Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
14 nov. 2016

20.000 de metri pătrați de piatră naturală la prețuri mici de Black Friday 2016, la PIATRAONLINE (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Comenzile vor fi onorate în maximum o săptămână.

Pe 18 noiembrie 2016, de Black Friday, PIATRAONLINE va avea 24 de ore de reduceri imposibile la produse din piatră naturală pentru comenzile făcute pe platforma sa online și 12 ore în showroom-ul companiei, care va fi deschis cu această ocazie în intervalul 09.00-21.00. Prețurile vor fi cu până la 80% mai mici pentru cel puțin 100 de produse, care, dacă ar fi întinse, ar acoperi peste 20.000 de metri pătrați. Toate comenzile făcute de Black Friday vor fi onorate de PIATRAONLINE în maximum o săptămână, începând chiar cu ziua de 18 noiembrie.

Showroom Piatraonline (4)

Acum, cel mai bun moment
Poate că acum este cel mai bun moment de vizitat showroom-ul PIATRAONLINE. Aici veți putea vedea de aproape o gamă foarte largă de produse, beneficiind de consultanță privind fiecare tip de piatră în parte. Cu un design modern și practic, spațiul expozițional are o suprafață de aproape 800 de metri pătrați, prezentând peste 1.500 de produse din piatră naturală. Încă de la intrare se întrevede conceptul care a stat la baza acestui proiect: utilitate și atractivitate vizuală pentru un contact nemijlocit între vizitator și produsele din piatră naturală, începând de la marmură, travertin, mozaic, ardezie, până la cărămidă aparentă, lavoare sau ardezie flexibilă SKIN. În cadrul labirintului veți putea admira de aproape textura multor tipuri de produse din piatră naturală. Înainte de a vizita spațiul de la etaj, puteți vizita perimetrul lavoarelor și pe cel al cramei, precum și atmosfera colonială din colțul canapelelor, acolo unde vizitatorii sau însoțitorii lor se pot relaxa.

Coordonatele intrinseci ale întregului spațiu expozițional sunt atenția la detalii și imaginația pusă în slujba utilității. Astfel, call center-ul este delimitat cu geamuri și stâlpi rotativi placați cu mozaicuri, sala de conferințe și zonele manageriale sunt marcate de culori vii, masa de lucru mare beneficiază de un spațiu generos în jurul ei, peretele de terazzo vine în contrast plăcut cu pardoseala uniform colorată. Toată această abordare demonstrează din plin adevărul noului slogan al brandului PIATRAONLINE, și anume ”Generator de inspirație”.

„Prin acest showroom vrem să subliniem încă o dată că nu suntem doar furnizori de produse din piatră: marmură, travertin, mozaic sau cărămidă aparentă și altele. De aceea, ne-am dorit un showroom prietenos și modern în egală măsură. Fără lipsă de modestie, chiar suntem, după cum spune și noul nostru slogan, un generator de inspirație pentru mulți clienți. Bineînțeles, toată intenția noastră nu s-ar fi putut materializa fără aportul și efortul celor de la Phenomena. Cât despre Black Friday, considerăm evenimentul ca fiind unul foarte important prin care venim mai aproape de iubitorii pietrei naturale. Aceasta este a 3-a ediție Black Friday și suntem siguri că și anul acesta vom vedea la fel de mulți clienți fericiți, poate chiar mai mulți decât anul trecut, după semnalele pe care le primim din piață.”

Mariana Constantinescu-Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE

Showroom Piatraonline (19)

Un nou concept, un nou slogan
Conceptul showroom-ului PIATRAONLINE, precum și noua identitate grafică și strategia de comunicare au fost elaborate de Phenomena Design Laboratory, prin arh. Eduard Baicu, coordonatorul proiectului, care declară: „Am încercat să creăm, în primul rând, un spațiu util, primitor și care să ofere o experiență plăcută clientului. Contează cum te apropii de piatră. Aceasta a fost și ideea principală: să intermediem apropierea dintre vizitator și piatră. Față de piatra naturală trebuie o apropiere la fel de naturală. A fost o provocare complexă, dar ne-a făcut mare plăcere să lucrăm la acest proiect.”

Pentru cei interesați de un Black Friday al pietrei naturale, adresa showroom-ului PIATRAONLINE este Aleea Teișani, nr. 137A, iar platforma online: piatraonline.ro.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ansamblul rezidențial The Ivy: 800 de locuințe moderne, lângă pădurea Băneasa. Va fi certificat Breeam Excellent! (P)

Dacă visezi să locuiești în sânul naturii, aproape de pădure, fără a face vreun rabat în materie de confort, acest proiect modern din nordul Bucureștiului este întrutotul demn de...

citește mai departe
Aqua City, singurul cartier cu apă de izvor la robinet! Peste 1.800 de apartamente lângă Lacul Morii, deservite de zone verzi, teren de sport, grădiniță și centru comercial (P)

Îți dorești să locuiești într-un ansamblu rezidențial modern, într-o zonă aerisită a Capitalei, care să-ți ofere multiple posibilități de relaxare în aer liber? În acest proiect din București poți...

citește mai departe
Rhodium Residence: ansamblu de tip boutique într-o zonă liniștită, aerisită și cu spații verzi din Cluj-Napoca (P)

Îți dorești ca „acasă” să te poți relaxa deplin, dar și să poți ajunge rapid în mijlocul naturii? Acest ansamblu rezidențial îți împlinește ambele dorințe – și nu numai....

citește mai departe
Vile în Paradisul Verde, Corbeanca: liniște și aer curat, în mijlocul naturii (P)

Dacă perioada de izolare te-a făcut să te gândești tot mai serios la a te muta la curte, acest cunoscut cartier rezidențial din proximitatea Capitalei îți poate oferi exact...

citește mai departe
Cartier de vile și facilități complementare în sudul Capitalei, dezvoltat prin parteneriatul Quantum Real Estate Group (P)

Primele patru proiecte din cadrul întregului ansamblu vor ocupa o suprafață de peste cinci hectare și vor cuprinde peste 120 de case și vile, plus spații comerciale. SudRezidential.ro a...

citește mai departe