Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Andrei Manole a întrebat

De ce se gasesc doar anunturi de la agentii aici? Nu sunt de acord sa…

publicat pe 8 Jan 2013 in categoria Cumpărători

De ce se gasesc doar anunturi de la agentii aici? Nu sunt de acord sa postez un anunt cu un apartament la vanzare si anuntul sa imi fie “furat” de vreo agentie si sa apara ulterior sub numele unei agentii. Nu sunt de acord sa vand/cumpar prin intermediul vreounei agentii. Oare sunt singurul deranjat de astfel de lucruri pe site-urile de internet?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
5 răspunsuri de la cititori
Cosmin a răspuns:
25 Apr 2014

Buna ziua,
site-ul este deschis pentru toata lumea. Faptul ca Proprietarii nu posteaza direct pe site nu este problema celor care gestioneaza site-ul, ci este doa potiunea vanzatorilor, poate prefera postare gratuita! Eu in calitate de PROPRIETAR am postat anuntul in primul rand pe imobiliare.ro, intr-adevar, a fost preluat ulterior de mai multe agentii, dar daca vreti totusi sa economisiti niste bani puteti fie sa alegeti optiunea de pe site: "comision 0% la vânzare" sau sa accesati oferta mea: ID: XV0300QD7. Cu stima, Cosmin

Dinat a răspuns:
24 Apr 2014

Da, se mai gasesc si anunturi direct de la proprietar. Am avut norocul sa gasesc un astfel de anunt si sa inchei direct cu proprietarul tranzactia. Ulterior, peste 2 luni am avut surpriza sa gasesc apartamentul pe care il cumparasem, dat spre vanzare de o agentie. Se pare ca agentul nostru a luat pur si simplu toate anunturile pe care le-a gasit pe net si si-a "innoit" baza de date. Asa lucreaza agentii nostri...

maria mariuta a răspuns:
5 Apr 2014

Nici eu nu sunt de acord sa acordam atatia bani agentilor imobiliari, comisioanele sunt exagerate, iar serviciile nu sunt pe masura. Poate cineva care a reusit de unul singur sa-si faca rost de apartamentul/casa dorita fara a apela la agentii sa ne impartaseasca din experienta lui?

Sandu a răspuns:
4 Apr 2014

Buna ziua, intradevar pe imobiliare.ro 80% din anunturi sunt postate de agentii.Asta inseamna ca platesti un 3% comision din valoare la achizitie sau 50% din chirie la inchiriere.

silvia a răspuns:
30 Mar 2014

sunt interesata sa cumpar o casa demolabila sau care o pot renova dar gasesc numai case care se vand numai prin intermediul agentiilor case care nu merita pretul cerut.