Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
21 Jun 2022

Achiziția unei locuințe – Ce să nu ratezi atunci când eşti la prima vizionare a unui apartament (Prima parte)

scris de Alexandra Manolache in categoria Ştiri imobiliare, Ştirea zilei

Achiziția unei locuințe noi, cât de dificilă poate să fie această etapă? Găsești un apartament, îți place și îl cumperi. Ei bine, în realitate, lucrurile nu sunt atât de simple precum par. Atunci când începi procesul de căutare, s-ar putea să realizezi că nu este atât de ușor.

Dacă deja ai început să apelezi la ajutorul Google, să suni în stânga sau în dreapta, la prieteni, rude sau colegi de lucru, înseamnă că ești pe drumul cel bun. Ai început procesul de căutare, care pe bună dreptate, poate fi unul copleșitor. În fond, nu îți cumperi zeci de locuințe într-o viață și sunt atât de multe de luat în considerare! Unde vrei să locuiești? Ce facilități vrei? Cât îți poți permite să plătești în fiecare lună? Totuși, să o luăm cu prima etapă.

Așadar este crucial să te documentezi temeinic și să cântărești toate informațiile cu multă grijă înainte de a-ți achiziționa o locuință. De asemenea, este important să știi de unde îl procuri, de unde iei informațiile și la ce să te uiți atunci când vizionezi prima dată o locuință.

Urmărește aici prima parte a reportajului realizat de Imobiliare.ro, cu David Grigorescu – Zoom City Imobiliare, ce servește ca scurt ghid practic pentru cei care vor să fie corect informați înainte de a-și achiziționa o casă.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *