Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
5 oct. 2020

Ansamblul rezidențial Cuibul Verde, din Iași, zona Copou: construit cu grijă pentru oameni… și mediu! (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Dacă visezi la achiziția unei locuințe nou-construite în Iași, ansamblul rezidențial Cuibul Verde, din zona Copou, poate fi răspunsul la căutările tale.

Amplasat pe un teren în suprafață de 7.000 de metri pătrați, acesta este proiectat să cuprindă un total de 300 de apartamente, ce vor fi realizate în două etape. Cea dintâi etapă de construcție constă în 100 de unități locative cu una până la trei camere, amplasate în cinci blocuri – dintre care primul este dat deja în folosință, iar cel din urmă este programat spre finalizare în 2024.

„Cuibul Verde, singurul proiect cu certificare EcoHabitat din zona Moldovei, amplasat la marginea pădurii şi beneficiind nu doar de o privelişte spectaculoasă a dealurilor ce înconjoară Iaşul, ci şi de intimitate, siguranţă şi confort. Apartamente modern compartimentate, linişte, aer curat, cu un acces facil spre oraş, aproape de mijlocul de transport în comun, în zona Copou.”

Dezvoltator Cuibul Verde

 

Mix variat de apartamente

Din prima etapă de dezvoltare a ansamblului rezidențial Cuibul Verde mai sunt disponibile spre achiziție aproximativ 70 de apartamente, dintre care 17 cu o cameră, 38 cu două camere și 15 cu trei camere. Unitățile locative monocamerale au suprafețe de la 37 la 100 de metri pătrați și prețuri de la 45.000 la 110.000 de euro, cele bicamerale variază între 52 și 67 de metri pătrați – și, respectiv, 63.500 și 75.000 de euro –, iar cele tricamerale sunt cuprinse între 69 și 84 de metri pătrați – și, respectiv, 69.000 și 100.000 de euro. Fiecare baie are aerisire naturală, iar toate apartamentele dispun de propriul loc de parcare.

Rezistență la cutremure de peste 8,5 grade

Construcţia este pe cadre clasice, are compartimentări din cărămidă și este proiectată să reziste la un cutremur de peste 8,5 grade pe scara Richter. Izolaţia exterioară a imobilului este realizată cu vată bazaltică Kanuff de 100 de milimetri, tâmplăria exterioară este marca Salamander (cu șapte camere de izolaţie şi sticlă Saint Gobain), iar uşile interioare sunt din lemn stratificat cu inserţii din MDF şi toc reglabil. Pentru reducerea consumului de resurse sunt folosite centrale termice de ultimă generaţie, în condensare (Vaillant).

„Din dorinţa de a oferi clienţilor noştri produse de calitate superioară, materialele folosite pentru fiecare imobil din cadrul proiectului rezidenţial Cuibul Verde sunt alese cu atenţie şi respectă cele mai stricte standarde, îndeplinind toate criteriile privind protecţia mediului şi gestiunea resurselor.”

Dezvoltator Cuibul Verde

 

Click pentru detalii și fotografii suplimentare!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.