Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
alexe fanel a întrebat

cum pot sa cumpar un apartament direct de la proprietar cu un avans si apoi rate lunare?

publicat pe 27 mart. 2014 in categoria Cumpărători

doresc sa cumpar un apartament direct de la proprietar

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
9 răspunsuri de la experți 53 răspunsuri de la cititori
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
16 sept. 2020
  • imobiliare.ro

@ Irina Machidon: Am identificat pe site-ul nostru 8 anunturi de vanzare apartamente cu doua camere, in Suceava, comision 0% pentru cumparator: http://www.imobiliare.ro/feedback_222214 Printre acestea, sunt si anunturi ale proprietarilor; despre posibilitatea de a achita pretul in rate, fara avans, va trebui sa discutati direct cu persoanele care au publicat respectivele anunturi.
Reluam sfatul de a apela si la servciile unui specialist – agentie imobiliara sau broker de credite. Acesta, prin colaborarile proprii, va poate oferi mai multe variante de achizitie, eligibile cu asteptarile si resursele dumneavoastra.
Lista brokerilor imobiliari din Suceava poate fi consultata aici: http://www.imobiliare.ro/feedback_222224

avatar
Irina Machidon a răspuns:
12 sept. 2020

Buna ziua . Mar interesa sa cumpar un apartament cu doua camere in suceava direct de la proprietar si fara avans. Rata lunara 250€ va multumesc.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
2 sept. 2020
  • imobiliare.ro

@ Ada Vlog's: Am identificat pe site-ul nostru doua anunturi de vanzare case in imprejurimile orasului Bacau, cu pret maxim 25.000 E:
http://www.imobiliare.ro/feedback_216026
http://www.imobiliare.ro/feedback_216028
Despre conditiile de achizitie acceptare de vanzatori, va pot informa numai proprietarii anunturilor.
Va recomandam sa contactati si o agentie imobiliara din zona. Aceasta poate identifica proprietati adecvate nevoilor si asteptarilor dumnevoastra si va poate ajuta / sfatui cu privire la optiunile financiare disponibile. Lista agentiilor imobiliare din Bacau poate fi consultata aici: http://www.imobiliare.ro/feedback_216030 - le puteti trimite mesaj direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
2 sept. 2020
  • imobiliare.ro

@ Paula Elena Sarbusca: Posibilitatea de a achita un apartament in rate, pe baza unui angajament semnat la notar, se poate verifica numai contactand proprietarii anunturilor de interes. Intrucat, din detaliile furnizate, realizati venituri contractuale cu caracter permanent, va sfatuim sa apelati si la serviciile unei agentii imobiliare; agentiile colaboreaza de obicei cu brokeri de credite, iar acestia, detinand in portofoliu numeroase produse financiare, ar putea identifica o varianta adecvata / eligibila cu situatia dumneavoastra. Lista agentiilor imobiliare este disponibila aici: http://www.imobiliare.ro/feedback_216020

avatar
Ada Vlog's a răspuns:
31 aug. 2020

Bună ziua, aș dori să cumpăr o casa in Bacau la 15-18 km de oras dar,plata să o fac în rate și cu avans de 4000 €.M-ar interesa ca casa să coste între 20-25000 € i-ar rata lunară să fie undeva la 250-300€.Vă mulțumesc.
ancaviliman@yahoo.com

avatar
Paula Elena Sarbusca a răspuns:
31 aug. 2020

Buna ziua ,doresc sa cumpar un apartament sau o garsoniera în rate prin notar , imi permit sa platesc lunar maxim 300€. Am contract de munca și pot dovedi asta , pot arata vechimea de pe cartea de munca . Doresc în Constanța, sau Brasov. paulaelena86@yahoo.com

avatar
Paula Elena Sarbusca a răspuns:
31 aug. 2020

Buna ziua ,doresc sa cumpar un apartament sau o garsoniera în rate prin notar , imi permit sa platesc lunar maxim 300€. Am contract de munca și pot dovedi asta , pot arata vechimea de pe cartea de munca . paulaelena86@yahoo.com

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
25 aug. 2020
  • imobiliare.ro

@ Ilana Lazar: Momentan, pe site-ul nostru, este publicat un singur anunt de vanzare casa in Pantelimon, in imediata vecinatate a strazii Revolutiei: http://www.imobiliare.ro/feedback_212034
Pentru a fi informata cu privire la anunturile noi din zona, puteti realiza o cautare cat mai precisa in portal, apoi o salvati, utilizand butonul din partea de sus a paginii, langa filtre; astfel, veti primi alerte pe e-mail atunci când apar proprietati de interes.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
25 aug. 2020
  • imobiliare.ro

@ Alina Mirabela: Cautand pe site-ul nostru, in sectiunea ‘vanzari apartamente’, o camera, comision 0% pentru cumparator, am identificat 41 de anunturi: http://www.imobiliare.ro/feedback_212024 Despre posibilitatea de a achita pretul in rate, va poate informa numai proprietarii anunturilor de interes.
Daca doriti sa urmariti anunturile asemanatoare care apar in piata, puteti salva cautarea - optiunea se regaseste in partea de sus a paginii, langa filtre; astfel, veti primi alerte pe e-mail atunci când apar proprietati noi.

avatar
Ilana Lazar a răspuns:
22 aug. 2020

Doresc să cumpăr cada la curte oraș Pantelimon strada revolutiei

avatar
Alina Mirabela a răspuns:
21 aug. 2020

Doresc sa cumpar un apartament garsoniera direct propietar fara avans rata lunara 500€ 0749775012 Constanta

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
11 aug. 2020
  • imobiliare.ro

@Gratiela Chelba-- Am identificat pe site-ul nostru un singur anunt de vanzare apartament nou, cu doua camere, in Sibiu, aplicand filtru suplimentar dupa expresia ‘rate la dezvoltator’: Pentru informatii complete despre posibilitatile de achizitie / finantare, va sfatuim sa contactati proprietarul anuntului.

avatar
Gratiela Chelba a răspuns:
8 aug. 2020

Doresc să cumpăr un apartament cu 2 camere, in Sibiu, direct de la proprietar fara anvans, cu 200 de euro rata lunara.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
10 iul. 2020
  • imobiliare.ro

@George: Am identificat pe site-ul nostru 4 anunturi de vanzare apartamente noi, cu doua camere, in localitatile Giroc, Chisoda si Timisoara, aplicand filtru suplimentar dupa expresia ‘rate la dezvoltator’: http://www.imobiliare.ro/feedback_187900 Pentru informatii complete despre posibilitatile de achizitie / finantare, va sfatuim sa contactati proprietarii anunturilor.

George a răspuns:
10 iul. 2020

Buna.Doresc sa cumpar apartament cu 2 camere fara avans in Giroc,Chisoda,Timisoara,fara avans.Direct de la dezvoltator.Ofer 500 euro lunar/rata.Contact 0762711225.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
30 iun. 2020
  • imobiliare.ro

@Simion Georgiana: Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta. Nu intelegem din mesajul dumneavoastra daca sunteti in cautarea unui apartament cu doua camere sau ati identificat deja unul de interes. In ambele cazuri, pentru mai multe informatii despre posibilitatile de achizitie in rate, va trebui sa va adresati direct proprietarilor anunturilor.
Daca sunteti inca in etapa de analiza a ofertelor, pentru a identifica anunturile potrivite nevoilor dumneavoastra, puteti utiliza filtre suplimentare - de exemplu, cautand apartamente de vanzare, doua camere, Bucuresti, cu filtru dupa expresia ‘rate la dezvoltator’, am identificat 49 de anunturi: http://www.imobiliare.ro/feedback_181734

Simion Georgiana a răspuns:
27 iun. 2020

Buna ziua as dori mai multe imformati despre un apartamen 2cam.Direct de la dezvoltator pot achita un avans de 10.000-13.000de euro proiectul sa fie finalizat la sfarsitul lui 2021 ar fi ok .Rata lunara sa fie minim 1000de euro ..Va multumesc astept informati simiongeorgiana135@gmail .com. Asa dori in Bucuresti

avatar
Lacramioara Petrila a răspuns:
14 iun. 2020

Bună seara, doresc sa cumpăr garsoniera cu rate lunare 300 euro fără avans, în București sectoarele 4,5,2 nr contact 07451844487. Va multumesc

Lazar Bogdan Marius a răspuns:
10 iun. 2020

Bună ziua, aș dori să cumpăr o garsonieră în Iași dar,plata să o fac în rate și fără avans.M-ar interesa ca garsoniera să coste între 15-20000 € i-ar rata lunară să fie undeva la 8-900 €.Să zicem că aș putea plăti un avans de 3000 €.Vă mulțumesc.

avatar
Rihanna Tomy a răspuns:
7 iun. 2020

Bina ziua !
Doresc sa cumpar o garsoniera /apartament cu doua camere in Bucuresti sector 4 . Su nt interesata ca proprietarul bunului sa accepte intocmirea unui contract/ act la notariat in care ambele vor specifica ceriltele specifice contractului vanzare cumparare. Sunt dispusa sa ofer un avans de 10.000€ + rata luna stabilita in urma negocierii pretului cu proprietarul , a bunului respectiv. Daca este cineva interesat va rog sa ma contacteze : 0761571331 Ioana puteti sa imi scrieti si pe Whatsapp sau sa ma sunati. Va multumesc si rog seriozitate! Cu stima ,
Ioana

avatar
Paula Elena Sarbusca a răspuns:
25 mai 2020

Doresc sa cumpăr un apartament ,garsoniera sau casa de un pret ieftin ,as prefera o casa batraneasca ce necesita reformare , sa nu depășească rata lunară de 300€ ,direct cu proprietarul prin notar sa aiba garanția că se plătește,. Astept oferte pe whatsapp 0034642052880.

Maria Miron a răspuns:
14 mai 2020

Buna ..as dori sa cumpar o garsoniera aproximativ 30 m in Eforie nord sud sai Techirghiol....sau zona chiajna .bragadiru bucuresti cu avans 10000 euro si Apoi fare lunare 300 euro sai 400...Multumesc...00393272846741

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
11 mai 2020
  • imobiliare.ro

@Marin Simona Iuliana: Achitarea in rate a pretului, in modalitatea mentionata mai jos, este o optiune a carei valabilitate se poate dovedi doar verificand fiecare caz in parte. Prin urmare,va sugeram sa identificati mai intai proprietatile de interes / adecvate bugetului si nevoilor dumnevoastra; apoi, contactand fiecare proprietar de anunt, puteti afla care dintre acestia sunt dispusi la o astfel de varianta si care sunt conditiile lor specifice.
Puteti incerca sa contactati si dezvoltatorii imobiliari din Ploiesti. Varianta de a achizitiona un imobil in rate, de la dezvoltator are avantajul de a fi accesibila unei categorii mai largi de cumparatori; in plus, perioada de procesare a cererii de finantare este mai scurta, iar sistemul de rate este mai flexibil (se poate opta pentru rate lunare, rate trimestriale s.a.). Lista ansamblurilor rezidentiale din oras poate fi consultata aici: http://www.imobiliare.ro/feedback_148738

avatar
Marin Simona Iuliana a răspuns:
10 mai 2020

Bună ziua. Ma interesează achiziționarea unui apartament în rate fără avans pe o perioada cât sa nu depășească rata lunara de 500 euro pe luna. Nu contează zona, doar sa fie în Ploiești. Contact 0730482145

avatar
Alexandra Comanescu a răspuns:
15 apr. 2020

Buna !🙂 Doresc sa achizitionez un apartament cu 2 camere decomandat sau 3 camere , cu rate direct la proprietar . Astept oferte , inca nu m-am decis pentru zona , asa ca orice ofera e bine primita . 😊 Multumesc anticipat ! 😘😘😘

avatar
Costel Andrei a răspuns:
27 ian. 2020

Caut sa cumpar un apartament in navodari 3 camere pot oferi un avans de 10 mii euro si 250 euro rata lunara direct la propietar astept raspuns va multumesc

avatar
Costel Andrei a răspuns:
27 ian. 2020

Asi dori sa cumpar un apartament in navodari cu avans de 10 mii euro si rata la propietar va multumesv si astept raspuns

dana.anton.castillo a răspuns:
10 aug. 2018

Doresc sa cumpara un apartament cu 3 camere zona icf. Pot oferi un avans de 20.000€ si o rata lunara de 500€! Pot fi contactata la numarul 0034673225170

dana.anton.castillo a răspuns:
10 aug. 2018

Doresc sa cumpar un apartament cu 3 camere in zona mazepa. Pot oferi un avans de 20.000 € si o rata lunara de 500€! Pt informatii apelati 0034673225170

Valentin a răspuns:
17 mart. 2017

Buna ziua, as avea si eu o intrebare, as putea achizitiona o garsoniera sau un apartament cu avans de 6000-7000 € si rata lunara de maxim 200€ pe luna la dezvoltator?