Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Ioan Alexa a întrebat

Cu cat mai scad preturile caselor?

publicat pe 18 aug. 2014 in categoria Cumpărători

Am citit despre noile scaderi masive de preturi din acesta vara ( http://centruldiplomatic.wordpress.com/2014/08/11/imobiliare-romania-cele-mai-mari-scaderi-de-preturi-la-case-si-locuinte-in-vara-2014/) si ma gandesc sa mai aman un an sau doi cumpararea locuintei pentru a eneficia de preturi mai bune.Ce parere aveti ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
13 răspunsuri de la cititori
scorpionu a răspuns:
24 sept. 2014

BOgdane, da-mi si mie un pont pt un apt in Praga. am 100000 si as vrea sa-mi cumpar 2 apartamente.Astept 3 zile un raspuns. Daca nu scrii nik inseamna ca nu ai reusit sa-ti cumperi o casa in Romania.

alex a răspuns:
23 sept. 2014

Bogdane, oricine cauta pe google "Prague Apartments" gaseste cu totul altceva (1500-3000/mp)

ceausescu a răspuns:
23 sept. 2014

bogdan
21/09/2014, ora 15:05
In Praga, apartamente centrale la 500 euro/mp. Asteptam regularizarea si la Bucuresti. Nu mai este mult si bancile nu vor mai rezista!

Nu va luati dupa povesti de coltul strazii, studiati piata, exista siteuri care iti ofera grafice cu evolutia pretului atat in Romania cat si in alte state.
Studiati singuri si trageti cu parerea nu ascultati de primul care are si el o impresie.
Numa bine.

bogdan a răspuns:
21 sept. 2014

In Praga, apartamente centrale la 500 euro/mp. Asteptam regularizarea si la Bucuresti. Nu mai este mult si bancile nu vor mai rezista!

marian a răspuns:
20 sept. 2014

statistica spune ca populatia tarii va scadea masiv in anii urmatori (cauze- emigrare la greu, nimeni nu mai face copii, mortalitate f mare-speranta de viata cea mai mica in Romania...), saracia va creste, investitori zero, salarii africane, pretul energiei in crestere, al alimentelor la fel...cine ar mai face imprumuturi la banci pt case?...ajung sa se sinucida dupa aia...CONCLUZIE: preturile vor scadea in mod clar- la jumate cel mult fata de cat sunt acum.

Cunoscator a răspuns:
18 sept. 2014

Cu minim 30% in urmatorii 2 ani! De ce? Preturi crescute la alimente si utilitati, somaj ridicat, economia merge foarte prost, bancile nu mai dau credite, marea majoritate a romanilor sunt deja datori vanduti, conjunctura socio-politica in care se afla Romania (razboi Ucraina, probleme UE etc.) si cred ca am spus destul, desi mai sunt si altele. Pe scurt, puterea redusa de cumparare a romanilor va trage preturile in jos, acolo unde le e locul.

carmen a răspuns:
18 sept. 2014

Preturile caselor pot scadea, dar niciodata nu vor fi mai mici decat preturile de executie. Sunt doar cateva exceptii, in cazul vanzarilor fortate, gen executari silite sau atunci cand vanzatorul este constrans sa vanda sau nu este bine informat.

mir a răspuns:
6 sept. 2014

Eu am o casa interbelica in centrul istoric al BR.!, la Faleza... - lume buna in zona zero! As vinde, dar daca nu-mi scot banii pentru un ap. cu doua camere in zona de sud a Capitalei, renunt?!!, nu fac DONATIE strainilor!, stau eu in ea, de toti banii!!

Gica a răspuns:
21 aug. 2014

In mai toata tare, imobilele peste 60-70.000 euro, se vand foarte greu.Eu am vazut casa in Brasov care initial a fost scoasa la vanzare cu 120 000 Euro (anul trecut) iar acum cred daca-i oferi 65000 Euro iti vinde casa.

mihaela a răspuns:
21 aug. 2014

preturile mari ale caselor nu sant justificate, in raport cu salariile, plata constructorilor si materialele, mi se pare preturi esagerate. Acum si in strainatate este un moment nu prea usor de adunat o suma mare de bani. Ar putea fi posibil sa se construiasca apartamente decente la un pret mai mic.
Nu este necesar marmo, sau la palestra la parter pentru a putea ridica pretul apartamentelor... Dimpotriva este mai multa galagie, cine vrea sa faca sport face la fel si daca este palestra sub casa sau nu... am vazut apartamente in iasi pe copou cu aproximativ 200.000 euro... cu salarul medio din romania in cati ani poate fi cumparat un apartamet.... am vazut case de restructurare care costa mai mult de 100.000 euro... cati ani trebuie sa muncesti cu salarul din romania ca sa reusesti sa o cumperi si sa o renovezi???? cu criza care este in Europa nu este de asteptat o crestere ulterioara a preturilor, dar dimpotriva pot scadea.

anonim a răspuns:
20 aug. 2014

Preturile de acum incolo vor scadea masiv din motive lesne de inteles: saracia!!!

Stan Patitul a răspuns:
19 aug. 2014

preturile caselor mai pot si creste!

vanzator a răspuns:
19 aug. 2014

Grija, poti avea o surpriza "invers"!