Apartamente exclusiviste cu finisaje de top, într-o localizare deosebită cu potențial de investiție – Eminescu 65 Residence (P)

scris de Corina Sfia in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare, Ştirea zilei
Publicat pe: 14 Martie 2022, Ultima actualizare: 14 Martie 2022

Situat în zona ultracentrală a capitalei, cu acces facil către toate punctele de interes, Eminescu 65 Residence se remarcă atât prin poziționarea sa, cât și prin atenția la detalii. Calitatea finisajelor, construcția solidă a ansamblului, suprafețele generoase ale apartamentelor și terasele spectaculoase – toate acestea vin ca un raspuns la cele mai exigente cerințe ale viitorilor proprietari.

Ansamblul este format dintr-un bloc de 12 etaje, în care regăsim un total de 63 de apartamente, cu 6 apartamente pe nivel. De asemenea la etajele 11 și 12 regăsim 3 penthouse-uri, cu 4 și 5 camere ce beneficiază de o vedere panoramică impresionantă, asupra orașului.

Vă puteți alege din 5 tipuri de apartamente cu 3 camere, cu suprafața utilă între 80 mp și 107.50 mp, și un model pentru apartamentul cu 2 camere, cu suprafața utilă de 48.60 mp. Unul dintre avantajele acestor apartamente este faptul că sunt bine compartimentate, cu bucătărie open space și cu terase între 7 mp și 14 mp.

Apartamentele cu 3 camere dispun de două dormitoare, două băi, spațiu tehnic, hol și living spațios cu bucătărie open space.

Locurile de parcare se află la subteran, unde mai regăsim și spațiile de depozitare, mai precis boxele ( cu suprafețe între 2.90 mp și 7.95 mp). Tot în subsol va fi amenajată și o sală de fitness pentru iubitorii sportului sau pentru cei care vor să se mențină în formă.

Eminescu 65 Residence – un mix de excepție între lux, inovație și confort la standard înalte

Localizarea este una de excepție, aproape de zona de birouri, dar și aproape de zona cu parcuri și natura. De asemenea, în proximitate aveți cafenele, restaurante, grădinițe, școli, farmacii și supermaketuri.

Pentru finisaje am ales lideri de piață, furnizori de produse premium, care certifică o calitate înaltă a produselor folosite în Eminescu 65 Residence. Între aceștia amintim: Marazzi Italia – furnizor pentru ceramica (faianța) din băi, Top Wood – parchet triplu stratificat de 14mm, Pinum – uși interioare, Belform, Grohe, Roca, Ideal Standard – furnizori ai obiectelor sanitare.

Sistemele de răcire sunt marcă a brandului Mitsubishi Japonia, iar sistemul încălzire – prin pardoseală – Herz Austria. Siguranța este prioritatea noastră, motiv pentru care am pus accent pe acest aspect, de aceea accesul în ansamblu este unul sigur securizat.

Mai multe informații și detalii, accesând link-ul.

 

Corina Sfia, jurnalist de profesie, are o experiență de peste 16 ani în audio-vizual, comunicare și content marketing. S-a alăturat echipei Imobiliare.ro în anul 2021, iar în prezent este Video Content Manager și MC for events.

Postează-ți părerea

Your email address will not be published. Required fields are marked *