Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Marius Matei a întrebat

Duplicat?

publicat pe 5 Jul 2018 in categoria Cumpărători

Buna ziua, Care este politica dvs referitor la anunturile clonate fara permisiune de catre agentiile imobiliare?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți 2 răspunsuri de la cititori
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
5 Jul 2018
  • imobiliare.ro

IMOBILIARE.RO este cel mai mare portal de imobiliare din România; aici îşi pot publica ofertele atât agenţiile imobiliare, cât şi persoanele particulare. www.imobiliare.ro a fost lansat în anul 2000.
Astăzi, peste 1000 de agenţii imobiliare beneficiază de serviciile noastre, înregistram peste 1 milion de vizitatori unici lunar, care au access la cele peste 150.000 de proprietati publicate.
Ţinem foarte mult la calitatea informaţiei prezente pe imobiliare.ro. Traficul nostru vine de la persoane care caută proprietăţi imobiliare, de aceea vrem să oferim conţinut valoros şi nemaigăsit în altă parte.
Chiar daca IMOBILIARE.RO nu are posibilitatea de a verifica toate contractele de intermediere dintre proprietari si agentiile imobiliare care publica anunturi, in situatia in care un proprietar ne sesizeaza faptul ca o agentie imobiliara a publicat proprietatea sa fara un acord in prealabil, IMOBILIARE.RO va cere agentiei contractul de intermediere pentru a verifica daca acesta exista in realitate.In cazul in care se adevereste ca agentia a publicat proprietatea fara un contract/acord in prealabil, IMOBILIARE.RO va bloca anuntul postat de catre agentia imobiliara.

Raporteaza

0

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
9 Oct 2020
  • imobiliare.ro

Va multumim pentru sesizare si pentru interesul acordat sectiunii noastre de consultanta.
Colegii din Departamentul de Suport ne-au informat ca au aflat inca de miercuri de situatie. Pentru acest caz si altele asemenea, veti tine legatura direct cu ei.
Va mai asteptam si in sectiunea ‘Intrebari si raspunsuri’, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0

Dinu Sorin a răspuns:
7 Oct 2020

Imobiliare.ro,

https://www.imobiliare.ro/termeni-si-conditii

Nu se admit anunturi succesive cu acelasi continut (anunturi duplicat).

Anunturile pot fi ilustrate cu fotografii. Utilizatorul se obliga sa insereze in bazele de date ale Platformei Imobiliare.ro numai acele fotografii pe care este autorizat sa le utilizeze fara restrictii si care nu sunt grevate de drepturi ale unor terti - in special de drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti. Fotografiile utilizate nu trebuie sa induca in eroare si trebuie sa reflecte starea actuala a proprietatii oferite in anunt. Introducerea de imagini poate reprezenta un factor determinant in procesul de vanzare/inchiriere. Este interzisa folosirea de imagini care nu are legatura cu proprietatea. Este interzisa folosirea de imagini care prezinta insemne (watermark, sigla, denumire sau altele) ale altor site-uri imobiliare concurente(Aici nu sunt incluse site-urile agentiilor care au servicii la Imobiliare.ro); Este interzisa introducerea unei imagini de mai multe ori (imagini duplicat).

https://www.imobiliare.ro/inchirieri-apartamente/bucuresti/1-decembrie-1918/apartament-de-inchiriat-2-camere-X7NU1006O#modal-galerie-mare
Respecta regulamentul vostru?

Sa nu imi spuneti ca respecta, un exemplu sunt imaginile de mai jos, id-uri diferite asociate aceleiasi proprietati, vezi print screen:
148132640, 148132626

https://img2.imonet.ro/X7NU/7NU10002G32/apartament-de-inchiriat-2-camere-bucuresti-1-decembrie-1918-148132640.jpg
https://img2.imonet.ro/X7NU/7NU10002G32/apartament-de-inchiriat-2-camere-bucuresti-1-decembrie-1918-148132626.jpg

Raporteaza

0

Dinu Sorin a răspuns:
7 Oct 2020

https://www.imobiliare.ro/inchirieri-apartamente/bucuresti/1-decembrie-1918/apartament-de-inchiriat-2-camere-X7NU1006O

Nu am semnat un contract cu aceasta agentie! Nu mi-a adus nimeni la cunostiinta ca vor posta un anunt cu un pret mai ieftin 300

Raporteaza

0