cris a întrebat

Buna ziua, ma intereseaza un contact al unei companii de evaluare…

publicat pe 3 Oct 2011 in categoria Cumpărători

Buna ziua, ma intereseaza un contact al unei companii de evaluare pentru vila noua pe care o am si doresc sa o vand.Multumesc,o zi buna !

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
7 răspunsuri de la cititori
leucea lucian a răspuns:
8 Oct 2011

Buna ziua.Sunt evaluator Anevar si daca doriti va pot face o estimare a oricarei proprieati in judetul Timis.Telefon contact-0745656496

Raporteaza

0

Sebastian Deac a răspuns:
6 Oct 2011

Domnule Vasiloiu,

Din pacate clientii cumparatori nu sunt interesati de niciun fel de evaluare in afara de ,,cea proprie". Ca exemplu, Dvs. apreciati ca un apartament valoreaza 60.000 euro, iar cumparatorii ofera maxim 54.000 euro. Acesta va fi pretul corect astazi. Maine nu se stie.
Vanzatorii au nevoie sa stie la ce pret se poate vinde proprietatea lor acum, nu care este evaluarea.

Raporteaza

0

Bogdan a răspuns:
5 Oct 2011

Buna ziua,
Pentru a gasi un evaluator, in primul rand ar trebui sa specificati localizarea proprietatii. Astfel, evaluatorii din orasul dumneavoastra sau din orasul unde se afla proprietatea isi pot exprima disponibilitatea.
Daca doriti o "companie de evaluare", veti gasi pe internet foarte usor un contact. Altfel, si eu va pot ajuta cu evaluarea proprietatii conform standardelor si metodologiei ANEVAR.
D-le Deac, sunt de acord cu dumneavoastra, numai ca evaluatea tehnica nu exprima o "valoare de piata", prin definitie.

Raporteaza

0

BOGDAN I. a răspuns:
5 Oct 2011

Sunt auditor energetic. Pot sa va ajut cu elaborarea unui Certificat de Performanta Energetica a vilei pe care vreti sa o vindeti.

Raporteaza

0

Marian Vasiloiu a răspuns:
5 Oct 2011

Domnule Deac,
Valoarea unei proprietati imobiliare o poate estima numai un evaluator ANEVAR. Acesta utilizeaza informatii credibile de pe piata si cu ajutorul metodelor specifice (comparatii ale vanzarilor, venituri generate de proprietate, costuri de inlocuire) propune o valoare.
Numai un evaluator autorizat de ANEVAR este in masura sa propuna o valoare a unei proprietati imobiliare.
Daca acel broker imobiliar de care pomeniti este si evaluator ANEVAR, atunci ar putea sa stabileasca o valoarea a imobilului.

Raporteaza

0

Stan Iuliana a răspuns:
4 Oct 2011

Sunt expert evaluator autorizat Anevar si va pot ajuta cu evaluarea vilei pe care o aveti.

Raporteaza

0

Sebastian Deac a răspuns:
4 Oct 2011

Cea mai buna evaluare in aceasta perioada se poate face fie prin comparare (daca exista imobile similare in aceeasi zona vandute recent) fie prin stabilirea (cu ajutorul unui broker imobiliar profesionist) a unui pret de promovare si urmarirea ofertelor primite.
Evaluarea tehnica nu are nicio valoare in prezent in piata imobiliara, pretul corect fiind reprezentat de cea mai mare oferta primita intr-o perioada determinata.

Raporteaza

0