Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară

Introdu minim 3 caractere
Caută în
29 Iun 2017

Amplasarea într-o zonă bună și totuși departe de agitația specifică acesteia (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Alegerea unui apartament la ultimul etaj poate reprezenta o soluție perfectă pentru cei care își doresc o oază de liniște în mijlocul orașului.

Acestea sunt apartamentele de la ultimul etaj din Belvedere Residences care, deși se află în apropiere de punctele de interes ale Bucureștiului, se păstrează departe de agitația specifică acestora. Spații deschise, panorama spectaculoasă a orașului sau a lacului Tei și calitatea finisajelor: așa poate arăta viața la ultimul etaj.

Un refugiu după o zi agitată, cina cu un pahar de vin savurat pe veranda propriei case sună ideal, însă împlinirea acestui vis se face adesea cu un sacrificiu: îndepărtarea de punctele de interes ale orașului, fie că este vorba de clădiri de birouri sau de principalele zone importante din punct de vedere cultural sau social. Astfel că, alegerea unei unui apartament la ultimul etaj reprezintă din acest punct de vedere soluția perfectă pentru cei care doresc să aibă o oază proprie de liniște în centrul orașului.

Belvedere panorama

Conceptul de apartament cu supantă dezvoltat de Belvedere Residences îmbină armonios avantajele unui apartament cu cele ale unei case, definind un apartament aparte, amplasat la ultimul nivel al clădirii, respectând astfel toate standardele de calitate impuse de o astfel de locuință.

Apartament de 2 camere cu supantă și terasă
Apartamentele cu supantă pot oferi variate tipuri de compartimentări, cu mai multe beneficii uneori decât un apartament clasic. Sunt situate pe ultimele două etaje ale blocului, ce comunică prin intermediul unei scări interioare. Acestea pot fi alegerea perfectă pentru cei care adoră apartamentele „la înălțime”.

Și pentru că pot fi adaptate inclusiv locuințelor cu spații de sub 100 de metri pătrați, găsiți mai jos prezentarea acestui apartament din Belvedere Residences, cu o suprafață totală de 85,50 de metri pătrați:

Belvedere plan 1

Primul nivel, zona de living, compusă din:

1. Hol de acces
2. Cameră de zi + loc de luat masa
3. Bucătărie
4. Baie
5. Scară
6. Terasă

Belvedere plan 2

Al doilea nivel, special amenajat pentru a beneficia de intimitate şi linişte:

7. Hol
8. Dormitor Mare
9. Baie
10. Logie

Suprafață utilă – 62.40 mp
Suprafață construită Apartament – 75.00 mp
Suprafață construită terasă – 10.50 mp

TOTAL: 85,50 mp

Infrastructura blocului are la bază un sistem structural alcătuit din pereți din beton armat și cadre din stâlpi și grinzi din beton armat. Structura blocului este de Parter + 10 nivele supraterane. Etajul 10 are înălțime dublă și în cadrul lui au fost amenajate apartamente cu supantă.

Blocul dispune de subsol 1 și subsol 2 – parcare subterană cu locuri de parcare independente și cu sisteme Klaus.

Compartimentări și Finisaje Apartament:

În interiorul blocului, compartimentările dintre apartamente vor fi din zidărie de cărămidă, placată cu gips-carton și vată minerală pe ambele fețe. În interiorul apartamentului, compartimentările vor fi realizate din pereți de gips-carton cu dublă placare pe ambele fețe și vată minerală la interior. Trecerea de la un nivel la altul se face prin scară interioară cu structură metalică și trepte din lemn.

Apartamentul este ideal compartimentat, iar zonele sunt bine delimitate: dormitorul este plasat în partea de sus, separat de zona de living și de bucătărie. În privința finisajelor apartamentului, livingul, dormitorul, holul și bucătăria vor beneficia de parchet laminat, grosime 8 mm, cu plintă de 8 cm. Terasa apartamentului va beneficia de finisaje de cea mai bună calitate – plăci ceramice antiderapante Marazzi.

Vă invităm să ne urmăriți și pe www.facebook.com/BelvedereResidencesBucuresti/, unde veți vedea la fiecare final de săptămână activitatea din șantier și felul în care evoluează construcția Belvedere Residences.

Părerile cititorilor
1 părere
  • orac hristea

    Astept oferta de pret, detalii cu privire la pozitionarea pe puncte cardinale, materialele folosite la acoperisul dormitorului, izolatia termica exterioara si pe acoperisul dormitorului. Enumerati compartimentarile cu gipc-carton.
    Va multumesc.
    Cu stima,
    Orac Hristea

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și

102 THE ADDRESS (P)

Apartamentele cu două, trei sau patru camere îți oferă doza potrivită de lux și confort pentru a reveni mereu, cu bucurie și nerăbdare, la tine acasă. Ansamblul rezidențial 102...

citește mai departe

Sunteți așteptați la primul și cel mai important eveniment imobiliar al anului: SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI (P)

Spuneți parola IMOBILIARE.RO la intrare și veți avea acces gratuit, cu condiția să fiți însoțit de către un plătitor de bilet. Dacă sunteți în căutarea unui apartament sau a...

citește mai departe

Idei și vise îndrăznețe prind viață într-un design și concept unic (P)

Ansamblul rezidențial Aviației Park reunește toate aceste caracteristici. Cele mai îndrăznețe idei și vise prind viață mai întâi în proiecte de arhitectură inovative ce sunt ulterior transpuse în realitate...

citește mai departe

Metalurgiei Park Residence intră în faza a doua de construcție (P)

Până în acest moment, în cadrul complexului au fost date în folosință aproximativ 4.000 de unități locative. Sud Rezidential.ro, principalul promotor al zonei de sud a Capitalei, anunță finalizarea...

citește mai departe

Ce înseamnă pentru români „acasă”? Tributul APAIR pentru Ziua Mondială a Locuirii, 2 Octombrie 2017 (P)

Din 1985, în fiecare primă zi de marți din luna octombrie, umanitatea celebrează Ziua Mondială a Locuirii. Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România (APAIR) salută toate acțiunile desfășurate...

citește mai departe