Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Gheorghe a întrebat

Cum se raporteaza anunturile false plasate pe acest site de…

publicat pe 24 ian. 2012 in categoria Cumpărători

Cum se raporteaza anunturile false plasate pe acest site de agentii?Caz concret:am fost dus cu zaharelul acum o saptamana-10zile de niste agenti din Tm in legatura cu un ap de 2 camere,mi-i s-a spus ca ap in cauza a fost vandut.Cu toate acestea,in ultimele 3 zile,intrand pe acest site,anuntul figureaza ca valid. Ce fel de mizerii incurajati,d-lor?Asta este etica profesionala?
As vrea un buton de raportare a anunturilor false,precum si unul de „vandut”accesibil celor care au postat anuntul.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la cititori
popescu a răspuns:
25 oct. 2012

stimate dle.chiriac.Imi cer scuze ca am postat o intrebare referitoare la cit ar putea fi pretul corect in galati -micro 20 la vinzarea unui ap. de 3 cam.conf 1 -67 mp.parter/10 cu multe imbunatatiri- pentru a nu fi nnerealista in solicitarea unui pret -insa ma scuzati ca nu am stiut ca se plateste pentru orice raspuns si nici cum asi putea plati pentru a obtine acest raspuns. Eu am crezut ca se poate da un raspuns cit de cit multumitor si unor persoane care nu sint asa de initiate ca mine si mai ales care sint si din Galati -oras caruia nu-i da nimeni in tara asta vreo atentie. Imi cer scuze daca am fost prea indrazneata,dar aceasta doar din necunoastere.Multa sanatate.

Daniel Crainic a răspuns:
24 ian. 2012

Surpriza, placuta sper :) Butonul de care vorbiti exista!. Pe pagina fiecarei oferte, pe coloana din dreapta, sub formularul de contact, aveti cateva linkuri, al treilea dintre ele se numeste "Raporteaza oferta incorecta". Dati click pe el si vi se va deschide un formular, completati-l si trimiteti raspunsul dumneavoastra. Mai departe, echipa noastra de Customer Care va verifica anuntul cu pricina. Inca o sugestie, nu mai catalogati atat de usor drept "mizerii incurajate", e suficient sa ne intrebati si va asiguram ca vom incerca sa va dam cel mai bun raspuns.