Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Elena Andronescu a întrebat

Timp publicare anunt

publicat pe 15 mai 2018 in categoria Proprietari

Buna ziua. Doresc sa adaug un anunt pentru vanzarea unui apartament si trebuie sa aleg un pachet de promovare. Daca aleg pachetul de 3 zile, cat timp va ramane postat anuntul meu pe site? Tot 3 zile? Sau 3 zile va fi promovat si in rest va aparea normal?

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
3 răspunsuri de la experți 1 răspuns de la cititori
avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
4 mai 2020
  • imobiliare.ro

@Chivu MIrcea : Am directionat mesajul catre departamentul nostru de suport tehnic si, pe parcursul acestei zile, veti fi contactat de catre colegii nostri pentru a va comunica informatiile legate de promovare.

Chivu MIrcea a răspuns:
3 mai 2020

Doresc sa adaug un anunt vanzare teren Drobeta Turnu Severin pe gratuitate daca se poate.

avatar
Nicoleta Olteanu a răspuns:
16 mai 2018
  • imobiliare.ro

Anuntul dumneavoastra va fi publicat strict pentru perioada pe care o achizitionati in pachetul de promovare, dupa care anuntul expira de la afisare.
In situatia dumneavoastra, daca doriti sa alegeti pachetul "Gold 3 zile", anuntul va fi publicat timp de 3 zile cu promovarea Gold, dupa care expira de la afisare si nu se va mai afisa in site.

olariu lucian a răspuns:
15 mai 2018
  • Olimob Properties SRL
  • Broker Owner
  • Bucuresti

Buna ziua, comform "Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea Sectiunii publice a paginii web Imobiliare.ro (TCG)" anuntul va fi promovat 3 zile "dupa expirarea perioadelor in care anuntul este promovat, acesta ramane afisat gratuit pe site ca anunt simplu pentru inca 30 de zile (in cazul anunturilor de vanzare) sau 15 zile (in cazul anunturilor de inchiriat). In acest interval de timp, utilizatorul va primi la fiecare 7 zile un email prin care este intrebat daca anuntul sau mai este valabil."

  • Rating răspuns 3.36/5
  • 11 evaluări