bogdan M a întrebat

pret corect chirie

publicat pe 19 Apr 2020 in categoria Chiriași

Buna ziua, ma poate ajuta cineva sa determin un pret corect al chiriei pentru un apartament de 3 camere decomandat situat pe soseaua pantelimon in proximitatea liceului Lucian Blaga et. 6/10? mobilat/renovat in urma cu 5 ani, aer conditionat, bloc anvelopat, loc de parcare in fata scarii inchiriat la ADP. 1 Tv diagonala mare led, masina de spalat vase/haine, cuptor electric plus plita. mentionez ca sunt proprietar si doresc sa inchiriez, nu caut chirie.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
21 Apr 2020
  • imobiliare.ro

Pentru statistici legate de pretul chiriilor din zona, puteti face o cautare in portalul nostru - apartamente de inchiriat, zona Pantelimon, 3 camere etc. Accesati oricare anunt din lista de rezultate si, in pagina de detaliu a acestuia, in partea de jos, exista rubrica “Pretul proprietatii in piata”; cu optiunea “Vezi detalii” - aici, printre altele, veti gasi informatii cu privire la chiria medie pentru imobile similare, evolutia chiriilor in timp, randament etc.
Pentru o analiza personalizata, va recomandam sa apelati la serviciile unui broker imobiliar din zona dumneavoastra; aceasta va poate oferi informatii si va poate ajuta in procesul de inchiriere. Pentru a identifica o agentie imobiliara, aveti la dispozitie pe site o lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_141222 - puteti trimite mesaj agentiilor direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”
Daca doriti sa incepeti deja demersurile, puteti publica anuntul de inchiriere pe site-ul nostru, accesand link-ul: http://www.imobiliare.ro/feedback_3576 Dupa completarea tuturor informatiilor, veti primi un e-mail cu variantele de promovare, durata si pretul acestora. Acesti primi pasi, completarea formularului si a datelor de contact, nu implica costuri.
Va dorim mult succes si va mai asteptam, oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.

Raporteaza

0