Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
21 mai 2010

1001case organizeaza cea mai importanta dezbatere despre viitorul constructiilor si imobiliarelor in Romania

scris de www.imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare

Marti, 25 mai, 1001case organizeaza Masa Rotunda cu tema “Solutii de finantare a sectorului imobiliar, de constructii si amenajari” in cadrul Forumului Financiar.

Invitatii speciali ai acestui eveniment: Gheorghe PATRASCU, Arhitect Sef, Primaria Bucuresti; Bogdan PARVANU, Arhitect Sef, Primaria Sector 2, Bucuresti; Liviu SIMION, Prim Vicepresedinte, Patronatul Roman in Constructii; Dorin STEFAN, Arhitect, DSBA; Ileana Nicolae, Director General, SIKA Romania; Florian ALDEA, General Manager, Carpat Beton; Florin BARABAS, General Manager, KLUDI Romania vor aduce in discutie cele mai recente prevederi legale in domeniul imobiliarelor, infrastructurii si constructiilor precum si cele mai bune solutii de finantare pentru “repornirea” acestor sectoare, cum ar fi reducerea TVA, impulsionarea creditarii in cadrul dezbaterii moderata de Adrian Erimescu, Director General Imobiliare.ro.

La aceasta dezbatere vor participa si reprezentanti ai dezvoltatorilor (EuroSmart Investment, Urban Consult etc), agentiilor imobiliare (DTZ Echinox, CB Richard Ellis etc), companiilor de constructii si amenajari (Grohe, Knauf, Unican etc).

In contextul crizei mondiale, Forumul Financiar reuneste la Bucuresti decidenti din sectorul financiar – bancar din România si presedinti ai bancilor locale, sefi ai companiilor de asigurari, fonduri de investitii, autoritati si jurnalisti din tara si din strainatate.

Cel care a prezis in detaliu aceasta criza mondiala, Nouriel Roubini, supranumit Dr. Doom este invitatul de onoare al celei de a 7-a editii a Forumului Financiar din 25-26 mai, organizat de Forum Invest la Bucuresti.

Despre 1001case

www.1001case.ro este un magazin online care reuneste peste 100.000 oferte si promotii de la peste 2.500 furnizori nationali din domeniul “casa si gradina”. 250.000 de potentiali cumparatori viziteaza lunar www.1001case.ro pentru a cauta, compara si cumpara produse pentru amenajari, constructii, aparatura casnica si gradina.

Revista 1001case a fost relansata in toamna 2009 ca o revista de stiluri si tendinte in constructii si amenajari de lux, cu aparitie trimestriala, cu un tiraj de 11.000 exemplare si un numar de cititori estimat la 150.000 per editie.

Seria de evenimente organizate de 1001case a inceput in mai 2009 cu Scoala de Vara de arhitectura si design interior si continua in prezent atingand publicuri de nisa: arhitecti, designeri, top manageri din domeniul constructiilor si amenajarilor.

1001caseTV publica video-interviuri cu factorii de decizie din industria constructiilor si amenajarilor, prezentari de produse in categoria teleshopping si cele mai luxoase case de vedete.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Cum a reușit Cosmopolis să vândă 100 de apartamente în mai puțin de 6 luni (P)

Reducerile oferite de dezvoltator la apartamente și vile constituie un punct de atracție pentru cumpărători. Complexul rezidențial Cosmopolis este unul dintre cele mai bune exemple de succes în acest...

citește mai departe
Apartamente de Prima Casă în Evocasa Optima: 47.000 de euro pentru 2 camere

Cel de-al doilea bloc din cadrul complexului urmează a fi livrat la sfârșitul acestei veri. Primul bloc din ansamblul rezidențial Evocasa Optima, din zona Titan-1 Decembrie, a ajuns la...

citește mai departe
Cât poți economisi prin termoizolarea locuinței cu plăci minerale? Află folosind Multiestimatorul, un program de calcul lansat de Xella (P)

Grupul german a lansat recent pe piața locală Multipor – un produs 100% mineral, incombustibil și permeabil la vapori. Compania germană Xella, lider internațional pe piața materialelor de construcții,...

citește mai departe
Gestionarii programului Prima Casă cer o suplimentare a fondurilor. De cine atârnă decizia finală

Mai mult de jumătate din banii alocați pentru 2013 au fost epuizați în primele cinci luni ale anului. Reprezentanții statului par să răspundă “presiunii” mai mult sau mai puțin...

citește mai departe
Cele mai importante aspecte de luat în seamă la achiziția unui apartament nou (P)

Un scurt research pe piața vânzărilor imobiliare a reliefat că persoanele aflate în căutarea unei locuințe noi sunt influențate radical de doi factori majori: localizarea și prețul, exact în...

citește mai departe