Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
13 mai 2021

A fost finalizată cea mai complexă fundație pentru un proiect rezidențial din România. Clădirea se ridică în ritm alert

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Execuția proiectului Maurer Panoramic a atins cota 0 în luna aprilie, după finalizarea lucrărilor la fundații speciale. Aceste lucrări (proiectare, execuție şi monitorizare) au fost cele mai complexe, pentru o clădire rezidențială din România. Echipa Maurer Imobiliare Cluj a făcut față cu succes provocării, urmând ca proiectul să fie finalizat complet la sfârșitul anului 2022. În următoarele zile, se toarnă placa peste parter, iar lucrările ulterioare vor evolua în ritm accelerat.

Maurer Imobiliare – dezvoltator de încredere

Proiectul Maurer Panoramic este dezvoltat de Maurer Imobiliare, un remarcabil dezvoltator imobiliar din România. Evoluția extrem de dinamică a companiei se bazează pe urmarea unor valori, precum: calitate, credință, unitate și viziune. Experiența și profesionalismul Maurer Imobiliare au fost dovedite în cei 15 ani de prezență pe piața românească, astfel că dezvoltatorul a reușit să îndeplinească peste 9000 de visuri.

Compania și-a respectat promisiunile față de cei care i-au acordat încredere, prin implicarea activă în toate cele 8 comunități pe care le dezvoltă, în 6 dintre cele mai importante orașe din România și își respectă promisiunile și față de comunitatea creată în Cluj-Napoca. Maurer Imobiliare nu dorește o simplă dezvoltare imobiliară în Cluj-Napoca, ci propune un stil de viață la înălțime, evoluând, alături de oameni. De aceea, creează baze solide, atât în ceea ce privește clădirile pe care le construiește, cât și ȋn relația cu clienții săi.

Maurer Imobiliare susține dezvoltarea inovativă, iar livrarea cu succes a unui proiect emblematic și includerea acestuia în portofoliul de lucrări al ingineriei românești asigură contextul unor viitoare proiecte valoroase și ambițioase.

Maurer Panoramic – pentru un stil de viață la înălțime

Maurer Panoramic este un proiect spectaculos, care crește în inima Clujului, reușind să ofere un plus de atractivitate zonei centrale a orașului. Clădirea va avea o arhitectură impresionantă și va fi cea mai înaltă construcție din zonă. De aceea, Maurer Panoramic este prezent în topul proiectelor de zgârie-nori din România și devine un reper pentru construcțiile de mare înălțime.

În contextul spațiului limitat din zona centrală, a fost oportună dezvoltarea pe verticală a proiectului, pe un teren de 2160 de metri pătrați. Pe înălțime, clădirea va fi impresionantă: 23 de niveluri supraterane, cu peste 300 de apartamente de lux, birouri, spații comerciale, zonă de recepție și 5 niveluri de parcări subterane. Maurer Panoramic va deveni un punct de reper pentru comunitate și un motiv de mândrie pentru proprietari, iar locatarii de la etajele superioare se vor bucura de o panoramă magnifică asupra orașului.

Pentru a putea rămane mereu la înălțime, proiectul Maurer Panoramic folosește tehnologie de ultimă oră. Astfel, proiectul Maurer Panoramic, îmbunătățit prin soluții tehnice de ultimă generație, este menit să sporească gradul de confort și calitatea vieții proprietarilor. Modul de proiectare și de execuție, precum și materialele folosite și expertiza tuturor celor implicați în acest proiect garantează siguranța, stabilitatea și calitatea, în conformitate cu cele mai exigente cerințe, astfel că dotările moderne și finisajele premium vor defini un nou standard de viață și de locuire.

Maurer Panoramic – un proiect spectaculos și dinamic

Lucrările pentru Maurer Panoramic au debutat în iunie 2019 și vor fi complet finalizate la sfârșitul anului 2022. Până în acest moment, s-au pus bazele unui proiect spectaculos, construit cu materiale premium – etapă esențială pentru orice demers reușit.

Maurer Panoramic are cea mai adâncă și mai complexă fundație pentru un proiect rezidențial din România, cu săpături efectuate la adâncimea de 22 de metri, chiar lângă cursul Someșului Mic. Execuția acestei fundații a reprezentat o adevărată provocare, abordată corect și realizată impecabil, de către toți cei implicați. Această reușită a presupus utilizarea de inovații tehnologice, în premieră pentru construcțiile din România. Adâncimea impresionantă a fundației este datorată și celor 5 niveluri de parcări subterane, dintre care trei clasice și două automatizate. Sistemul de parcări automatizate este coreean, unic în România. Acestea vor deservi nevoile proprietarilor de spații și de apartamente, contribuind la confortul și la siguranța acestora, precum și la economia de timp.

În luna aprilie, echipa Maurer Imobiliare Cluj a anunțat încheierea lucrărilor la fundațiile speciale pentru proiectul din Piața Abator și atingerea cotei zero. În urmatoarele zile, se execută turnarea plăcii peste parter, iar, de acum încolo, lucrările vor continua cu turnarea plăcilor pentru câte două etaje pe lună, urmând ca ridicarea construcției sa fie finalizată la începutul anului viitor.

Echipa Maurer Imobiliare Cluj dorește să ofere o imagine completă despre modul în care evoluează etapele proiectului Maurer Panoramic. Așadar, stă la dispoziție celor care doresc să viziteze șantierul din Piața Abator nr 1 sau să solicite informații, la biroul de vizavi. În plus, cei interesați pot vedea materialele premium folosite la finisarea apartamentelor, la showroom-ul deschis la șantierul proiectului.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Se menține încrederea în potențialul pieței rezidențiale. Ce factori mai pun presiune, de jos în sus, pe prețurile locuințelor – dincolo de costurile de construcție. Soluții există!

Deși dezvoltatorii activi pe piața bucureșteană intenționează, per ansamblu, să-și continue investițiile, aceștia se lovesc de anumite măsuri (sau de lipsa unora) din partea autorităților. Potrivit jucătorilor de profil,...

citește mai departe
Reconversie în ansamblu rezidențial: o clădire de patrimoniu de pe Calea Victoriei a fost consolidată și reabilitată, iar elementele Art Deco au fost păstrate

Potrivit companiei dezvoltatoare, acesta este, în prezent, singurul proiect rezidențial premium de tip boutique localizat pe Calea Victoriei – arteră considerată un veritabil simbol al orașului. Dezvoltatorul imobiliar Hagag...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Trei antreprenori români visează ca litoralul autohton să devină atractiv pe tot parcursul anului, cum este și Coasta de Azur. Au în plan mai multe proiecte imobiliare în Neptun-Olimp

Marea, liniștea, climatul plăcut, susținute de facilitățile și serviciile de calitate, toate acestea sunt ingredientele unei „rețete” ce și-a dovedit deja viabilitatea în alte țări. Cătălin Scripcaru, Bogdan Căruntu...

citește mai departe
Au început vânzările pentru faza a doua a ansamblului rezidențial Aviației Tower

Cea dintâi etapă de construcție a ajuns la un grad de ocupare de 85%, iar dezvoltatorul vizează vânzarea sa integrală până la finele anului. Rădăcini Estate, divizia imobiliară a...

citește mai departe