alexe fanel a întrebat

cum pot sa cumpar un apartament direct de la proprietar cu un avans si apoi rate lunare?

publicat pe 27 Mar 2014 in categoria Cumpărători

doresc sa cumpar un apartament direct de la proprietar

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
30 răspunsuri de la experți 88 răspunsuri de la cititori
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
14 Sep 2023
 • imobiliare.ro

@ Niko Nikol: Pentru informatii legate de optiunile de achizitie in rate a unui imobil, reluam recomandarea de a-i contacta pe colegii nostri de la Imobiliare.ro Finance, accesand pagina dedicata: https://www.imobiliare.ro/feedback_316115
Acestia va pot sfatui si pot identifica optiuni adecvate de finantare.

Raporteaza

0

Niko Nikol a răspuns:
14 Sep 2023

Buna cum pot cumpara un apartament in rate

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
10 Jul 2023
 • imobiliare.ro

@Ionut Dragos Nastase: Recomandarea noastra este sa discutati si cu un broker de credite, acesta va poate sfatui si poate gasi solutii de creditare flexibile, adaptate resurselor dumnevoastra.
In acest sens, puteti sa ii contactati pe colegii nostri din departamentul de credite, completand formularul afisat in pagina dedicata: https://www.imobiliare.ro/feedback_316115

Raporteaza

0

avatar
Ionut Dragos Nastase a răspuns:
29 Jun 2023

Doresc sa cumpăr apartament de la proprietar dar sa plătesc rate

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
24 Mar 2023
 • imobiliare.ro

@ Izabela Iliescu: Consideram ca si in cazul dumneavoastra ar putea fi de ajutor sa ii contactati pe colegii nostri din departamentul de credite. In acest sens, este suficient sa completati formularul afisat in pagina dedicata: https://www.imobiliare.ro/feedback_316115 Acestia lucreaza cu mai multi furnizori si va pot prezenta diferite variante de finantare / imprumut care sa faciliteze procesul de achizitie.

Raporteaza

0

avatar
Izabela Iliescu a răspuns:
22 Mar 2023

Bună ziua Ami doresc casă mea și nu am ați banii casă o plătesc pe loc dacă s-ar putea să plătească lunar

Raporteaza

0

avatar
Vasilica Rotaru a răspuns:
6 Mar 2023

Vulpe Antonela, de ce-ți dai cu părerea dacă nu știi? Eu am casa în rate direct de la proprietar.

Raporteaza

0

avatar
vulpe.antonela a răspuns:
27 Jan 2023

Buna ziua,

Nu puteti cumpara in rate de la vanzator. Trebuie sa platiti contravaloarea imobilului in intregime. Daca sunteti salariata si aveti peste 7000 lei salariul pot sa va ajut cu finantare bancara in rate. Eu colaborez cu toate bancile din piata si va pot negocia costurile.
Ma gasiti la nr: 0737-535.693.
Multumesc

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
27 Jan 2023
 • imobiliare.ro

@ Bianchi Cristina: Persoanele care realizeaza venituri in strainatate pot accesa un credit ipotecar in Romania, in anumite conditii. Pentru informatii complete si identificarea unor variante de finantare potrivite, va recomandam sa ii contactati pe colegii nostri din departamentul de credite, completand formularul afisat in pagina dedicata: https://www.imobiliare.ro/feedback_316115

Raporteaza

0

Bianchi Cristina a răspuns:
24 Jan 2023

Buna ziua poti cumpara o casa cu crédit cu contract de France

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
22 Nov 2022
 • imobiliare.ro

@ Dima Dodon: Recomandarea noastra, pentru a identifica solutii avantajoase si compatibile de finantare, este sa-i contactati pe colegii nostri din departamentul specializat in consultanta credite.
Mai multe informatii si formularul de contact sunt disponibile aici: https://www.imobiliare.ro/credite-ipotecare?term=hp

Raporteaza

0

Dima Dodon a răspuns:
21 Nov 2022

Buna kum as putea prokura un apartment in rate

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
28 Sep 2021
 • imobiliare.ro

@ Ana Maria & Andreea: Recomandarea noastra este sa cautati in portal anunturi de vanzare, filtrand dupa expresiile: ‘rate la proprietar’, ‘rate la dezvoltator’ sau ‘direct la proprietar’ (optiunea se regaseste in partea de sus a listei de rezultate / filtre / ‘Mai multe’ / ‘Cuvinte cheie’).
Cu siguranta ar fi de ajutor sa contactati si un broker de credite, pentru ca acesta colaboreaza cu multi furnizori din piata si ar putea identifica optiuni de finantare avantajoase, flexibile, adaptate nevoilor dumneavoastra. Pentru a intra in legatura cu un broker cu experienta, accesati pagina noastra dedicata: https://www.imobiliare.ro/feedback_316115 - completati si trimiteti formularul de contact afisat in aceasta pagina (“Discuta cu un broker”). Ulterior, veti fi contactat de catre un specialist.

Raporteaza

0

Andreea a răspuns:
27 Sep 2021

Buna ziua, vreau sa cumpăr un apartament în rate cu avans 10000 , 15000 euro cu perfectarea actelor la notar. Mulțumesc!

Raporteaza

0

Ana Maria a răspuns:
29 Aug 2021

Bună ziua. M-ar interesa sa cumpăr un apartament / o casa direct de la proprietar cu posibilitatea plății în rate

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
23 Aug 2021
 • imobiliare.ro

@Andreea Cosmina: Va recomandam sa cautati in portalul nostru, in localitatile de interes, anunturile care contin mentiunea ‘rate la proprietar’ (filtrul este disponibil in partea de sus a listei de rezultate, in sectiunea ‘Mai multe’).
De asemenea, va sfatuim sa apelati la serviciile unui un broker de credite – acesta lucreaza cu mai multi furnizori din piata si va poate prezenta solutii avantajoase. Pentru a intra in legatura cu un broker cu experienta, accesati pagina noastra dedicata - https://www.imobiliare.ro/feedback_316115 - completati si trimiteti formularul de contact.

Raporteaza

0

avatar
Andreea Cosmina a răspuns:
13 Aug 2021

Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament in rate cu un avans de 7000 de euro plus rate. Multumesc.

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
22 Jun 2021
 • imobiliare.ro

@Gabriela Mihaicuta: Am identificat pe site-ul nostru 1200 anunturi vanzare apartamente cu 3 camere, in Bucuresti, zone cu acces la metrou din sector 3: https://www.imobiliare.ro/feedback_316114 Preturile incep de la 62480 E. Informatii despre modalitatile agreate de achizitie / plata, puteti obtine  numai contactand proprietarii anunturilor de interes.
Pentru mai multe sfaturi, dar si pentru a identifica solutii de finantare adecvate nevoilor si asteptarilor dumneavoastra, va recomandam sa contactati si un broker de credite – acesta lucreaza cu mai multi furnizori din piata si va poate prezenta solutii avantajoase. Pentru a intra in legatura cu un broker cu experienta, accesati pagina noastra dedicata - https://www.imobiliare.ro/feedback_316115 - completati si trimiteti formularul de contact.

Raporteaza

0

avatar
Gabriela Mihaicuta a răspuns:
22 Jun 2021

Doresc sa cumpăr un apartament cu 3 camere, sectorul 3, nu departe de metrou, pot da avans 15000 euro, restul în rate de 700euro lunar, cu perfectarea actelor la notar.

Raporteaza

0

Viorica Railean a răspuns:
11 Jun 2021

Buna ziua.doresc sa cumpar un apartament cu 2 camere....5000€prima rata...si lunar 1000€.

Raporteaza

0

avatar
Ramona Vasile a răspuns:
9 Jun 2021

Buna ziua as dori sa cumpar un apartament in rate Cu avans 4000 5000 euro ,va multumesc

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
7 Jun 2021
 • imobiliare.ro

@Mihaela Toma & @VIO Chiriaicescu: Va recomandam sa cautati in portalul nostru, in localitatile de interes, anunturile care contin mentiunea ‘rate la proprietar’ (filtrul este disponibil in partea de sus a listei de rezultate, in sectiunea ‘Mai multe’).

Raporteaza

0

avatar
Mihaela Toma a răspuns:
7 Jun 2021

As dori sa cumpăr un apart cu 2 camere. Avans 5000 euro și rata lunara de 1000 euro. Actele prin notariat. Rog seriozitate

Raporteaza

0

VIO Chiriaicescu a răspuns:
4 Jun 2021

Bună dimineața, mă interesează un studio sau o garsonieră, la care pot da un avans de 15000.iar după aceea o rata lunară.

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
25 May 2021
 • imobiliare.ro

@Gabriela Richter: Daca doriti sa publicati si un anunt de vanzare pe site-ul nostru, accesati link-ul: http://www.imobiliare.ro/feedback_61568 In formularul dedicat, veti gasi informatii cu privire la preturile si serviciile de promovare disponibile in prezent.

Raporteaza

0

Gabriela Richter a răspuns:
21 May 2021

Vand vila in Domnesti, cu avans si apoi rate lunare fixe, perioada lunga.

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
12 May 2021
 • imobiliare.ro

@ alessiageo: Pe site-ul nostru, in prezent, sunt publicate 4 anunturi vanzare apartamente cu 3 camere, in Bucuresti si imprejurimi, care contin mentiunea ‘rate la proprietar': https://www.imobiliare.ro/feedback_309799 Pentru mai multe detalii despre modul de achizitie si plata, va rugam sa contactati proprietarii anunturilor de interes.
Recomandarea noastra este sa luati legatura si cu un broker de credite; acesta, lucrand cu mai multi furnizori, va poate prezenta diverse optiuni de finantare adecvate asteptarilor si resurselor dumneavoastra.

Raporteaza

0

avatar
alessiageo a răspuns:
9 May 2021

Buna ziua doresc sa cumpăr un apartament cu 3 camere direct proprietar în București cu avans 5000 de euro și o rata pe luna de 1000 de euro.

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
4 May 2021
 • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Am identificat 2 anunturi vanzare apartamente cu o camera, in Bucuresti, in care este mentionata posibilitatea de a achita in rate, direct la proprietar:
https://www.imobiliare.ro/feedback_308134
https://www.imobiliare.ro/feedback_308135
In sectiunea “case-vile”, aplicand si filtru - pret maxim:100.000 E, am gasit un anunt care ar putea fi de interes: https://www.imobiliare.ro/feedback_308136
Informatii complete despre conditiile specifice de cumparare si achitare a pretului, va pot oferi numai proprietarii anunturilor.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0

Mirea Mihaela a răspuns:
4 May 2021

Buna ziua,as dori sa cumpar o garsoniera cu avans de 5000€si rata lunara de 250€. în Bucuresti, fără intermediari ....prin notar

Raporteaza

0