Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Nicoleta a întrebat

Fără promovare nu se poate publică anunțul???

publicat pe 7 mai 2018 in categoria Chiriași

Promovarea anuntului este obligatorie?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
2 răspunsuri de la experți 2 răspunsuri de la cititori
paraschivescu adrian a răspuns:
1 dec. 2019

publicrea sau promovarea este COTRA COST, adica se plateste!

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
8 iun. 2018
  • imobiliare.ro

Site-ul nostru promoveaza anunturi apartinand persoanelor particulare si societatilor care activeaza in domeniul imobiliar, contra cost. Orice publicare pe site este asimilata unei forme de promovare. Exista totusi posibilitatea ca, in trecut, sa fi existat promotii cu caracter temporar / exceptional care sa fi permis publicarea fara costuri, in anumite conditii, a unor anunturi. Momentan, nu este activa nicio astfel de campanie.

Nicoleta a răspuns:
7 mai 2018

Și dacă nu vreau promovare absolut deloc??? Știu că înainte de putea posta un anunț fără promovare..... Deci fara niciun cost....

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
7 mai 2018
  • imobiliare.ro

Interpretam din mesajul dumneavoastra ca doriti sa stiti daca publicarea unui unui anunt pe imobiliare.ro implica costuri de promovare. Raspunsul este da, promovarea implica anumite costuri, in functie de perioada aleasa si varianta de publicare dorita.

Pentru publicare anunt, accesati link-ul: https://www.imobiliare.ro/editeaza-anunt. Dupa completarea tuturor informatiilor, veti primi un e-mail cu variantele de promovare, durata si pretul acestora. Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri pentru dumneavoastra.