Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
ciordache352 a întrebat

Renovat sau nerenovat?

publicat pe 30 ian. 2021 in categoria Proprietari

Cat de mult conteaza, procentual pentru cumparatorii unui apartament de bloc, ca acesta sa fie renovat, renovat si mobilat. Care este proportia celor care prefera aparta.ente nerenovate?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
2 feb. 2021
  • imobiliare.ro

Consideram ca decizia de a renova si mobila un imobil trebuie sa tina cont de mai multe aspecte: tipul apartamentului, categoria de cumparatori carora va adresati, bugetul disponibil pentru investitie etc. Cu siguranta, se poate solicita un pret mai mare, insa s-ar putea pierde potentiali clienti care isi doresc exclusiv imobile nerenovate, astfel incat sa le poata amenaja dupa propriile idei si nevoi.
Consideram ca exista si o varianta ‘de mijloc’ – renovarea de baza / standard a apartamentului (pereti, podele, tamplarie – toate cat mai comune / practice; de exemplu: pereti albi). Aceasta implica un buget redus, asigura mai multa atractivitate si nu exclude nicio categorie de cumparatori.
Va rugam sa consultati si raspunsurile postate la o intrebare asemanatoare, mai veche, din sectiune: http://www.imobiliare.ro/feedback_275560
Va recomandam sa apelati si la serviciile unui broker imobiliar cu experienta – acesta cunoaste foarte bine cererea si oferta si va poate oferi sfaturi utile. Pentru a identifica o agentie, aveti la dispozitie pe site lista actualizata: http://www.imobiliare.ro/feedback_275562 - puteti trimite mesaj direct din pagina de contact a fiecareia, completand formularul din partea stanga - “Ai nevoie de ajutor?”
In speranta ca detaliile de mai sus va sunt utile, va dorim mult succes in demersurile viitoare si va mai asteptam oricand veti avea neclaritati cu privire la piata imobiliara.