Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Florin Neagu a întrebat

Cumparat apartament de la proprietar in anul 1990.

publicat pe 5 Dec 2020 in categoria Proprietari

TREBUIE FACUT PLAN CADASRAL PE NUMELE MEU CA PROPRIETAR SAU ESTE VALABIL CEL EXISTENT AL VECHIULUI PROPRIETAR , DACA EXISTA , PENTRU CA MIE FOSTUL PROPRIETAR NU MIA DAT ACEST PLAN CADASTRAL.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
7 Dec 2020
  • imobiliare.ro

Nu cunoastem toate datele esentiale ale tranzactiei la care faceti referire si, din acest motiv, nu putem sa formulam o opinie legata de aceasta situatie.
Apartamentul, in mod normal, are carte funciara si numar cadastral (sunt trecute si in contractul de vanzare-cumparare). Pe baza acestora, puteti solicita de la oficiul de cadastru atat un extras de carte funciara pentru informare, cat si copii din arhiva. Astfel, veti afla care este situatia juridica a imobilului si veti obtine si documentele care au stat la baza acesteia (daca acestea exista, apartin actualului proprietar, nu s-ar impune alte demersuri).
Daca sunt neconcordante sau sunt necesare actualizari / documente suplimentare pentru completarea dosarului cadastral, atunci va recomandam sa apelati direct la un expert autorizat de catre ANCPI (firma de cadastru).
Daca nu cunoasteti numarul de carte funciara / numarul cadastral pentru a depune cererile de mai sus, puteti solicita mai intai, tot de la oficiul de cadastru, identificarea dupa imobil.
Va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0