Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
16 mart. 2018

102 THE ADDRESS (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Apartamentele cu două, trei sau patru camere îți oferă doza potrivită de lux și confort pentru a reveni mereu, cu bucurie și nerăbdare, la tine acasă.

Ansamblul rezidențial 102 The Address aduce un stil modern și inovator, care să te inspire în momentele pe care le petreci acasă, cu familia sau prietenii. Proiectul își dorește să inoveze prin design modern, spații generoase și confort. Acesta oferă 273 apartamente cu două, trei și patru camere și posibilitatea de a alege dintre cele 23 tipuri de apartamente. Spațiul comercial are o suprafață de 2.916 metri pătrați. Complexul oferă, de asemenea, 12 birouri spațioase pentru business-ul tău de succes.

Locație excelentă
Ansamblul situat pe Barbu Văcărescu 102 este aproape de tot ce ai nevoie pentru relaxare, sănătate, timp liber și shopping. Dezvoltatorul proiectului este compania Caba, din Turcia, prin Caba Innovative Construct, partenerul român. Cu o experiență de 20 de ani în construcții, energie, logistică, turism și proiecte imobiliare, Caba Company oferă siguranța calității proiectelor sale.

Parcarea este supraterană și subterană, pe trei niveluri, cu un total de 503 locuri de parcare. Facilitățile și finisajele aduc o calitate premium: termosistemele de ventilație și materialele din aluminiu ale fațadei, balustradele din sticlă laminate, ascensoarele tip duplex Schindler.

●     Gresia și faianța redau finețea brandurilor italiene Porcelanosa și Marazzi
●     Parchetul triplu stratificat de 14 mm din lemn natural aduce un plus de confort și calitate
●     Centrala proprie Viessmann, De Dietrich sau Buderus, cu boiler încorporat, îți asigură temperatura ideală pentru a te bucura de atmosfera plăcută de acasă
●     Sistemul sanitar este completat cu produse de brand Villeroy & Boch, Laufen, Duravit, Kludi, Grohe sau Hans Grohe
●     Corpurile de iluminat poartă marca Pelsan sau Arlight
●     Sistemul electric respectă standardele Legrand
●     Compartimentările interioare sunt realizate cu materiale din gama de top a producătorilor Siniat și Rigips

APARTAMENTE ȘI OPȚIUNI PENTRU TINE:

APARTAMENTE JOY – 2 camere:
Îți punem la dispoziție 218 apartamente cu două camere, compartimentate în 13 tipuri diferite. Suprafețele generoase, de până la 77 de metri pătrați, îți dau libertatea să te desfășori în voie. Terasele spațioase cu vedere către apusul sau răsăritul soarelui, sunt locul ideal pentru a-ți începe ziua într-un ton pozitiv.

APARTAMENTE FAMILY – 3 camere:
În cele trei camere, cu o suprafață totală a apartamentului de până la 123 de metri pătrați, vei putea să profiți din plin de clipele împreună cu familia. Vei avea la dispoziției două băi utilate complet și poți opta pentru una sau două terase, deschise sau închise, de până la 34 de metri pătrați. Bucură-te în familie de un loc călduros, căruia să-i spui acasă.

APARTAMENTE COMFORT – 4 camere:
Confortul celor patru camere îți pune la dispoziție o suprafață de până la 129 de metri pătrați, în care să te simți acasă. Terasele generoase și vederea spre răsărit fac din cafeaua de dimineață o adevărată plăcere.

OFFICE:
Te vei putea bucura alături de colegii tăi de suprafețe de până la 195 de metri pătrați. Pauzele sunt o adevărată plăcere pe balconul de 7 metri pătrați, cu vedere către apus, pentru un plus de inspirație.

SPAȚIU COMERCIAL:
Parterul unei clădiri elegante și moderne devine ușor locul preferat al oricărui business. Profită de oportunitatea unui spațiu de 2.916 metri pătrați, destinat în întregime uzului comercial, pe strada Barbu Văcărescu nr. 102, și bucură-te alături de clienții tăi, odată cu deschiderea unei noi locații. Ne vedem la cumpărături!

E ALEGEREA TA!

Acum, că ai aflat totul legat de varietatea și calitatea spațiilor pe care ți le punem la dispoziție, alegerea îți aparține. Fie că ești în căutarea unui acasă sau vrei să cumperi sau să închiriezi un spațiu potrivit afacerii tale, te așteptăm să discutăm detaliile și opțiunile împreună.

Premier Estate Management
sales@102theaddress.ro
+40 737 11 11 44

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe
Monarch Village: liniște, confort și relaxare – la 15 minute de centrul Timișoarei! (P)

Locuiești în capitala Banatului și visezi la o locuință nou-nouță, la un preț accesibil și amplasată într-o zonă liniștită? Te așteptăm să faci o vizită la Monarch Village! Ansamblul...

citește mai departe
Zen Residence, un ansamblu rezidențial elitist, pe litoralul românesc. Atractiv pentru uzul propriu, dar și ca investiție (P)

Ai în plan o achiziție imobiliară și ți-ai dori o locuință nou-nouță aproape de mare? Ansamblul Zen Residence, din Constanța, îți vine în întâmpinare cu o ofertă variată și...

citește mai departe
Liberalizarea pieței de energie. Alege un furnizor cu prețuri competitive, dar orientat spre oameni (P)

De la abonamente fixe lunare, până la facturi cu plata de tip post-consum, Restart Energy oferă, în acest moment, unul dintre cele mai bune prețuri la energie electrică și...

citește mai departe
AVANERA: peste 500 de locuințe noi pentru suceveni, în centrul administrativ al orașului (P)

Lucrările de construcție a primului bloc din cadrul ansamblului au fost demarate, iar dezvoltatorul a început încheierea antecontractelor de vânzare. Situat în centrul administrativ al oraşului Suceava, pe Strada...

citește mai departe