Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
mona a întrebat

Doresc sa cumpar apartament in Bucuresti ca ulterior sa-l dau spre inchiriere.Dispun de 70000eur si as dori sa stiu ce zone ale Bucurestiului ar fi indicate.

publicat pe 17 feb. 2014 in categoria Investiții

Doresc sa cumpar apartament in Bucuresti ca ulterior sa-l dau spre inchiriere.Dispun de 70000eur si as dori sa stiu ce zone ale Bucurestiului ar fi indicate.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
28 răspunsuri de la cititori
Alina Mitrica a răspuns:
18 iul. 2017

Buna ziua,
Dispun de un apartament in vila in zona Mosilor-Eminescu, tot parterul, ce poate fi compartimentat in 3 garsoniere. In momentul de fata este in renovare, ajungandu-se la stadiul de pus rigips pe pereti. Eu nu mai pot continua aceasta renovare deoarece chiar trebuie sa plec din tara intr-o luna. Pt. dvs. este ideal deoarece cumparati un ap in vila, f. aproape de Romana, il impartiti in 3 garsoniere si le inchiriati separat cu minim 250 e pe luna, apartamentul cumparandu-l cu 70000 euro. Astept un raspuns daca sunteti interesat.

norman m a răspuns:
11 sept. 2016

Eu am un apartament in zona ultracentrala rezistent la cutremur, mobilat si inchiriat. Daca doriti puteti sa-l preluati cu chiriasa cu tot si aveti un venit sau vi-l pot vinde mobilat dar fara chirias. Chiriasa e foarte corecta si ar dori sa ramana.

Daniela Stanescu a răspuns:
26 iul. 2016

Eu am un apartament de 3 camere,Pajura, sector 1. Plec din tara si il vand.

bogdan a răspuns:
1 sept. 2014

Sincer sa fiu - ideal ar fi sa ai cel mai putin doua proprietati la inchiriere - in asa fel incat sa poti tinde spre independenta financiara ... dar daca le pui in balanta si platesti impozite si taxe si mai pui pretul fiecarei proprietati ... atunci iti dai seama ca mai bine banii respectivi ii investesti intr-o afacere care iti va putea genera mai mult profit decat 300 - 600 euro / luna venituri din chirii.

Sorin a răspuns:
27 aug. 2014

Avem un apartament de 4 camere decomandate, cca 96 mp, necesita imbunatatiri, pe calea 13 Septembrie, in bloc nou (din 2000). Momentan este liber si de vanzare (a fost inchiriat unei firme).

florina a răspuns:
26 aug. 2014

cel mai indicat pentru tine ar fi sa cauti 2 garsoniere in zone cu facultati,ex piata romana, parcul cismigiu, universitate, dat fiind faptul ca vrei sa le inchiriezi. In aceste zone vei avea tot timpul chiriasi, caci intotdeuna vor veni studenti din provincie la facultatile din bucuresti. Crede/ma ca este cea mai buna investitie. O garsoniera draguta in aceste zone este cam intre 35000 si 43000, depinde doar de cat de spatioasa este. chiriile 300 si 350 euro. Eu cred ca poti achizitiona doua, poate trebuie sa mai pui cateva mii de euro. Dar vor fi 365 zile pe an inchiriate, contracte de 2 si 3 ani.
Eu din asta traiesc si de aceea iti spun. Am un apt. 3 cam in cotroceni vila, f luxos 650 euro chirie, dar contractul nu este mai mult de un an, max doi. O garsoniera langa parcul cismigiu inchiriata pe 3 ani la 300 euro unui student, si o gars lux alba iulia la 370 euro. Cea mai mica investitie a fost cea de langa cismigiu si fara dureri de cap cu cautarea unui nou chirias. In principiu proprietatile luxoase se inchiriaza mai greu, trebuie rabdare si timp.
De aceea iti recomand sa te axezi pe gars langa facultati.
Mult succes

lia a răspuns:
28 iul. 2014

Buna ziua!
am de vanzare un apartament de 2 camere in centru,in Piata Natiunilor Unite.(zugravit,termopan,baie cu toate obiectele sanitare noi...)

lia a răspuns:
28 iul. 2014

Buna ziua!am un apartament de 2 camere in cetru,in Piata Natiunilor Unite.

Andrei a răspuns:
17 iul. 2014

Cu 70.000 se pot contracta 2 apartamente in bloc nou de 2 camere in zona Gorjului.

LILIANA a răspuns:
14 iul. 2014

EU AM UN APARTAMENT CU 2 CAMERE DE VINZARE LINGA PIATA OBOR. TOTUL RESTAURAT SI MOBILAT DEJA ìNCHIRIAT. IAU 300 DE EURO PE LUNA. IL VìND PENTRU CA NU STAU IN ROMANIA SI VREAU SA INVESTESC INTR-O ALTA MANIERA. AM SI LOC DE PARCARE.

Mihai a răspuns:
10 iul. 2014

Recomndare: mai asteapta - e un mare blocaj in piata atat pe vanzari cat si pe inchirieri. Indiferent de ce spun, sunt multi agenti care nu au facut o tranzactie de 2 ani sau mai bine.. Nu te lasa influentat si pastreaza cei 70000 in banca sau investitii sigure, pentru imobiliare nu e momentul acum :)

FlorinConstantin a răspuns:
9 iul. 2014

Salut! Cu 70.000 de euro ai putea sa cumperi un apartament cu 3 camere in Cosmopolis. Eu doar ce m-am mutat aici si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie. Eu zic ca e o investitie buna, plus ca il poti inchiria la un pret avantajosZona este linistita, exista mijloace de transport si multe facilitate in cadrul complexului.

mihaela a răspuns:
24 iun. 2014

Buna ziua,
Imobilul este situat langa Mall Vitan si avem garsoniere,apartamente de 2 si 3 camere.
O zi placuta!

Cristian Orzan a răspuns:
20 iun. 2014

In cazul unei investitii, tinem cont de cateva aspecte:
- randamentul anual(6-7%ar fi chiar OK);
- zona si gradul de unicitate al imobilului;
- anul de constructie al blocului;
- posibilitatea vanzarii rapide in caz de necesitate
- evolutia in timp a pretului imobilului cumparat.
Toate acestea vor determina tipul de apartament cumparat(nr.de camere, zona, etc).
Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la
0731.282.359 - Cristian Orzan.

adela micu a răspuns:
10 iun. 2014

am apt doua camera ,cochet,renovat recent,langa facultatea de constructii si doua spitale,cu posibilitati mari de inchiriat

adela micu a răspuns:
8 iun. 2014

am un apt de vanzare ,care a fost inchiriat f.bine,aproape de spitalele fundeni si Emilia Irsa si chiar in spatele facultatii de constructii
acum e liber si superfinisat,cu bucataria mobilata
are 58 mp,etaj4/10,constr 1984
pret 60000 neg
zona cautata de medici rezidenti si studenti
cu stima.eu l-am avut inchiriat multi ani
A

M.I.Radu a răspuns:
26 mai 2014

Vand apartament STARE TEHNICA F.B.!, 3cam., cf.1 total decomandat, Sect.4, Bucuresti, 65000 euro, neg.

Blocul e construit din 1983.

Structura de rezistenta: beton-armat /fara pereti taiati, ce slabesc structura de rezistenta la cutremure.
Apartament decomandat total,etaj 1, f.b.intretinut,( partial mobilat - daca se doreste ). Apa calda/caldura - in permanenta/dar fara centrala proprie.
Doua grupuri sanitare, camara, doua debarale, usa metalica la intrare, apometre, balcon inchis in cornier, scara renovata recent, interfon.
Mega-image in bloc, gradinita de stat peste drum, 3 gradinite particulare la 3 min.de casa, la 5-7 min. scoala, metrou, Univ. Spiru Haret, la 10 min., spitale.
Biserica Aparatorii Patriei la un bloc distanta, alaturi, parc pentru copii.
Vecini civilizati, piete, magazine, sali de sport/fitnes, etc...
Cadastru, intabulare, certificate mostenitori, schimbare de rol, toate actele la indemana, in Bucuresti!
Blocul se va reabilita termic: f.curand, geamuri termopan, izoletie exterioara.

Accept si credit bancar, daca potentialul cumparator isi plateste toate comisioanele bancare, care-i incumba in exclusivitate!
Pretul negociabil.

Tel. 0741188157, [email protected], proprietar

radu georgel a răspuns:
25 mai 2014

ap 3 camere etj1 stradal d-dul chisinau [fosta socului]modern balcon pe toate 4 inclusiv bucatatie

Cristi a răspuns:
20 mai 2014

Am un apartament de vanzare in zona Monte Carlo Baneasa, pe care intentionez sa-l vand cu tot ce este in el. Mobilierul este facut pe comanda Mobexpert, aparatura la bucatarie este de inox.Apartamentul mai dispunde de grilaje noi, moderne,sistem de supravehere, alarma,paza si este foarte modern.Pretul de vanzare complet mobilat si utilat este de 67000 E.

marcu gelu a răspuns:
18 mai 2014

ap 3 camere prel. ghencea 0724913001

marcu gelu a răspuns:
18 mai 2014

am un ap. 3 camere decomandate dr. taberei-prel. ghencea la parter intr-un bl.de 4 nivele termopan in toata casa inclusiv balcon usa met.la intrare usi noi la interior gresie parchet centrala proprie aer conditionat+boxa-zona linistita verdeata multa blocurile sint mai aerisite merita vazut.sint direct propietar exclus intermediari sau firme

eduard a răspuns:
17 mai 2014

buna ziua, am cateva apartamente care v-ar putea interesa.

[email protected]

Cosmin a răspuns:
15 mai 2014

Buna ziua, am un apartament de vanzare extrem de potrivit pentru ceea ce va intereseaza, daca doriti detalii putem vorbi la tel 0745 483 743; detalii la https://www.imobiliare.ro/vanzare-apartamente/bucuresti/titan/apartament-de-vanzare-3-camere-XV0300QD7

karina a răspuns:
13 mai 2014

zona cea mai buna este aviatiei

eduard a răspuns:
12 mai 2014

Madalina m-ar interesa apartamentul pe care doresti sa-l vinzi si sa-l inchiriezi .As dori mai multe detalii:pret ,pozitie,dotari.

Maria a răspuns:
11 mai 2014

Buna ziua, am un apartament de vanzare potrivit pentru ce va intereseaza, daca doriti detalii putem vorbi la tel 0747 810 331

Cosmin a răspuns:
24 apr. 2014

buna ziua,

va recomand zona TITAN / parc IOR o zona plina de verdeata, liniste si cu toate facilitatile, transport in comun, magazine, servicii medicale si bancare la dispozitie, intr-un cuvant o zona ideala.
Am un apartament decomandat LIBER cu 3 camere la 1 min. de metrou TITAN / parc IOR - disponibil IMEDIAT, deci daca va interseaza astept un semn. Cu stima, Cosmin - proprietar.

madalina a răspuns:
22 apr. 2014

Buna seara

Eu am un apartament pe care vreau sa il vand si sa il inchiriez de la proprietar

seara buna