Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
10 iun. 2014

Apartamente premium în noul complex Puskin 11 (Primăverii) – exclusiv prin Crosspoint Real Estate (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Prețurile locuințelor din cadrul ansamblului încep de la 2.200 de euro (+TVA ) pe metru pătrat construit.

Crosspoint Real-Estate, una dintre cele mai dinamice companii de pe piața locală de consultanță imobiliară, a fost desemnată agent exclusiv pentru vânzarea unităților din cadrul proiectului rezidențial Puskin 11 – Primăverii High Class Appartments.

Puskinn 11

Puskin 11 este un proiect rezidențial intim, retras și în același timp cu acces imediat către arterele principale din nordul Capitalei. Imobilul se desfășoară pe 5 etaje, ce totalizează un număr limitat de apartamente disponibile. Printre cele mai atractive variante de compartimentare se numără un apartament tip duplex, dispus pe parter și etaj, un apartament cu trei camere (la etajul 2) și un penthouse dispus pe ultimele 3 nivele – compus din trei dormitoare și o terasă spectaculoasă, ce oferă o priveliște unică asupra cartierului Primăverii. Imobilul poate oferi, de asemenea, și apartamente cu compartimentări clasice – de două, trei sau patru camere.

De asemenea, la demisolul imobilului este disponibil spre vânzare și un spațiu comercial versatil, pretabil unui cabinet notarial, de avocatură, stomatologic, etc. Toate apartamentele sunt dotate cu finisaje și instalații de ultimă generație, precum și cu locuri de parcare în subteranul imobilului.

Spațiile vitrate generoase, accesul direct al liftului în penthouse-ul dispus pe ultimele trei niveluri, încălzirea prin pardoseală, poziționarea în zona rezidențială de nord a Bucureștiului – acestea sunt doar câteva dintre calitățile speciale ale apartamentelor din Pușkin 11.

Prețul unui astfel de apartament, constituind un tip de locuință modern, adresat unui compărător sofisticat, începe de la 2.200 de euro (+TVA ) pe metru pătrat construit.

„În momentul de față, dezvoltatorii oferă produse adaptate la contextul pieței. Dezvoltatorii au înțeles care sunt noile condiții ale pieței și s-au adaptat, astfel că prețurile la locuințele din zone premium ale Capitalei sunt acum mult mai rezonabile față de anii anteriori. Dacă în 2007 vorbeam de 4.000 până la chiar 7.000 de euro pe metru pătrat construit, acum putem vorbi de un preț care pornește de la 2.200 de euro pe metru pătrat”, arată Mihai Dumitrescu, managing partner Crosspoint Real Estate.

Fondat în 2005, Crosspoint oferă, prin diviziile de Investment Banking și Real Estate, servicii sofisticate de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, precum și soluții financiare necesare marilor investitori.

Crosspoint Real Estate este reprezentant exclusiv pentru România al Leading Real Estate Companies of the World (LeadingRE), o rețea internațională de prestigiu care include peste 500 de companii din domeniul imobiliar, ce realizează la nivel mondial tranzacții anuale în valoare de circa 250 de miliarde de euro.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
TRIAMA Residence: construcție la standarde europene, spații verzi, curte interioară și parcare subterană. Aproape de metrou! (P)

Proiectul dispune de un mix variat de unități locative, iar clienții pot alege între mai multe variante de finisaje. Amplasat în sud-estul Capitalei, în zona Bd. Basarabia, pe strada...

citește mai departe
Monarch Tower – un proiect rezidențial de lux situat pe Bld. Take Ionescu, Timișoara (P)

De la localizare la facilități, proiectul a fost special conceput pentru cei care visează să se bucure de un stil de viață cu adevărat select. Amplasat în zona centrală...

citește mai departe
Oportunități multiple de investiție în cadrul Silver Mountain Resort & SPA: apartamente, clădire multifuncțională și teren pentru viitoare dezvoltări (P)

Construit în anul 2011, complexul este atractiv atât pentru cei care visează la o locuință de vacanță și/sau micii investitori, cât și pentru cei interesați de un business în...

citește mai departe
O alternativă pentru furnizorul de energie electrică și gaze naturale (P)

Schimbarea furnizorului actual este dreptul tuturor consumatorilor și nu presupune schimbarea contorului și nici a operatorului rețelei de distribuție. Când vine vorba de schimbarea furnizorului de utilități, majoritatea consumatorilor...

citește mai departe
Un ansamblu rezidențial cu parc, magazine și alte facilități integrate prinde contur în nordul orașului de pe Bega. La cât ajung prețurile în Ateneo Timișoara (P)

La finalizare, complexul va avea peste 1.000 de unități locative și va dispune de întreaga infrastructură necesară unui proiect de asemenea dimensiuni. Amplasat în nordul Timișoarei, mai exact între...

citește mai departe