Vânzări
Închirieri
Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
Florin BN a întrebat

Unde pot gasi investitori?

publicat pe 28 Oct 2018 in categoria Investiții

Buna ziua! Unde pot gasi un investitor pentru a vinde un domeniu de cateva milioane de euro?M-am gandit sa apelez la firme straine,dar nu sunt foarte familiarizat cu engleza imobiliara,iar sa sun in afara tarii cu o engleza nivel mediu nu stiu ce sanse am sa o vand.

Oferă părerea ta:

Pentru a posta întrebări este necesar să fii autentificat.
Intră în contul tău sau crează-ți un cont nou pe imobiliare.ro

Sfaturi și păreri
1 răspuns de la experți 5 răspunsuri de la cititori
avatar
Alex Curpan a răspuns:
16 Mar 2023

Salut !
Avem investitori
Sunati și discutam!

0

Ivan Dorin a răspuns:
16 Mar 2023

Buna ziua!Șanț din mediul rural,Puiești ,jud.Buzau,am 51 de ani,cu pofta de viață și de munca,dețin teren agricol intravilan cică.5000 M pătrați,pretabil ptr.a investi intr.o microferma de animale:porcine,caprine,vaci eventual,sau păsări,struți,sau de ce nu ptr a înființa o fabricuta,o brutărie.Caut Investitor! Șanț maleabil,flexibil.Pot fi contactat la tel.nr.0721976590.

0

avatar
Alex Curpan a răspuns:
16 Mar 2023

Florin!
Dacă ai teren agricol cât se poate de mult, atunci ai ajuns unde trebue
Am investitori care vor așa ceva
Suna ma0755190550 alex

0

avatar
Alex Curpan a răspuns:
16 Mar 2023

Salut
Dețin oferte de nerefuzat
Ex:
Terenuri , case , ap
Toate se vand prin licitație deschisă ..
Spatii comerciale
PT a beneficia de aceste oferte este nevoie doar sa ma contactați 0755190550

0

avatar
Florin BN a răspuns:
29 Oct 2018

Buna ziua domnule Doru!

Am proprietati foarte atragatoare din sectorul agricol.Problema este ca cei care vand nu ofera comision.Mi-ar trebui un investitor pe care sa il reprezint pentru a incasa ceva.De prezentat am ce,insa punand anunturi pe internet,vor suna cumparatorii care la fel nu ofera comision.Aici e problema.Ma gandeam sa incerc in afara tarii sa caut un investitor pe care sa il reprezint.Cu engleza stau bine,dar nu excelez la capitolul termenilor din justitie,investitii.

0

Doru Bodea a răspuns:
29 Oct 2018
  • Casadomi Real Estate SRL
  • Administrator
  • Timisoara

Buna dimineata,
Pentru a gasi un investitor care sa cumpere un activ imobiliar este necesara o prezentare a proprietatii cat mai profesionista(eventual sa apelezi la un traducator autorizat pentru limba engeza).O prezentare bine facuta te va ajuta sa identifici potentialii investitori,insa va sfatuiesc sa va adresati investitorilor prezenti pe piata din Romania si atunci problema cu limba engleza devine secundara.Este practic imposibil sa convingi un investitor din strainatate sa investeasca intr-o proprietate din Romania daca nu are planuri de extindere in Romania(spre exemplu TESCO nu are planuri de a se extinde in Romania,deci oricat de atragatoare va fi oferta dumneavoastra nu vor face investitia).In cazul in care puteti oferi mai multe detalii legate de proprietate va pot oferi sugestii mai concrete.Va doresc o zi buna si o tranzactie incununata de succes !!

  • Rating răspuns 3.5/5
  • 2 evaluări