Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
alexe fanel a întrebat

cum pot sa cumpar un apartament direct de la proprietar cu un avans si apoi rate lunare?

publicat pe 27 mart. 2014 in categoria Cumpărători

doresc sa cumpar un apartament direct de la proprietar

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
19 răspunsuri de la experți 72 răspunsuri de la cititori
avatar
alessiageo a răspuns:
9 mai 2021

Buna ziua doresc sa cumpăr un apartament cu 3 camere direct proprietar în București cu avans 5000 de euro și o rata pe luna de 1000 de euro.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
4 mai 2021
 • imobiliare.ro

Va multumim pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Am identificat 2 anunturi vanzare apartamente cu o camera, in Bucuresti, in care este mentionata posibilitatea de a achita in rate, direct la proprietar:
https://www.imobiliare.ro/feedback_308134
https://www.imobiliare.ro/feedback_308135
In sectiunea “case-vile”, aplicand si filtru - pret maxim:100.000 E, am gasit un anunt care ar putea fi de interes: https://www.imobiliare.ro/feedback_308136
Informatii complete despre conditiile specifice de cumparare si achitare a pretului, va pot oferi numai proprietarii anunturilor.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Mirea Mihaela a răspuns:
4 mai 2021

Buna ziua,as dori sa cumpar o garsoniera cu avans de 5000€si rata lunara de 250€. în Bucuresti, fără intermediari ....prin notar

avatar
Stefan Bobyta a răspuns:
3 mai 2021

Bună ziua ofer 5000 de euro avans pt o garsoniera direct proprietar fără agenții imobiliare sau intermediari restul de plata printr-o înțelegere în fata unui notar a unei sume plătită în fiecare lună circa 500 de euro pana la achitarea locuinței rog seriozitate maxima mulțumesc

avatar
Stefan a răspuns:
29 apr. 2021

Buna ziua Suntem un cuplu cautam casa curte sau garsoniera direct proprietar ofer un avans de 5000 de euro restul sub forma unei rate direct proprietar suma de 300 350 de euro fara intermediari direct in fata unui notar rog seriozitate astept a fi sunat sau contactat direct de proprietar fara agentie sau intermediari nu răspund la glume proaste nu mai oameni seriosi Mulțumim pentru înțelegere +491754444769

antonela vulpe a răspuns:
19 apr. 2021

Cine doreste credit ipotecar cu rate la banca, negociate de un consilier de credite, pentru a plati mai putin lunar, poate apela si la serviciile unui broker de credite, cum ar fi onomeparteners.ro.
Comision broker: 0%.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
15 apr. 2021
 • imobiliare.ro

@ Mirea Mihaela: Pentru a identifica imobile de interes, va sfatuim sa faceti o cautare in portal, aplicand toate filtrele relevante pentru dumnevoastra. Despre modalitatile agreate de achizitie, va pot informa numai proprietarii anunturilor. Va recomandam totusi, daca nu reusiti sa gasiti variante conform asteptarilor, sa contacati si un broker de credite sau o agentie imobiliara.

Mirea Mihaela a răspuns:
8 apr. 2021

Bună ziua ! As dori si eu o garsoniera într-o zonă decentă . pot plăti un avans de 6000Euro și o rată de 700lei.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
5 apr. 2021
 • imobiliare.ro

@ Patea Elena & Irina Meluta: In cazul in care nu doriti sau nu este posibila accesarea unui credit bancar ipotecar, raman valabile variantele expuse in raspunsurile anterioare: intelegere cu proprietarul imobilului (pentru fiecare anunt de interes, va trebui sa verificati daca vanzatorul accepta o astfel de varianta), achizitie in rate de la dezvoltator (in cazul imobilelor noi, daca dezvoltatorul pune la dispozitie o astfel de varianta – din nou, este necesara verificarea fiecarei oferte in parte) sau accesarea unui alt tip de imprumut (in aceasta situatie, consideram ca este mai usor sa apelati direct la un broker de credite – acesta poate identifica produse adecvate nevoilor si asteptarilor cumparatorului).

irina meluta a răspuns:
5 apr. 2021

Buna ziua,as dori sa cumpar un apartament cu 3 camere cu avans de 5000€si rata lunara de 400€.

avatar
Patea Elena a răspuns:
3 apr. 2021

Urgent cumpar apartament sau garsoniera in sf gheorge sau brașov ,avans 20.000 lei si rata lunara fixa

avatar
Patea Elena a răspuns:
3 apr. 2021

Buna ziua! Doresc sa cumpar apartament sau garsoniera in sf gheorghe cu avans de 20.000 lei

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
23 feb. 2021
 • imobiliare.ro

@ Doar Eu: Am indentificat pe site-ul nostru 21 anunturi vanzare apartamente cu 2 camere, in Bucuresti, pret maxim 30.000 E: http://www.imobiliare.ro/feedback_287330 Informatii despre modalitatile agreate de achizitie puteti primi numai contactand direct proprietarii anunturilor. Daca nu gasiti acum ceva de interes, puteti salva cautarea –optiunea se regaseste in partea de sus a paginii, langa filtre; astfel, veti primi alerte pe e-mail atunci când apar proprietati noi.
Reluam sfatul de a va consulta si cu un broker de credite, acesta v-ar putea ajuta sa identificati surse de finantare adecvate nevoilor si resurselor dumneavoastra.

avatar
Doar Eu a răspuns:
19 feb. 2021

Imi doresc un apartament 2 camere plus balcon avans 20000euro pot plăti 400- 500 euro lunar doar in Bucuresti

avatar
Doar Eu a răspuns:
19 feb. 2021

Doresc un ap 2 camere ,balcon o zonă decentă pot achita 20000 euro restul 500 euro lunar .Pret maxim al imobilului 30000

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
18 feb. 2021
 • imobiliare.ro

@Marian Dumitrache: Am identificat pe site-ul nostru 18 anunturi vanzare apartamente cu doua camere, in zona Salajan: http://www.imobiliare.ro/feedback_284612 Informatii despre modalitatile de achizitie agreate puteti primi numai contactand direct proprietarii anunturilor de interes.
Daca nu reusiti sa identificati oferte care sa corespunda criteriilor de achizitie mentionate, va recomandam sa va consultati si cu un broker de credite, acesta lucreaza cu mai multi furnizori (institutii financiare bancare si nebancare) si este posibil sa identifice variante de finantare noi, compatibile cu asteptarile si resursele dumneavoastra.

avatar
Marian Dumitrache a răspuns:
18 feb. 2021

În bucătărie

avatar
Marian Dumitrache a răspuns:
18 feb. 2021

Doresc sa cumpăr un apartament cu doua camere direct de la proprietar pot da 10 mii de euro înainte și 300 de euro lunar va mulțumesc frumos

avatar
Marian Dumitrache a răspuns:
18 feb. 2021

Bună l

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
25 ian. 2021
 • imobiliare.ro

@ Mogaldea Cristian : Am identificat pe site-ul nostru 1230 anunturi vanzare apartamente cu 3 camere, in Bucuresti, zonele din raza sectorului 4: http://www.imobiliare.ro/feedback_271554 Despre modalitatile de achizitie agreate si conditiile acestora, va pot informa insa numai proprietarii anunturilor de interes. Filtrand rezultatele de mai sus dupa cuvantul cheie ‘rate’, raman doua anunturi in care este mentionata posibilitatea cumpararii in rate, direct de la dezvoltator: http://www.imobiliare.ro/feedback_271570

avatar
Mogaldea Cristian a răspuns:
22 ian. 2021

Buna seara. Doresc sa cumpar un apartament 3 camere in Bucuresti ( Sector 4 de preferinta). Caut sa fie contract direct cu propietarul la notariat. Cu sa fara avans si apoi cu rate pe termen lung 300€ mai mult sau mai putin pe luna rata. Multumesc

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
13 ian. 2021
 • imobiliare.ro

@ Red Zone: Am identificat pe site-ul nostru 158 de anunturi vanzare apartamente cu doua si trei camere, in Iasi, care contin cuvantul cheie “rate”: http://www.imobiliare.ro/feedback_266148
De asemenea, sunt active in prezent pe site 12 ansambluri rezidentiale: http://www.imobiliare.ro/feedback_266150 Exista si dezvoltatori care vand in rate, dar, de obicei, avansul solicitat este mai mare decat cel impus de banci.
Informatii complete si sigure cu privire la modalitatea de achizitie puteti primi insa numai de la proprietarii anunturilor de interes.

Red Zone a răspuns:
12 ian. 2021

Buna ziua doresc sa cumpar si eu un apartment in Iasi,direct de la proprietar, 2-3 camere ,avans £5000, rata lunara £400

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
11 ian. 2021
 • imobiliare.ro

@ Andreea Grozav: Am identificat pe site-ul nostru 6 anunturi vanzare apartamente cu doua si trei camere, in Sebes: http://www.imobiliare.ro/feedback_264640 Despre modalitatea de achizitie, respectiv posibilitatea achitarii in rate, fara avans, va pot informa insa numai proprietarii anunturilor de interes. Va recomandam sa va consultati si cu un broker de credite, acesta lucreaza cu mai multi furnizori si este posibil sa identifice variante de finantare adecvate nevoilor si resurselor dumneavoastra.

Andreea Grozav a răspuns:
11 ian. 2021

Buna ziua, as dori sa cumpăr un apartament cu 2 sau 3 camere, fără avans si sa achit 200€ lunar. Apartamentul sa fie in Orasul Sebeș din Județul Alba.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
18 dec. 2020
 • imobiliare.ro

@ Sile A. Cazan: In prezent, sunt publicate in portalul nostru doua anunturi vanzare apartamente cu doua camere, in Codlea: http://www.imobiliare.ro/feedback_258798 Despre modalitatea de achizitie puteti discuta insa numai cu proprietarii acestora.
Daca aceste oferte nu sunt de interes, puteti salva cautarea - optiunea se regaseste in partea de sus a paginii, langa filtre; astfel, veti primi alerte pe e-mail atunci când apar proprietati noi.
Recomandarea noastra este sa apelati si la serviciile unui broker imobiliar specializat. Acesta cunoaste foarte bine piata, va poate sfatui si poate identifica proprietati potrivite nevoilor dumneavoastra. Regasiti aici lista actualizata cu brokerii imobiliari: http://www.imobiliare.ro/feedback_258800 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact, completand formularul din partea stanga a paginii - “Ai nevoie de ajutor?”.

avatar
Sile A. Cazan a răspuns:
17 dec. 2020

Doresc să cumpăr apartament cu doua camere în Codlea judetul Brașov

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
10 dec. 2020
 • imobiliare.ro

@ Andreea Barlea: Am identificat pe site-ul nostru 70 de anunturi vanzare apartamente cu 1-2 camere, in Floresti, publicate cu mentiunea ‘comision 0%’: http://www.imobiliare.ro/feedback_256426 (preturile sunt cuprinse intre 27.900 E si 85.900 E). Despre posibilitatea de a achita pretul in rate, fara avans si eventualele conditii impuse de aceasta modalitate, va pot informa numai persoanele care au publicat anunturile.

Andreea Barlea a răspuns:
10 dec. 2020

Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament cu 1 sau 2 camere in Floresti, direct de la proprietar fara anvans, cu 250 de euro rata lunara. Va multumesc !

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
16 sept. 2020
 • imobiliare.ro

@ Irina Machidon: Am identificat pe site-ul nostru 8 anunturi de vanzare apartamente cu doua camere, in Suceava, comision 0% pentru cumparator: http://www.imobiliare.ro/feedback_222214 Printre acestea, sunt si anunturi ale proprietarilor; despre posibilitatea de a achita pretul in rate, fara avans, va trebui sa discutati direct cu persoanele care au publicat respectivele anunturi.
Reluam sfatul de a apela si la servciile unui specialist – agentie imobiliara sau broker de credite. Acesta, prin colaborarile proprii, va poate oferi mai multe variante de achizitie, eligibile cu asteptarile si resursele dumneavoastra.
Lista brokerilor imobiliari din Suceava poate fi consultata aici: http://www.imobiliare.ro/feedback_222224