Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
23 apr. 2018

Una dintre cele mai spectaculoase proprietăți din Otopeni a fost scoasă la vânzare. Ascunde o grădină amenajată cum rar vezi în România

scris de corina.varlan in categoria Advertoriale, Lifestyle

vila otopeni

O proprietate spectaculoasă a fost scoasă recent la vânzare în apropierea Bucureștiului. Amplasată în zona centrală a orașului Otopeni, aceasta cuprinde două vile și o grădină inedită, proiectată de către membri ai echipei revistei de specialitate Arta Grădinilor cu elemente rar întâlnite în România.

În amenajarea sa au fost folosite panouri din Corten, material utilizat în special de către peisagiștii și arhitecții din străinătate, rar găsit pe proprietățile din țara noastră. Aceste panouri cu aspect roșcat și decupaje îi provoacă pe vizitatori să exploreze spațiul pentru a descoperi treptat fiecare zonă.

Vezi AICI de ce finisaje și dotări dispune această proprietate de lux din Otopeni.

Proprietatea amplasată pe un teren cu o suprafață de 1.360 de mp este decorată cu zeci de tipuri de plante, de la cele perene cu flori și graminee de mici dimensiuni, la arbuști cu frunze care persistă chiar și pe timpul anotimpului rece și la pomi fructiferi.

Grădina cuprinde și elemente de inspirație japoneză, la amenajarea sa fiind utilizate plante precum azaleele, arțarii japonezi, bonsaii, ferigile, rhododendronii și hakonechloa, o specie specifică spațiilor verzi din acel colț al lumii.

Un alt aspect deosebit al proprietății îl reprezintă ochiul de apă decorativ, cu o adâncime de doar 10 cm, care se revarsă prin trei fante încadrate în gard.

Spațiul exterior este completat de o piscină.

Cele două vile, cu o suprafață utilă de 540 de mp, au și ele elemente foarte atractive fiind dotate, printre altele, cu un sistem de tip „smart home” care poate fi acționat de pe telefon și care le permite proprietarilor să controleze atât iluminatul interior, cât și pe cel exterior, jaluzelele exterioare, accesul auto și pietonal în interiorul proprietății, alarma și monitorizarea video, sistemul audio interior și echipamentele audio-video, sistemul jacuzzi și piscina.

Găsești AICI mai multe detalii despre această proprietate spectaculoasă din Otopeni.

Această proprietate poate fi achiziționată cu suma de 1,3 milioane de euro, o astfel de investiție fiind ideală pentru o familie numeroasă sau chiar pentru două familii. O altă opțiune este cea a îmbinării locuinței cu spațiul dedicat afacerii, spun reprezentanții RE/MAX Properties, parte a rețelei de agenții imobiliare RE/MAX România, cei care au în portofoliu proprietatea din Otopeni.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Ansamblul Autograph – Otopeni Villas prinde contur într-una dintre cele mai dezvoltate comunități de lângă capitală (P)

Ansamblu de vile premium Autograph – Otopeni Villas, construit aproape de capitală, într-o zonă aflată într-o continua dezvoltare, prinde contur. Casele din prima fază a proiectului vor fi livrate...

citește mai departe
Autograph – promisiunea unui stil de viață definit de calitate, bun gust și siguranță (P)

Ansamblul rezidențial de vile dezvoltat de North Point creează condițiile perfecte pentru un stil de viață liniștit și relaxant, în apropierea Bucureștiului. Proiectul Autograph Otopeni Villas este expresia atenției...

citește mai departe
Un nou „exod” spre periferia marilor orașe? La cât ajung prețurile terenurilor în Otopeni

Dincolo de oferta imobiliară mai accesibilă de aici, posibilitatea de a sta la curte a reaprins, în perioada de izolare, interesul pentru aceste zone. Orașul Otopeni este doar una...

citește mai departe
Casă sau apartament: ce-ai zice de o variantă „hibridă”, foarte atractivă după perioada de izolare? E mai accesibilă decât vilele!

După ce au experimentat ce înseamnă să stai mai tot timpul în casă, posibilitatea de a petrece timp în aer liber este foarte apreciată acum de către cumpărătorii de...

citește mai departe