Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
DOREL CHIDEAN a întrebat

caut o agentie care sa se ocupe cu inchirierea unui ap. si sa gestioneze apartamentul si platile pe tot timpul chiriei

publicat pe 6 Oct 2014 in categoria Proprietari

lucrez in Italia si as dori sa imi inchiriez apartamentul , dar as dori ca agentia sa gestioneze contra un comision din chirie si plata cheltuielilor de bloc si a chiriei la zi , intrucat nu pot veni frecvent in Romania , LA URMA URMELOR POATE FI SI O IDEE DE AFACERE SI PTR AGENTII CEA CE AICI AXISTA

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
7 răspunsuri de la cititori
Eugen a răspuns:
8 Dec 2014

Buna ziua,
Sunt interesat de aceasta propunere in conditiile in care apartamentul este in Bucuresti. Pe langa proerty management ofer si consultanta juridica.
Multumesc si sper intr-o colaborare reciproca

Raporteaza

0

luminita a răspuns:
3 Dec 2014

buna ziua daca mia este de actualitate oferta ma intereseaza sa ma ocup de acest aspect ! am in gestiune ,cum s-ar spune 2 garsoniere din anul 2006, al unor prieteni italia pisa ,puteti cere relatii de la ei concrete , si le gestionez din toate pct de vedere ,inregistrare contract la ANAF ,PROMOVAREA PROP , ETC ,CONTRA UNUI COMIDION ,daca vreti sa spuneti asa ,lunar de50 euro lunar tel de contact 0743274565

Raporteaza

0

Constantin Sotir a răspuns:
13 Nov 2014

Daca apartamentul ar fi in Ploiesti, as dori sa-l inchiriez. Am un venit rezonabil. Sunt singur. Chiria v-o pot trimite in cont, iar facturile vi le pot trimite scanate.

Raporteaza

0

emanuela a răspuns:
13 Nov 2014

Si noi locuim in Italia si avem de peste 20 de ani o agentie care se ocupa de apartamentele noastre si ale altora,dar in orasul Braila.De obicei se percepe un comision de cca.10-12% din valoarea chiriei pentru administrarea acestor proprietati si altele la inchiriat sau eventual la renovarea contractelor.Daca aveti nevoie de mai multe informatii cca.si la alte investitii noi avem o experienta destul de mare atit pe piata romaneasca cit si in strainatate si va putem sfatui,iar daca locuiti in roma sau in imprejurimi putem discuta si personal.Avem si experti in domeniul bancar care va pot da informatii si in acest sens.Va asteptam.

Raporteaza

0

Dragoi Robert a răspuns:
8 Oct 2014

Buna ziua!
Serviciul cautat de dumneavoastra se numeste property management, puteti sa ma contactati sa ne cunoastem si sa stabilim impreuna tot ce trebuie.
Noi avem o experienta de 5 ani in domeniu si ne ocupam in mod exclusiv de property manangement(administrare A-Z( lucrari de mentenanta in caz de stricaciuni, facturi platite la zi, trimise prin mail spre dv. si chiria virata in cont)
Mail: [email protected]

Raporteaza

0

Doina Constantinescu a răspuns:
8 Oct 2014

V a oferim serviciile noastre. Ne ocupam de mai multi ani, in mod foarte serios, de propety management.

Raporteaza

0

Stanescu Dragos a răspuns:
7 Oct 2014

Buna ziua!
Exista la unele agentii acest serviciu, property management.
Puneti sa imi scrieti un mail pe [email protected] sau 0729.20.90.72 pentru a discuta si alte detalii.

Raporteaza

0