_Buyer4me a întrebat

De ce nu faceti ordine in anunturi,sa eliminati anunturile false?Ma…

publicat pe 6 Jan 2012 in categoria Cumpărători

De ce nu faceti ordine in anunturi,sa eliminati anunturile false?Ma refer la anunturi de vanzare,de ex Timisoara,unde”gasiti”case multe la 1 euro,mergand pana la cateva sute de euro,cica,la o cautare in ordine crescatoare la pret
Lasand asa,va bateti joc si de cei care platesc pt a anuntul lor sa fie mai deosebit.
Parerea mea e ca incurajati un comportament golanesc lasand ca situatia sa fie asa,si faceti ca si mai multi sa ii antipatizeze pe agentii imobiliari,mai ales cei cu asemenea practici.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la cititori
Marius a răspuns:
6 Jan 2012

Buna ziua,

Este modul unora dintre agentiile imobiliare de a-si "pescui" clientul. Exista oferte false asa cum ati descris si exista si oferte reale dar care nu mai sunt actuale, fiind deja vandute. Clientul care gaseste astfel de oferte, suna macar din curiozitate la numarul lasat de firma. In cazul ofertelor de 1 eur i se spune ori ca "oups, e o greseala de tiparire" , i se multumeste ca ii ajuta sa corecteze, etc. In cazul ofertelor pastrate ca active desi sunt deja vandute i se spune ca acea oferta din pacate nu o mai au in portofoliu. In ambele cazuri odata ce clientul suna, urmatoarea propozitie a agentiei este : " avem insa si alte cateva oferte care merita vazute ". Si asa, daca tot a sunat la o agentie, clientul interesat sa cumpere stabileste o intalnire cu agentul respectiv, vizioneaza,etc,etc. Sigur ca de aici pot iesi si tranzactii bune, dar asa cum ati spus acestea sunt practici golanesti, de maidan de racolare a clientilor.

Raporteaza

0