Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
29 sept. 2017

A început TNI: vezi noutățile imobiliare de toamna aceasta! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei

Cea mai ieftină locuință nou-construită disponibilă spre vânzare în cadrul târgului este o garsonieră de 24.000 de euro (TVA inclus).

Târgul recordurilor imobiliare – Târgul Național Imobiliar (TNI) – a început astăzi, 29 septembrie, ora 10:00 la Palatul Parlamentului, în Sala Unirea. Evenimentul va fi unul de amploare prin numărul record de oferte imobiliare: aproximativ 15.000 de locuințe noi amplasate în ansambluri rezidențiale, din care 3.000 se lansează în premieră la TNI. Cele 110 companii participante au pregătit pentru vizitatorii evenimentului oferte atractive de garsoniere, apartamente cu două, trei și patru camere, vile individuale, tip duplex sau înșiruite, terenuri din București, Ilfov, Constanța, Valea Prahovei, Brașov, dar și celelalte zone de interes ale țării.

Poza TNI

Prețul minim în cadrul târgului imobiliar este de 14.700 de euro pentru un teren de 550 de metri pătrați situat în stațiunea Predeal, Valea Râșnoavei, iar prețul maxim este de 2,9 milioane de euro pentru un hotel din Sinaia de patru stele ce face parte din portofoliul agenției Mervani Invest.

În Capitală, cele mai mici prețuri pentru locuințele noi fac parte din portofoliul agenției Premier Service, iar costurile sunt următoarele: 24.000 de euro (TVA inclus) pentru o garsonieră de 29 de metri pătrați în ansamblul Stil Residence, zona Metalurgiei, 39.000 de euro (TVA inclus) pentru un apartament cu două camere, 46 de metri pătrați, amplasat în aceeași zonă, 58.000 de euro (TVA inclus) pentru un apartament cu trei camere, 102 de metri pătrați, în ansamblul Mufty, strada Luică și 64.500 de euro (TVA inclus) pentru o vilă înșiruită, 120 de metri pătrați + curte, din ansamblul Provis, șoseaua Olteniței.

Ansamblurile rezidențiale boutique – noul trend în imobiliare
Proiectele rezidențiale boutique reprezintă noul trend în imobiliare. Acestea se remarcă prin concepte arhitecturale de lux, sunt amplasate în cartiere exclusiviste ale orașului, liniștite, sigure și aproape de parcuri, au regim mic de înălțime a imobilului, pentru un plus de intimitate și confort, numărul de locuitori fiind mult mai restrâns decât în cazul blocurilor cu regim mare de înălțime. Apartamentele au suprafețe generoase și compartimentări moderne, grădini private și terase moderne. Un astfel de exemplu de concept rezidențial boutique construit în Pipera este ansamblul La Gloire, care se lansează în cadrul târgului din acest weekend și în care prețul de pornire este de 65.699 de euro (TVA inclus) pentru un apartament cu două camere cu terasă, suprafața fiind de 62 de metri pătrați.

Se construiește în ritm alert!
Piața rezidențială din România se dezvoltă în ritm accelerat, anul 2017 fiind unul extrem de prielnic pentru segmentul imobiliar. În primele şapte luni ale anului s-au eliberat 23.190 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 5,3% faţă de perioada corespunzătoare a anului precedent. Doar în luna iulie 2017 s-au eliberat 4.282 autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 12% faţă de luna iunie 2017 şi cu 20% faţă de luna iulie 2016, informează Institutul Naţional de Statistică.

În acest context, TNI oferă vizitatorilor ocazia de a discuta față în față cu dezvoltatorii și agențiile imobiliare prezente în cadrul expoziției cele mai noi și atractive oferte imobiliare de pe piață. De asemenea, aceștia au acces la proprietăți imobiliare cu discounturi maxime. Astfel, vizitatorii au beneficii suplimentare doar pentru că își aleg locuința în cadrul târgului. Printre ansamblurile rezidențiale care se lansează în premieră la TNI amintim: Moghioroș Park Residence, ISG Residence III, Quarto Residence, Green Park Residence, Arcadia Apartments- Domenii, La Gloire Pipera, Olympus Residence Sinaia.

Apetitul pentru locuințele de vacanță este în creștere
„Având în vedere statisticile din turism potrivit cărora numărul turiștilor este în creștere de la an la an există o evoluție ascendentă a pieței imobiliare pentru locuințele de vacanță, mulți clienți observând acest potențial și oportunitatea pentru viitor”, declară Andrei Gornea broker în cadrul agenției imobiliare Mervani Invest. Spre exemplu, în stațiunea Bușteni, prețul de pornire pentru locuințele noi cu vedere la munte este de 28.500 de euro (TVA inclus) pentru o garsonieră de 38 de metri pătrați în zona Zamora, 48.000 de euro (TVA inclus) costă un apartament cu două camere, în suprafață de 70 de metri pătrați și 64.000 de euro (TVA inclus) este prețul pentru un apartament cu trei camere ce are suprafața de 85 de metri pătrați.

Trendul clădirilor de tip boutique s-a dezvoltat și pe zona Valea Prahovei, unde un hotel boutique de cinci stele într-o zonă deosebită din Sinaia se poate închiria cu suma de 5.500 de euro/lună. Pentru pasionații de concedii la mare, evenimentul din acest weekend reunește și oferte de locuințe de vacanță cu vedere la Marea Neagră. Spre exemplu, în stațiunea Mamaia Nord, garsonierele au prețul de pornire de 29.000 de euro.

Arcadia Apartments Domenii
Cunoscutul om de afaceri Dan Șucu, proprietarul grupului Mobexpert, intră pe piața imobiliară, lansând proiectul Arcadia Apartments Domenii în cadrul celui mai mare târg imobiliar.

„Prin proiectul Arcadia Apartments Domenii ne-am propus să dezvoltăm o comunitate, un tărâm al fericirii, în una dintre cele mai frumoase zone ale Capitalei: Domenii. Ansamblul este, în esență, o sumă a preferințelor cumpărătorilor: loc liniștit, sigur, boem, înconjurat de foarte multe spații verzi, dar în același timp situat în cea mai activă zonă a Bucureștiului, unde toate facilitățile pe care și le doresc sunt chiar lângă ei. Construcția în sine este gândită în aceeași manieră: o gamă largă de apartamente funcționale, moderne, locuri de parcare dispuse în întregime la subsol, spații verzi amenajate. Arcadia Apartments Domenii va fi un ansamblu de anvergură și se va construi în trei faze. Prima a fost demarată în urmă cu o lună și constă într-o clădire cu 193 de apartamente de tip studio și apartamente cu două, trei și patru camere. Pentru faza a doua, care va începe în prima jumătate a anului viitor, am programat două clădiri cu un total de 235 de apartamente. Cea de-a treia fază va cuprinde clădiri de apartamente și spații comerciale. În cadrul TNI din 29 septembrie – 1 octombrie, vizitatorii vor putea avea în premieră o vedere detaliată asupra primei clădiri din Arcadia Apartments Domenii și asupra apartamentelor.”

Dan Șucu, asociat DVD Residential Imobiliare, compania investitoare în Arcadia Apartments Domenii

Program TNI (29 septembrie – 1 octombrie 2017):
Vineri, Sâmbătă: 10.00 – 19.00;
Duminică: 10.00 – 16.00.
Bilet intrare: 10 RON

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Prima zi a evenimentului TNI. Peste 20.000 de oferte imobiliare sunt prezentate în cadrul evenimentului

Primul târg imobiliar organizat în ultimii 2 ani începe astăzi, 10 septembrie, de la ora 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Cea de-a 31-a ediție a Târgului Național Imobiliar,...

citește mai departe
Ediția de primăvară a TNI, între 8 și 10 mai: oportunități pentru consumatorul final, dar și pentru investitor

La eveniment vor avea loc și lansări în exclusivitate de proiecte imobiliare. Ediția de primăvară a Târgului Național Imobiliar (TNI) va avea loc în perioada 8-10 mai, la Palatul...

citește mai departe
Începe TNI: 70% din cele peste 30.000 de oferte imobiliare sunt în exclusivitate. Vezi cele mai mici prețuri!

Ediția de toamnă a Târgului Național Imobiliar, ce marchează aniversarea a 15 ani de TNI, începe vineri, 4 octombrie, ora 10.00, la Palatul Parlamentului (Sala Unirii). Expoziția va reuni...

citește mai departe
Președintele Federației Imobiliare Internaționale va deschide ediția aniversară a TNI, pe 4 octombrie

Ediția din această toamnă va marca împlinirea a 15 ani de evenimente marca TNI și se bucură de colaborarea cu parteneri internaționali. Târgul Național Imobiliar va începe în data...

citește mai departe
Organizatorii TNI lansează aplicația pentru mobil: beneficiezi de intrare gratuită și acces rapid la informații!

TNI este prima aplicație de mobil dedicată unui eveniment imobiliar și este menită să îmbunătățească experiența vizitatorilor. Organizatorii Târgului Național Imobiliar (TNI) au lansat, pentru ediția din 4-6 octombrie...

citește mai departe