Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
8 nov. 2022

Ansamblul Autograph – Otopeni Villas prinde contur într-una dintre cele mai dezvoltate comunități de lângă capitală (P)

scris de Corina Sfia in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare, Ştirea zilei
Autograph – Otopeni Villas

Ansamblu de vile premium Autograph – Otopeni Villas, construit aproape de capitală, într-o zonă aflată într-o continua dezvoltare, prinde contur. Casele din prima fază a proiectului vor fi livrate în luna martie a anului 2023. Ansamblul beneficiază de un drum privat care duce în șoseaua de centură în doar 5 minute.

Situat pe strada Intrarea Mesteacănului, nr. 16R, din orașul Otopeni, ansamblul Autograph – Otopeni Villas propune un stil de viaţă liniştit şi confortabil, într-o comunitate exclusivistă. Complexul, care în acest moment este în curs de dezvoltare, este format din 10 vile elegante. Primele 5 case din prima fază a proiectului vor fi livrate în luna martie a anului 2023, urmând ca vilele din cea de-a doua fază a proiectului să fie livrate la finalul verii.

Denumit sugestiv Autograph, ansamblul este promisiunea echipei noastre de a oferi beneficiarilor un mod de a trăi la cel mai înalt standard de calitate, definit prin bun gust și siguranță. Proiectul se distinge în peisajul construit atât prin arhitectură, calitate cât și prin conceptul de “gated community” care stă la baza ansamblului rezidențial pe care îl dezvoltăm, declară Mihai Petrescu, reprezentantul proiectului.

Cu o arhitectură contemporană în stil britanic și un design modern care se armonizează perfect cu zona de exterior și cu spaţiile interioare ale caselor, ansamblul oferă o stare de calm şi ordine viitorilor beneficiari. Vilele sunt construite pe parter, etaj și mansardă. Mansarda, care are o suprafață generoasă de 58 de mp este spațiul care poate deveni un adevărat punct de atracție al casei, fiind luminată natural de patru ferestre Velux și o fereastră pe fațadă. Înălțimea acesteia începe de la 1,60 (pe lateral), ajungând la punctul cel mai înalt de 3,40 m. Casele au fost prevăzute cu coșuri de fum preinstalate.

Grădinile locuințelor Autograph beneficiază de amenajare peisagistică deosebită, care vine în continuarea stilului modern al arhitecturii exterioare. Curtea spațioasă, cu suprafețe între 63 mp și 115 mp, descrie cadrul perfect pentru prânzuri însorite alături de familie și prieteni, dar și pentru după-amiezile liniștite, în care ai ocazia să te conectezi cu natura și să-ti recapeți energia pentru o nouă zi.

Totodată, ansamblul este bine amplasat față de principalele zone de interes din București – polul business din nordul Capitalei (Pipera, Barbu Văcărescu, Floreasca sau Piața Presei), centre comerciale, școli de prestigiu, parcuri și păduri.

Toate locuinţele vor fi predate complet finisate, atât în interior cât şi în exterior. Prețurile pornesc de la 204.700 de euro și ajung până la 248.000 de euro.

Mai multe detalii, aici.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Autograph – promisiunea unui stil de viață definit de calitate, bun gust și siguranță (P)

Ansamblul rezidențial de vile dezvoltat de North Point creează condițiile perfecte pentru un stil de viață liniștit și relaxant, în apropierea Bucureștiului. Proiectul Autograph Otopeni Villas este expresia atenției...

citește mai departe
Un nou „exod” spre periferia marilor orașe? La cât ajung prețurile terenurilor în Otopeni

Dincolo de oferta imobiliară mai accesibilă de aici, posibilitatea de a sta la curte a reaprins, în perioada de izolare, interesul pentru aceste zone. Orașul Otopeni este doar una...

citește mai departe
Casă sau apartament: ce-ai zice de o variantă „hibridă”, foarte atractivă după perioada de izolare? E mai accesibilă decât vilele!

După ce au experimentat ce înseamnă să stai mai tot timpul în casă, posibilitatea de a petrece timp în aer liber este foarte apreciată acum de către cumpărătorii de...

citește mai departe
Una dintre cele mai spectaculoase proprietăți din Otopeni a fost scoasă la vânzare. Ascunde o grădină amenajată cum rar vezi în România

O proprietate spectaculoasă a fost scoasă recent la vânzare în apropierea Bucureștiului. Amplasată în zona centrală a orașului Otopeni, aceasta cuprinde două vile și o grădină inedită, proiectată de...

citește mai departe