Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
14 sept. 2015

2 camere, bloc nou, 40.000 de euro (TVA inclus). Vezi unde!

scris de Adriana Lefter in categoria Ştiri imobiliare, Lifestyle

Cumpărătorii pot opta și pentru varianta achitării în rate la dezvoltator.

În ultimii ani, pe piața rezidențială a Capitalei au apărut numeroase proiecte rezidențiale special concepute pentru cumpărătorii prin programul Prima Casă, ale căror prețuri concurează cu cele ale apartamentelor din blocurile vechi. Un asemenea exemplu este dat de ansamblul Caisului Residence.

Caisului Residence 1

Amplasat în zona Fundeni-Colentina, acesta este alcătuit din două blocuri a câte trei etaje și cuprinde un total de 86 de apartamente, dintre care 77 cu două camere și nouă cu trei camere. Lucrările la proiect au început anul trecut, având ca termen de finalizare luna iulie 2015.

Caisului Residence 2

Unitățile locative bicamerale dispun de suprafețe utile cuprinse între 56 și 60 de metri pătrați (incluzând balconul închis, ce poate fi folosit ca o cameră suplimentară), iar prețurile pornesc de la 38.000 de euro (la care se adaugă TVA de 5%). Apartamentele cu trei camere au 80 de metri pătrați utili (incluzând balconul închis) și pot fi achiziționate începând cu 57.500 de euro (plus TVA de 5%). Toate locuințele se predau complet finisate, cu baia utilată, iar în prețul afișat sunt incluse centrala termică, caloriferele, contoarele de gaze, apă și electricitate etc.

Caisului Residence 3

Locuințele din cadrul ansamblului pot fi achiziționate atât prin intermediul programului Prima Casă sau altor tipuri de credite, cât și cash sau în sistem de rate la dezvoltator. Cea din urmă variantă presupune achitarea unui avans minimum de 20% din valoarea apartamentelor cu două camere și, respectiv, un minimum de 40% pentru cele cu trei camere.

Caisului Residence 4

 

Fișa proiectului:
Caisului Residence este construit pe cadre din beton armat, cu pereți din cărămidă de 25 de centimetri, planșee din beton armat de 15 centimetri și sistem de termo-izolație exterioară de zece centimetri. Compartimentarea interioară este făcută cu pereți din cărămidă porotherm de 15 centimetri.

La capitolul facilități, ansamblul dispune de locuri de parcare, servicii de pază, sistem de supraveghere video, spații verzi și loc de joacă pentru copii.

Printre mijloacele apropiate de transport în comun se numără linii de autobuz (182, 253, 254, 282), de tramvai (21, 5, 14, 46), precum și stația de metrou Costin Georgian. În zonă se află mai multe grădinițe particulare (o grădiniță și o școală de stat fiind în construcție), dar și magazine (Carrefour Colentina, Cora Pantelimon, Penny Market XXL) și parcuri (Motodrom, Plumbuita, Florilor, Morarilor).

 

Caisului Residence 5

Părerile cititorilor
1 părere
  • Mariana stefanescu

    Frumos, interesant!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
În februarie, trendul de creștere a prețurilor apartamentelor a continuat. Excepție notabilă în București

În februarie, prețurile solicitate pentru apartamentele noi și vechi scoase la vânzare s-au majorat, la nivel național, cu 0,8%. Potrivit Indicelui Imobiliare.ro, suma medie solicitată la nivel de țară...

citește mai departe
Prețurile apartamentelor la începutul lui 2022

În ultima lună, cel mai semnificativ avans a fost consemnat de Cluj-Napoca, orașul de pe Someș fiind urmat, la ceva distanță, de Constanța și București, în vreme ce Iașiul...

citește mai departe
Vilă de lux în cartierul Făget, Cluj-Napoca. Se vinde complet mobilată și utilată, are trei terase și loc de piscină – FOTO (P)

Locuința este situată într-o zonă liniștită, dezvoltată în apropierea pădurii din sudul orașului și formată în mod preponderent din case și vile. Visezi să locuiești la curte, într-unul dintre...

citește mai departe
Autograph – promisiunea unui stil de viață definit de calitate, bun gust și siguranță (P)

Ansamblul rezidențial de vile dezvoltat de North Point creează condițiile perfecte pentru un stil de viață liniștit și relaxant, în apropierea Bucureștiului. Proiectul Autograph Otopeni Villas este expresia atenției...

citește mai departe
Oferte de Black Friday pe Imobiliare.ro: reducere de 128.000 de euro la achiziția unei vile în nordul Capitalei

Imobiliare.ro anunță lansarea unei ample campanii de Black Friday, dedicată consumatorilor finali, ce se va derula până la sfârșitul lunii noiembrie. În momentul de față, pe site sunt listate...

citește mai departe