Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Nicoleta a întrebat

Fără promovare nu se poate publică anunțul???

publicat pe 7 mai 2018 in categoria Chiriași

Promovarea anuntului este obligatorie?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la experți 4 răspunsuri de la cititori
Catr Seb a răspuns:
5 mai 2021

foarte urat si foarte scump, dar capitalismul ne forteaza sa gasim si alte solutii, va multumim!!

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
22 mart. 2021
  • imobiliare.ro

@ Octavian Sandu: Regretam ca formatul de completare / informare nu este conform asteptarilor dumneavoastra. Pachetele destinate proprietarilor si pretul fiecaruia sunt publicate si pe site, in pagina de adaugare anunt (pasul 2), dar sunteti informat si pe e-mail cu privire la acestea (consideram ca este normal sa se transmita si o comunicare oficiala, scrisa, din partea site-ului cu privire la produs, preturi, plata). Daca nu doriti sa parcurgeti pasii de completare, puteti apela la colegii nostri din departamentul Customer Care - telefoane: 0748.882.802, 0748.882.803, 0748.882.804 / e-mail: [email protected] (program L-V, 08-20) – acestia va vor oferi toate informatiile legate de serviciile de promovare si preturi.

avatar
Octavian Sandu a răspuns:
20 mart. 2021

Deci, mai pe scurt, păcăliți utilizatorii să-și piardă timpul să completeze formularele pentru ca apoi să le cereți bani dacă nu vor ca timpul petrecut la completare să fie în zadar

Super de încredere, recomand!

paraschivescu adrian a răspuns:
1 dec. 2019

publicrea sau promovarea este COTRA COST, adica se plateste!

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
8 iun. 2018
  • imobiliare.ro

Site-ul nostru promoveaza anunturi apartinand persoanelor particulare si societatilor care activeaza in domeniul imobiliar, contra cost. Orice publicare pe site este asimilata unei forme de promovare. Exista totusi posibilitatea ca, in trecut, sa fi existat promotii cu caracter temporar / exceptional care sa fi permis publicarea fara costuri, in anumite conditii, a unor anunturi. Momentan, nu este activa nicio astfel de campanie.

Nicoleta a răspuns:
7 mai 2018

Și dacă nu vreau promovare absolut deloc??? Știu că înainte de putea posta un anunț fără promovare..... Deci fara niciun cost....

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
7 mai 2018
  • imobiliare.ro

Interpretam din mesajul dumneavoastra ca doriti sa stiti daca publicarea unui unui anunt pe imobiliare.ro implica costuri de promovare. Raspunsul este da, promovarea implica anumite costuri, in functie de perioada aleasa si varianta de publicare dorita.

Pentru publicare anunt, accesati link-ul: https://www.imobiliare.ro/editeaza-anunt. Dupa completarea tuturor informatiilor, veti primi un e-mail cu variantele de promovare, durata si pretul acestora. Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri pentru dumneavoastra.