Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Nicoleta a întrebat

Fără promovare nu se poate publică anunțul???

publicat pe 7 mai 2018 in categoria Chiriași

Promovarea anuntului este obligatorie?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
8 răspunsuri de la experți 10 răspunsuri de la cititori
Adrian a răspuns:
18 sept. 2021

Am o experienta foarte proasta cu acest site. Mi se pare incredibil faptul ca nu se poate posta un anunt fara sa platesti. Pana acuma nu am mai intalnit acest lucru. Sper sa se reflecte in activitatea voastra lacomia voastra. Sunteti penibili!!!

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
5 aug. 2021
  • imobiliare.ro

@Proprietar: O proprietate poate fi publicata in site de mai multe ori de agentii diferite. Acest lucru se intampla atunci cand proprietarul alege sa colaboreze cu toate agentiile din piata si nu doreste sa ofere exclusivitate.
De asemenea, pretul poate sa difere in functie de negocierile purtate intre proprietar si agentie. Fiecare agentie ofera, pe langa intermedierea proprietatii, si alte servicii si astfel pretul afisat in site este diferit.
Din pacate, imobiliare.ro nu poate verifica contractele existente intre proprietar si agentie. In ‘Termenii si conditiile imobiliare.ro’ este mentionat faptul ca utilizatorul este direct responsabil de informatiile postate in anunt.
Daca sunteti interesat de o proprietate anume si aceasta este publicata de mai multe ori in site, puteti contacta agentia care promoveaza anuntul la pretul dorit de dumneavoastra.
Cu stima,
Echipa Imobiliare.ro

Propietar a răspuns:
4 aug. 2021

Cei mai mari tepari sunteti si hoti, anunturi postate de 10 ori, cu diferite preturi, am dat raport, nici un deranj din partea voastra porcilor si excrocilor, tot acolo sunt anunturile, sper sa se faca ceva impotriva voastra, o sa apareti si la stiri ca incurajati infractorii.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
21 iul. 2021
  • imobiliare.ro

@Matei Eugen:
Pentru o informare corecta, completa si sigura, atunci cand un utilizator apasa pe butonul "Adauga anunt" se deschide formularul pentru completarea anuntului, in care se afla un checkbox pentru citirea termenilor si conditiilor - daca termenii nu sunt cititi si acceptati, nu se poate trece mai departe in site. In ‘Termenii si conditiile imobiliare.ro’ este mentionat:
‘Utilizatorii au acces gratuit la majoritatea Serviciilor Platformei Imobiliare.ro, exceptie facand serviciul de publicare anunt pe Platforma Imobiliare.ro pentru care Utilizatorii au acces numai in urma inregistrarii, autentificarii si platii acestui Serviciu.’
Prin urmare, utilizatorul este notificat in pagina de completare anunt de faptul ca publicarea unui anunt se efectueaza numai "in urma inregistrarii, autentificarii si platii" – conditii obligatorii.
Preturile pot sa difere la fiecare anunt. Sistemul genereaza preturile, in functie de campurile selectate in anunt (localitate, categorie, tranzactie, etc.). Acesta este motivul pentru care preturile exacte pentru acel anunt specific se genereaza dupa completarea anuntului.

Matei Eugen a răspuns:
20 iul. 2021

@NO
Pentru o informare corecta si pentru a evita un control de la protectia consumatorului cat si pentru setarea unor asteptari din partea celor ce doresc sa foloseasca serviciile Dvs. cel mai simplu ar fi sa afisati pe butonul de adauga anunt faptul ca orice anunt costa si nu oferiti spatiul gratuit pe site ul Imobiliare.ro
Cat despre info primit preferam sa stiu de la bun inceput faptul ca daca promovarea expira se retrage si anuntul. asa a fost doar o incercate de a mai culege o plata Ar fi fost o experienta placuta daca afisati o mica transparenta . Multumesc

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
20 iul. 2021
  • imobiliare.ro

@Matei Eugen: Aveti dreptate: publicarea unui anunt pe imobiliare.ro presupune un anumit pret, in functie de tipul si pachetul de promovare ales. Incercam ca, la un pret cat mai mic pentru utilizator, sa oferim servicii profesionale, la standarde de calitate foarte inalte, fapt ce se poate constata printr-o simpla analiza comparativa si care presupune costuri suplimentare din partea furnizorilor implicati.
Legat de mesajele pe care le transmitem, ni se pare normal sa informam proprietarii anunturilor cu privire la statusul acestora si optiunile de continuare a promovarii. Consideram ca asa trebuie procedat de catre orice companie in relatia cu clientii sai si suntem optimisti ca asa se intampla in majoritatea cazurilor.
Speram sa ne ramaneti aproape, va asiguram ca depunem permanent eforturi pentru a imbunatati experienta utilizatorilor nostri si va vom tine mereu la curent cu toate evolutiile si schimbarile importante din domeniu.

Matei Eugen a răspuns:
19 iul. 2021

Dragilor

Este doar o afacere… este clar ca nu vor sa castige doar din contractele cu agentiile Imobiliare. Nu au variante de anunt fara promovare iar cand expira te informeaza ca nu mai afisaza anutul daca nu mai prelungesti promovarea …
Sau asa te informeaza:
‘MDacă nu vei prelungi perioada de promovare, anunţul tău nu se va mai afişa pe site şi vei pierde potenţialii clienţi interesaţi de proprietatea ta. Promoţia este valabilă 72 de ore de la primirea acestui email.””
Succes in alta parte 😀

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
15 iul. 2021
  • imobiliare.ro

@ Daniel Aft: Ne pare rau ca experienta de utilizare a formularului de adaugare anunt nu a fost pe masura asteptarilor.
Oferirea de servicii de calitate, de incredere, utilizatorilor nostri este unul dintre cele mai importante principii ale noastre si nu dorim sa ne abatem, in vreun demers sau proiect, de la acesta.
Legat de modul de informare privind plata anunturilor, in pagina de introducere anunt, in partea de sus, practic prima informatie prezentata, sunt pasii de parcurs: ‘Introdu detaliile proprietatii’ / ‘Alege pachetul de promovare’ / ‘Confirma publicarea in site’; pachetul de promovare se alege dupa introducerea detaliilor pentru ca pretul acestuia difera si in functie de caracteristicile anuntului / localitate; in niciun caz nu este o forma de “pacalire”, o strategie de convingere, ci o logica de calcul care necesita aceasta ordine.
Daca nu doriti sau nu aveti timp pentru a completa detaliile, iar decizia depinde strict de un anumit buget, ii puteti contacta direct pe colegii nostri din departamentul Customer Care - telefoane: 0748.882.802, 0748.882.803, 0748.882.804 / e-mail: [email protected] (program L-V, 08-20). Acestia va vor furniza toate informatiile legate de pretul promovarii pentru proprietatea dumneavoastra.

avatar
Daniel Aft a răspuns:
14 iul. 2021

Păcăliți utilizatorii să-și piardă timpul să completeze formularele pentru ca apoi să le cereți bani dacă nu vor ca timpul petrecut la completare să fie în zadar

Super de încredere, recomand!

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
12 iul. 2021
  • imobiliare.ro

@ Dan Miclea: Un anunt publicat pe site, in functie de caracteristicile acestuia (localitate, tip imobil, numar camere s.a.) intra in competitie cu multe alte anunturi similare ale altor proprietari, agentii, dezvoltatori. La o cautare in portal, vizitatorilor / potentialilor clienti li se afiseaza mai intai anunturile cu promovare Gold, apoi cele cu promovare Silver si, in final, cele simple/standard (acestea sunt, de obicei, cele mai multe si apartin agentiilor / clientilor persoane juridice care publica in portal pe baza de abonament). Practic, promovarea Silver va asigura o vizibilitate mult mai buna, iar sansele ca vizitatorii sa acceseze anuntul dumneavoastra si sa va contacteze sunt mult mai mari dacat in cazul anunturilor simple. Pentru informatii suplimentare, ii puteti contacta pe colegii nostri din departamentul Customer Care - telefoane: 0748.882.802, 0748.882.803, 0748.882.804 / e-mail: [email protected] (program L-V, 08-20).

avatar
Dan Miclea a răspuns:
9 iul. 2021

Promovare Silver

Promovare suplimentară inclusă:
- Afişare în faţa anunţurilor simple

Si mai exact, care ar fi acele "anunturi simple" ? Din moment ce nu imi dau seama cum pot pune pur si simplu un anunt fara promovare.Textul de mai sus este din pasul 2 https://www.imobiliare.ro/adauga-anunt/plata/

Catr Seb a răspuns:
5 mai 2021

foarte urat si foarte scump, dar capitalismul ne forteaza sa gasim si alte solutii, va multumim!!

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
22 mart. 2021
  • imobiliare.ro

@ Octavian Sandu: Regretam ca formatul de completare / informare nu este conform asteptarilor dumneavoastra. Pachetele destinate proprietarilor si pretul fiecaruia sunt publicate si pe site, in pagina de adaugare anunt (pasul 2), dar sunteti informat si pe e-mail cu privire la acestea (consideram ca este normal sa se transmita si o comunicare oficiala, scrisa, din partea site-ului cu privire la produs, preturi, plata). Daca nu doriti sa parcurgeti pasii de completare, puteti apela la colegii nostri din departamentul Customer Care - telefoane: 0748.882.802, 0748.882.803, 0748.882.804 / e-mail: [email protected] (program L-V, 08-20) – acestia va vor oferi toate informatiile legate de serviciile de promovare si preturi.

avatar
Octavian Sandu a răspuns:
20 mart. 2021

Deci, mai pe scurt, păcăliți utilizatorii să-și piardă timpul să completeze formularele pentru ca apoi să le cereți bani dacă nu vor ca timpul petrecut la completare să fie în zadar

Super de încredere, recomand!

paraschivescu adrian a răspuns:
1 dec. 2019

publicrea sau promovarea este COTRA COST, adica se plateste!

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
8 iun. 2018
  • imobiliare.ro

Site-ul nostru promoveaza anunturi apartinand persoanelor particulare si societatilor care activeaza in domeniul imobiliar, contra cost. Orice publicare pe site este asimilata unei forme de promovare. Exista totusi posibilitatea ca, in trecut, sa fi existat promotii cu caracter temporar / exceptional care sa fi permis publicarea fara costuri, in anumite conditii, a unor anunturi. Momentan, nu este activa nicio astfel de campanie.

Nicoleta a răspuns:
7 mai 2018

Și dacă nu vreau promovare absolut deloc??? Știu că înainte de putea posta un anunț fără promovare..... Deci fara niciun cost....

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
7 mai 2018
  • imobiliare.ro

Interpretam din mesajul dumneavoastra ca doriti sa stiti daca publicarea unui unui anunt pe imobiliare.ro implica costuri de promovare. Raspunsul este da, promovarea implica anumite costuri, in functie de perioada aleasa si varianta de publicare dorita.

Pentru publicare anunt, accesati link-ul: https://www.imobiliare.ro/editeaza-anunt. Dupa completarea tuturor informatiilor, veti primi un e-mail cu variantele de promovare, durata si pretul acestora. Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri pentru dumneavoastra.