LIGIA TINCU a întrebat

cum se poate ridica o ipoteca de pe o casa ?

publicat pe 19 Nov 2013 in categoria Proprietari

in urma cu 20 de ani casa parintilor mei a fost ipotecata penrtu un credit luat de la Bancoop. sucursala Sighisoara. creditul a fost achitat iar banca un a ridicat ipoteca.Banca un mai exista la sighisoara. Mama doreste sa-mi puna casa pe nume si un se poate.Documente sa demonstrez ca sa achitat creditul un mai am. Va rog sa ma ajutati’

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la cititori
Loredana a răspuns:
16 Oct 2015

Buna ziua! Ma aflu in aceeasi situatie si as dori sa stiu daca ati gasit un numar de contact sau adresa. Eu am sunat la un lichidator bankcoop si mi-a dat nr de la banca int a religiilor,nr la care nu raspunde nimeni. Sunt intr-un pct mort si va rog mult sa imi spuneti cum ati rezolvat!!! Multumesc!

Raporteaza

0

Papuc Gabriel a răspuns:
19 Nov 2013

Buna ziua ,
Stimata doamna Ligia , in acest caz trebuie contactat lichidatorul judiciar al banci in cauza . Daca nu ma insel ei se ocupa de acest aspect : http://rva.ro/ro-despre_noi-realizari.html

Raporteaza

0

marion a răspuns:
19 Nov 2013

salut.

principiul nu e complicat.

trebuie sa vezi cine a preluat bancoop dupa faliment, si baza de date cu toti clientii. posibil BRD.

mergi la ei si te cauti in baza de date, vezi carei starea. daca totul este in ordine, cere o adresa de la banca precum ca s-a stins creditul pe care l-ati facut la banca. in adresa, banca trebuie sa specifice ca este de acord cu radierea din cartea funciara a ipotecii.trebuie specificata numarul cartii funciare si a numarului cadastral.

cu aceasta adresa, cu buletinul proprietarului mergeti la BCPI sector... si depuneti o cerere de radiere a ipotecii din carte funciara. dupa ce ati radiat ipoteca, la notar faceti respectivele modificari de proprietari, si restul e poveste..va indruma notarul.

Raporteaza

0