Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Bianca Bia a întrebat

Ce se întâmpla cu imobiliarele în Timișoara?

publicat pe 13 mart. 2020 in categoria Investiții

Dacă cumperi un apartament de la proprietar din economii proprii, la un preț maxim cum e pe piața ce se întâmplă peste câțiva ani cu imobiliarele dacă te hotărăști sa îl vinzi oare mai primești bani care i ai investit în acel apartament?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
proprietar a răspuns:
13 mart. 2020
  • imobiliare.ro

Intelegem din mesajul dumneavoastra ca sunteti interesat de achizitia unui apartament si sunteti preocupat de riscul de a nu mai recupera investitia, intr-un viitor mai indepartat.

Nu putem ajuta cu previziuni si, cu siguranta, orice astfel de teorii ar trebui tratate cu precautie. Incercam insa sa oferim vizitatorilor nostri informatii cat mai complete si corecte cu privire la evolutia preturilor si a structurii pietei imobiliare:

* Indicele Imobiliare.ro - http://www.imobiliare.ro/feedback_129616 - informatii la zi despre preturile medii ale apartamentelor in functie de tipul acestora, inclusiv comparatii cu luna / anul trecut.

*statistici pentru fiecare zona in parte regasiti in paginile de detaliu ale anunturilor asemanatoare celui de interes: initiati o cautare in portal - apartamente de vanzare, numar camere / zona - si accesati oricare anunt rezultat la cautare; in partea de jos a paginii de detaliu, exista o rubrica informativa denumita ‘Pretul proprietatii in piata’, cu optiunea ‘vezi detalii’.

* Raportul trimestrial privind piata imobiliara rezidentiala. Acesta poate fi descarcat, gratuit, utilizand acest link: https://www.analizeimobiliare.ro/Raport_T4_2019/index.html

Va sfatuim ca, inainte de a lua o decizie, sa va consultati si cu un broker imobiliar cu experienta. Acesta cunoaste foarte bine piata imobiliara, va poate sfatui cu privire la optiunile potrivite pentru dumneavoastra si chiar v-ar putea reprezenta la negocieri, pentru a obtine un pret cat mai bun. Pentru a gasi o agentie imobiliara din zona, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_129638 Puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de detaliu a acestora, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.

Va dorim mult succes si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.