Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
9 apr. 2019

Aviației Apartments – locul pe care îl puteți numi „acasă” (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Aviatiei Apartments 1

Ansamblul Aviației Apartments este situat în zona de nord a Capitalei, la zece minute de Parcul Herăstrău.

Zona Aviației, o zonă în care totul se dezvoltă. O zonă în care se construiește un cartier cu apartamente pentru cei activi și independenți, care au planuri și pentru care viața are niște repere clare. Apartamentele corespund nu numai standardelor tehnice actuale, dar sunt gândite pentru cei care știu să se bucure de viață fără să fie cu capul în nori. Pentru cei care vor o familie, pentru cei care se bucură de prieteni, pentru cei care știu că de la geamul apartamentului pot să privească până departe, în liniște și siguranță, spre ceea ce au visat. Aviației Apartments nu construiește un ansamblu, ci o comunitate.

Aviatiei Apartments 2

Aproape de parc și de metrou

Un loc în care să vă simțiți imediat acasă. Aviației Apartments se află aproape de mijloace de transport, aproape de centre comerciale, de clădiri de business. La doi pași de evadările din București și la doi pași de centrul lui. Ansamblul este situat pe strada Soldat Gheorghe Buciumat, nr 26, în zona de nord a capitalei, la zece minute de Parcul Herăstrău, la 15 minute de mers pe jos până la stația de metrou Aurel Vlaicu, și aproape de centrele de business din zonă. Aviației Apartments se construiește aici pentru a vă oferi acel echilibru între timp liber și timp petrecut la locul de muncă.

Ansamblul este format din patru imobile cu studio-uri, apartamente cu două camere și trei camere. Regimul de înălțime este 2S+DS+P+4E+5R+6R, iar imobilele vor beneficia de ascensoare ThyssenKrupp pentru opt persoane. Finisajele includ: usă metalică la intrare Piacentini din Italia, uși interior Exea Doors din Italia, parchet triplu stratificat și tamplărie culoare antracit. Gresia și faianța din băi și bucătării vor fi din gama Gardenia Orhideea. Aveți posibilitatea să optați pentru două pachete de finisaje în ceea ce privește nuanțele pentru gresie, faianță și ușile interioare. Încălzirea este prin pardoseală, iar centrala este individuală Buderus în condensație. Obiectele sanitare sunt Galassia sau Ideal Standard Connect, rezervorul WC este încastrat în perete cu clapetă cromată, iar bateriile din băi Tremme Bandini sau Ideal Standard Ceraplan 3.

Aviatiei Apartments 3

Detaliile contează!

Întotdeauna detaliile contează. De aceea aici găsiți ce este mai bun pentru o comunitate în plină formare. Pentru siguranța fiecăruia, pentru relaxare, pentru fiecare anotimp. Pentru fiecare pas pe care îl veți face în noua casă. Totul este ales cu grijă pentru a se potrivi unui stil de viață altfel.

Găsirea unui echilibru între necesitățile unui ansamblu rezidențial și viața contemporană este un aspect de care Aviației Apartments ține cont. De asemenea, în cadrul acestui proiect, experiența și calitatea vieții sunt respectate de către dezvoltator. Ansamblul se înscrie altfel în ultimele tendințe arhitecturale, ce pun accent pe integrarea naturii în proiectele rezidențiale contemporane.

Aviației Apartments vă oferă apartamentele care vă pot schimba viață. În bine, evident. Diferența dintre un proiect rezidențial obișnuit și unul de succes este atenția oferită și celor mai mici detalii, aspect pe care în Aviației Apartments s-a pus accent. Întregul proiect este conceput astfel pentru a crea o atmosferă familiară și pentru a vă crea acel sentiment pe care toți îl căutăm, de „acasă”.

Părerile cititorilor
3 păreri
  • cristina vaduva

    Un pret, va rog, la ap. 2camare la et l sau 2?

  • Georgy

    Buna ziua!!! Un preț pentru apartam cu 2 camere, se poate?! Multumesc!

  • Ichim

    Buna ziua, va rog sa imi spuneți prețul la ap. 2 camere și apartamente 3 camere. Va mulțumesc!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și