Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
2 iun. 2021

Apartamente în imobil nou, Piața Victoriei: localizare deosebită, în zonă cu verdeață, finisaje de top. Potențial de investiție!

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Cele trei proprietăți disponibile spre vânzare sunt atractive atât pentru un consumator final, cât și pentru un investitor – ele pot fi folosite atât în scop locativ, cât și ca sedii de firmă.

După cum știi deja, situația creată de COVID-19 a făcut ca percepția noastră asupra propriei case să se schimbe radical. Gradul de confort oferit de spațiul locuibil este tratat, acum, mai serios, iar calitatea împrejurimilor se bucură de mai multă atenție decât înainte. În plus, dată fiind tendința de a renunța la lucrul de acasă în favoarea celui de la birou, amplasamentul favorabil în cadrul marilor orașe este din nou tratat ca un factor de achiziție „cu greutate”.

În acest context, proprietățile prezentate în cele de mai jos reprezintă o adevărată oportunitate de achiziție. Este vorba despre trei apartamente, cu două, trei și patru camere, amplasate într-o clădire finalizată în anul 2009, în zona centrală a Capitalei, în arealul Piața Victoriei. Locuințele fac parte, mai exact, dintr-un imobil cu regim mic de înălțime (structurat pe subsol, parter și cinci etaje), format dintr-un total de 27 de apartamente.

Apartamentul cu două camere are o suprafață utilă totală de 64 de metri pătrați și un preț de vânzare de 184.563 de euro. Aici poți afla mai multe detalii despre ofertă!

Toate cele trei proprietăți, listate pe Imobiliare.ro, sunt scoase la vânzare și promovate de reprezentanții Casazela România. Acestea pot fi achiziționate atât de către un cumpărător final, cât și de către un investitor, pretându-se atât pentru un uz rezidențial, cât și ca sedii de firmă. Cele trei apartamente se găsesc într-o stare bună de funcționare și dispun de finisaje de calitate – astfel că nu necesită, practic, o investiție (masivă) în renovare înainte de a fi valorificate.

Apartamentul cu trei camere are o suprafață utilă totală de 128 de metri pătrați și un preț cerut de 329.710 euro. Aici poți afla mai multe detalii despre anunț!

Imobilele sunt decomandate, iar apartamentul cu trei camere dispune de două băi, iar cel cu patru camere, de trei băi. Un avantaj important, ce decurge din amplasarea favorabilă a proprietăților, este reprezentat de priveliștea deosebită și deschiderea către o zonă verde bogată. La aceasta se adaugă faptul că apartamentele dispun de balcoane spațioase, deschise – perfecte pentru a fi transformate în zone de relaxare în aer liber.

Cel de-al treilea imobil disponibile spre vânzare are patru camere, o suprafață utilă totală de 138 de metri pătrați și un preț de 372.081 de euro. Aici poți afla mai multe detalii despre ofertă!

Toate cele trei proprietăți se tranzacționează în regim de comision zero de la cumpărător. Reprezentanții Casazela România așteaptă să răspundă la orice întrebări legate de acestea, dar și de procesul de vânzare. Datele lor de contact pot fi găsite în anunțurile de vânzare.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Se menține încrederea în potențialul pieței rezidențiale. Ce factori mai pun presiune, de jos în sus, pe prețurile locuințelor – dincolo de costurile de construcție. Soluții există!

Deși dezvoltatorii activi pe piața bucureșteană intenționează, per ansamblu, să-și continue investițiile, aceștia se lovesc de anumite măsuri (sau de lipsa unora) din partea autorităților. Potrivit jucătorilor de profil,...

citește mai departe
Reconversie în ansamblu rezidențial: o clădire de patrimoniu de pe Calea Victoriei a fost consolidată și reabilitată, iar elementele Art Deco au fost păstrate

Potrivit companiei dezvoltatoare, acesta este, în prezent, singurul proiect rezidențial premium de tip boutique localizat pe Calea Victoriei – arteră considerată un veritabil simbol al orașului. Dezvoltatorul imobiliar Hagag...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Trei antreprenori români visează ca litoralul autohton să devină atractiv pe tot parcursul anului, cum este și Coasta de Azur. Au în plan mai multe proiecte imobiliare în Neptun-Olimp

Marea, liniștea, climatul plăcut, susținute de facilitățile și serviciile de calitate, toate acestea sunt ingredientele unei „rețete” ce și-a dovedit deja viabilitatea în alte țări. Cătălin Scripcaru, Bogdan Căruntu...

citește mai departe
Au început vânzările pentru faza a doua a ansamblului rezidențial Aviației Tower

Cea dintâi etapă de construcție a ajuns la un grad de ocupare de 85%, iar dezvoltatorul vizează vânzarea sa integrală până la finele anului. Rădăcini Estate, divizia imobiliară a...

citește mai departe