60% din apartamentele ansamblului SunLake Residence au fost vândute la numai patru luni de la demararea lucrărilor

scris de Corina Sfia in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei
Publicat pe: 2 August 2022, Ultima actualizare: 02 August 2022

Cu o suprafață totală, la finalizare, de peste 30.000 mp și o valoare de piață ce depășește 40 milioane de euro, SunLake este unul dintre proiectele rezidențiale ambițioase, din Capitală. Acest lucru se datorează arhitecturii, suprafețelor generoase de care dispun viitorii locatari, cât și poziției favorabile, acesta fiind înconjurat de lacul Fundeni.

Apartamentele din SunLake sunt în configurații de 2 și 3 camere și penthouse-uri de tip duplex, situate la ultimele etaje. Proprietățile au suprafețe utile cuprinse între 51 și 172 mp, cu prețuri ce pornesc de la 69.900 EUR + TVA. La finalizare, ansamblul rezidențial va avea o suprafață construită de peste 30.000 de metri pătrați, împărțită în două blocuri de 12 etaje și unul de 17 etaje, cu un total de peste 300 apartamente și mai mult de 350 de locuri de parcare, atât subterane, cât și supraterane. Proiectul este situat pe malul lacului Fundeni, din capitală și este dezvoltat de Park Partners, parte a grupului Park Properties.

SunLake va dispune de panouri fotovoltaice, panouri solare pentru încălzirea apei calde și iluminare interioară și stradală cu LED din surse regenerabile

Foto: SunLake

„Lucrările proiectului au demarat în luna martie a acestui an, iar interesul a fost unul uriaș, venit, în cea mai mare parte, pe baza seriozității și calității oferite în proiectele noastre anterioare. Până în prezent am reușit să securizăm peste 60% din vânzările primei clădiri de 12 etaje, ce reprezintă o primă fază a dezvoltării SunLake Residence.

Proprietățile au fost securizate atât din partea clienților finali, care intenționează să locuiască în complex, cât și a celor care au achiziționat proprietăți în scop investițional, zona având un potențial uriaș de dezvoltare, ce poate oferi randamente deosebite în fața inflației cu care ne confruntăm”, a declarat Alexandru Mănăilă, managing partner în cadrul Park Partners și unul dintre acționarii companiei dezvoltatoare.

Potrivit informațiilor transmise, majoritatea investitorilor sunt antreprenori din industria IT, doctori sau tineri corporatiști care doresc să își protejeze capitalul de inflația record și să obțină un randament confortabil din investiția realizată.

Complexul va beneficia de un parc privat de 1.500 de metri pătrați, cu un loc de promenadă pe malul lacului Fundeni, pază privată, iar elementele de noutate țin de disponibilitatea soluțiilor de eficientizare a consumului energetic, SunLake beneficiind de panouri fotovoltaice și panouri de preparare a apei calde amplasate pe fiecare clădire.

Corina Sfia, jurnalist de profesie, are o experiență de peste 16 ani în audio-vizual, comunicare și content marketing. S-a alăturat echipei Imobiliare.ro în anul 2021, iar în prezent este Video Content Manager și MC for events.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *