Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
10 iun. 2014

Apartamente premium în noul complex Puskin 11 (Primăverii) – exclusiv prin Crosspoint Real Estate (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Prețurile locuințelor din cadrul ansamblului încep de la 2.200 de euro (+TVA ) pe metru pătrat construit.

Crosspoint Real-Estate, una dintre cele mai dinamice companii de pe piața locală de consultanță imobiliară, a fost desemnată agent exclusiv pentru vânzarea unităților din cadrul proiectului rezidențial Puskin 11 – Primăverii High Class Appartments.

Puskinn 11

Puskin 11 este un proiect rezidențial intim, retras și în același timp cu acces imediat către arterele principale din nordul Capitalei. Imobilul se desfășoară pe 5 etaje, ce totalizează un număr limitat de apartamente disponibile. Printre cele mai atractive variante de compartimentare se numără un apartament tip duplex, dispus pe parter și etaj, un apartament cu trei camere (la etajul 2) și un penthouse dispus pe ultimele 3 nivele – compus din trei dormitoare și o terasă spectaculoasă, ce oferă o priveliște unică asupra cartierului Primăverii. Imobilul poate oferi, de asemenea, și apartamente cu compartimentări clasice – de două, trei sau patru camere.

De asemenea, la demisolul imobilului este disponibil spre vânzare și un spațiu comercial versatil, pretabil unui cabinet notarial, de avocatură, stomatologic, etc. Toate apartamentele sunt dotate cu finisaje și instalații de ultimă generație, precum și cu locuri de parcare în subteranul imobilului.

Spațiile vitrate generoase, accesul direct al liftului în penthouse-ul dispus pe ultimele trei niveluri, încălzirea prin pardoseală, poziționarea în zona rezidențială de nord a Bucureștiului – acestea sunt doar câteva dintre calitățile speciale ale apartamentelor din Pușkin 11.

Prețul unui astfel de apartament, constituind un tip de locuință modern, adresat unui compărător sofisticat, începe de la 2.200 de euro (+TVA ) pe metru pătrat construit.

„În momentul de față, dezvoltatorii oferă produse adaptate la contextul pieței. Dezvoltatorii au înțeles care sunt noile condiții ale pieței și s-au adaptat, astfel că prețurile la locuințele din zone premium ale Capitalei sunt acum mult mai rezonabile față de anii anteriori. Dacă în 2007 vorbeam de 4.000 până la chiar 7.000 de euro pe metru pătrat construit, acum putem vorbi de un preț care pornește de la 2.200 de euro pe metru pătrat”, arată Mihai Dumitrescu, managing partner Crosspoint Real Estate.

Fondat în 2005, Crosspoint oferă, prin diviziile de Investment Banking și Real Estate, servicii sofisticate de tranzacționare și consultanță pentru domeniul imobiliar, precum și soluții financiare necesare marilor investitori.

Crosspoint Real Estate este reprezentant exclusiv pentru România al Leading Real Estate Companies of the World (LeadingRE), o rețea internațională de prestigiu care include peste 500 de companii din domeniul imobiliar, ce realizează la nivel mondial tranzacții anuale în valoare de circa 250 de miliarde de euro.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Luxury Homes Ovidiu: apartamente în Mamaia, între lacul Siutghiol și mare, complet mobilate și utilate. Te poți muta imediat! (P)

În cadrul complexului, realizat în stil arhitectural italian, apartamentele sunt dispuse câte patru, respectiv trei, pe etaj – locatarii vor beneficia, astfel, de un grad sporit de intimitate. Amplasat...

citește mai departe
Quantum Real Estate Group, primul showroom de case modulare din Europa de Est (P)

Showroomul va dispune de peste 50 de modele de case cu design modern și minimalist, la prețuri foarte accesibile, construite pe diferite tipuri de structuri. Quantum Real Estate Group,...

citește mai departe
AXXIS NOVA Resort & SPA: Se lansează primul concept imobiliar integrat din Mamaia Nord (P)

Luna septembrie marchează lansarea primului concept imobiliar integrat din Mamaia Nord, AXXIS Nova Resort & SPA, un proiect unic care va cuprinde un hotel de cinci stele și șase...

citește mai departe
Urban Plaza redefinește linia orizontului la Brașov: 2.000 de apartamente și facilități integrate, la cele mai înalte standarde

Cea dintâi etapă de construcție se află în curs de finalizare, iar predarea locuințelor aferente celei de-a doua va începe spre finele acestui an. După 13 ani de experiență,...

citește mai departe
WIN Herăstrău: echilibrul și armonia arhitecturii contemporane, la un pas de cel mai mare parc al Capitalei (P)

La finalizare, ansamblul va fi format din șase clădiri rezidențiale, ce vor însuma aproximativ 300 de apartamente. Visezi la o locuință perfect concepută pentru nevoile tale, în care să...

citește mai departe