, orice investitoe presipune un nivel de risc, cu cit e mai mare acesta, cu atit sint mai mari sansele de cistig.
Eu v as sfatui oricum in domenii putin riscante, daca te pricepi, si anume real estate, food, health, adica imobiliare, mincare, sanatate. Dar in orice domeniu se poate investi in sensul ca daca se ofera un produs mai bun la acelasi pret sau mai mic decit ofera piata acum, veti avea succes. Iar piata e inundata in general de calitate proasta la preturi scumpe.