Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
28 sept. 2011

10 ansambluri rezidenţiale unde poţi găsi un apartament nou cu până la 60.000 de euro

scris de Adriana Lefter in categoria Ştirea zilei

Chiar dacă cele mai multe oferte ce se încadrează în această marjă de preţ sunt garsoniere, pot fi găsite totuşi şi locuinţe cu două sau chiar trei camere.

În urmă cu mai bine de doi ani, atunci când a fost demarată prima fază a programului Prima Casă, piaţa bucureşteană nu oferea prea multe oportunităţi de achiziţie a unor apartamente noi în palierul de preţ stabilit de acesta. În timp însă, o parte dintre dezvoltatorii activi pe piaţa locală au încercat să-şi adapteze ofertele astfel încât să se plieze pe puterea actuală de cumpărare a românilor. Chiar dacă în piaţă se găsesc încă numeroase locuinţe nou-construite cu preţuri mai mari decât limita maximă stabilită de Prima Casă, există totuşi şi câteva opţiuni ce se încadrează în acest prag. Cele mai multe sunt, în mod evident, garsoniere, însă pot fi găsite şi apartamente cu două sau chiar trei camere. www.imobiliare.ro vă prezintă o listă cu 10 complexuri rezidenţiale ce răspund cerinţelor unui buget de achiziţie de maximum 60.000 de euro:

1. Militari Residence:
O garsonieră cu o suprafaţă de 35 de metri pătraţi utili costă aici 30.200 de euro (TVA inclus), în vreme ce un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de 53 de metri pătraţi, se ridică la 48.500 de euro (TVA inclus). Acesta este singurul complex rezidenţial dintre cele analizate de www.imobiliare.ro unde cu maximum 60.000 de euro poate fi achiziţionată şi o locuinţă cu trei camere. O astfel de unitate locativă, cu o suprafaţă utilă de 67 de metri pătraţi, are un preţ de 57.400 de euro (TVA inclus).

2. Athos Residence:
O garsonieră de 48 de metri pătraţi utili costă 38.000 de euro, iar un apartament cu două camere, de 78 de metri pătraţi utili, se ridică la 60.500 de euro.

3. Răsărit de Soare:
Preţurile garsonierelor pornesc de la 39.000 de euro (pentru o suprafaţă de 46 metri pătraţi), iar cele ale locuinţelor cu două camere de la 58.000 de euro (pentru o suprafaţă de 69 de metri pătraţi). Preţurile nu includ TVA.

4. Quadra 2:
Preţurile garsonierelor încep de la 39.000 de euro, pentru o suprafaţă de 37 de metri pătraţi (valoare la care se adaugă TVA).

5. City Lights Pipera:
O garsonieră de 30 de metri pătraţi utili costă 43.680 de euro (cu TVA inclus). Pe de altă parte, preţul cerut pentru un apartament cu două camere, de 52 de metri pătraţi utili, este de 59.955 de euro (TVA inclus)

6. Colentina Residence:
Un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de 60 de metri pătraţi, costă 56.000 de euro (cu TVA inclus).

7. Linda Residence:
Un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de aproximativ 51 de metri pătraţi, poate fi achiziţionat cu 59.000 de euro (cu TVA inclus).

8. Evocasa Optima:
O garsonieră dublă, de 39 de metri pătraţi utili, are un preţ de 56.000 de euro (cu TVA inclus).

9. Evocasa Armonia:
O garsonieră de circa 36 de metri pătraţi utili costă 57.000 de euro (cu TVA inclus).

10. Di Stefano Residence:
În acest complex, situat în apropiere de Piaţa Presei Libere, o garsonieră cu o suprafaţă utilă de 59 de metri pătraţi costă 59.900 de euro.

Părerile cititorilor
3 păreri
 • sorin

  Din toate astea am vazut 3 militari rez,rasarit de soare si citylights dar e duferenta foarte mare, citylights e mult peste si la cum arata si la zona, alea de la rasarit erau deja crapate:))

 • stefan

  unde se afla Colentina Residence?
  in ce stadiu de executie se afla ?
  conditii de contractare.

 • posibil client

  Despre Rose Garden?

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ansamblul rezidențial The Ivy: 800 de locuințe moderne, lângă pădurea Băneasa. Va fi certificat Breeam Excellent! (P)

Dacă visezi să locuiești în sânul naturii, aproape de pădure, fără a face vreun rabat în materie de confort, acest proiect modern din nordul Bucureștiului este întrutotul demn de...

citește mai departe
Aqua City, singurul cartier cu apă de izvor la robinet! Peste 1.800 de apartamente lângă Lacul Morii, deservite de zone verzi, teren de sport, grădiniță și centru comercial (P)

Îți dorești să locuiești într-un ansamblu rezidențial modern, într-o zonă aerisită a Capitalei, care să-ți ofere multiple posibilități de relaxare în aer liber? În acest proiect din București poți...

citește mai departe
Rhodium Residence: ansamblu de tip boutique într-o zonă liniștită, aerisită și cu spații verzi din Cluj-Napoca (P)

Îți dorești ca „acasă” să te poți relaxa deplin, dar și să poți ajunge rapid în mijlocul naturii? Acest ansamblu rezidențial îți împlinește ambele dorințe – și nu numai....

citește mai departe
Perspectivă optimistă pentru rezidențial: în 2020, dezvoltatorii români de locuințe au fost printre cei mai activi cumpărători de terenuri din zona Capitalei

Volumul total al tranzacțiilor consemnate pe acest segment de piață a fost ușor mai scăzut comparativ cu anul precedent, ca efect al stării de urgență impuse pe fondul Covid-19....

citește mai departe
A fost finalizat primul turn rezidențial din ansamblul XCity Towers, din Timișoara. Urmează alte 148 de unități

Clădirea însumează 134 de apartamente moderne, cu tipologii variate, cele mai numeroase fiind cele cu două camere. Dezvoltatorul autohton Wallberg a anunțat finalizarea primul turn din ansamblul rezidențial XCity...

citește mai departe