Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Patty a întrebat

Daca eu muncesc in strainatate si vreau sa cumpar un apartament in…

publicat pe 20 Jun 2013 in categoria Cumpărători

Daca eu muncesc in strainatate si vreau sa cumpar un apartament in Romania pot face imprumut in banca in Romania ,cu contractul de munca din strainatate ?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
5 răspunsuri de la cititori
Anisoara Birlog a răspuns:
27 Jun 2013

Ca si CONSILIER FINANCIAR IN CADRUL GRUPULUI BCR PITESTI,va sfatuiesc ca inainte de va cumpara o locuinta si a va gandii direct la creditare ar fi bine sa va interesati de toate programele de obtinere a acesteia, sa puneti in balanta toate ofertele concludente si din care sa stiti inca de la inceput ce suma creditati si ce suma urmeaza sa platiti si sa luati abia apoi in calcul procentul de dobanda pe care banca/institutia creditoare vi-l prezinta in contract.
Ca si persoana care si-a cumparat o locuinta , eu am mers pe sistemul austriac de a economisii avansul cu o dobanda de 28% si abia apoi am intrat pe creditarea pe o durata de maxim 8 ani, cu o dobanda fixa de doar 6 %.
Asadar va doresc sa va gasiti un consilier bun care sa va invete si sa va indrume catre cel mai avantajos produs locativ.

Raporteaza

0

isac vioara a răspuns:
24 Jun 2013

Da poti sa faci un imprumut in banca in romania,doar cu conditia ca,contractul sa fie facut in termeni legali conform intelegerilor dintre tari in Comunitatea europeana,ca tu sa fii platit la nivelul de salarizare al tarii in care lucrezi si contractul cu patronul sau firma din tara respectiva sa intruneasca toate conditiile legale.Adica,din salariu sa ti se opreasca procentul pt. pensie,sa platesti un sindicat care sa-ti apere interesele,sa platesti taxele la stat si sa primesti lunar hirtia doveditoare cu salariul pe care il primesti si cu taxele ce le platesti.Mai conteaza daca contractul e pe o perioada scurta sau lunga de timp si specificata perioada.Cam asta ar fi.Succes!

Raporteaza

0

Paul a răspuns:
23 Jun 2013

Da.

Raporteaza

0

Cora a răspuns:
21 Jun 2013

Da,desigur dar trebuie sa veniti personal in Romania cu toate actele! Bafta!

Raporteaza

0

Cristian Roman a răspuns:
21 Jun 2013

In general, pentru accesarea unui produs de creditare sunt eligibili si cetatenii romani cu venituri din strainatate. Conditiile impuse de institutiile financiare sunt, de obicei: vechime in munca de cel putin un an si de cel putin 6 luni la actualul angajator; contract pe perioada nedeterminata sau pe perioada determinata cu conditia sa fi fost innoit cel putin o data; ipoteca instituita pentru o proprietate de pe teritoriul Romaniei. Unele banci pot solicita existenta unui codebitor angajat in tara. Avansul minim si veniturile minime solicitate pot fi mai mari decat in cazul persoanelor angajate in tara.

Raporteaza

0