Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
3 dec. 2012

Business Networking la superlativ la Bucureşti Business Days (P)

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

La eveniment sunt aşteptaţi să împărtăşească din experienţa personală de afaceri 100 de speakeri de top.

Cel mai mare eveniment de business dedicat mediului de afaceri din România îşi deschide porţile în perioada 12-13 decembrie la Bucureşti şi va fi găzduit de Howard Johnson Grand Plaza. A noua ediţie a suitei de evenimente Business Days adresată managerilor şi antreprenorilor soseşte la Bucureşti cu o structură de 100 de speakeri de top – antreprenori în serie, manageri din companii de top, investitori, experţi şi specialişti în diverse domenii -, cu teme de dezbatere de mare actualitate analizate în cadrul a 25 de workshop-uri, cu patru conferinţe, trei mese rotunde şi un număr de 150 de parteneri care sprijină organizarea evenimentului. Şi la această ediţie sunt aşteptaţi peste 700 de participanţi.

O platformă pentru generarea de oportunităţi
Scopul evenimentelor Business Days este acela de a dinamiza mediul de afaceri, oferind astfel celor interesaţi de oportunităţile de dezvoltare profesională şi personală idei inspiraţionale şi exemple motivaţionale, analize pertinente, estimări ale trendurilor viitoare din diverse domenii, posibilitatea de a învăţa de la cei mai buni specialişti şi, nu în ultimul rând, posibilitatea de a identifica noi potenţiali parteneri de afaceri şi colaboratori. „Business Days a fost conceput ca o platformă de oportunităţi de networking pentru cele trei categorii de stakeholderi: participanţi, parteneri şi speakeri. Este unul dintre evenimentele de business din România care în momentul în care a fost desenat şi conceput a pornit de la trei nevoi fundamentale ale oamenilor de afaceri: nevoia de a fi inspirat, motivat, încântat; nevoia de interacţiune, schimb de experienţă şi generare de idei noi creative şi, nu în ultimul rând, nevoia de business networking, de generare de oportunităţi”, subliniază Laszlo Pacso, coordonatorul proiectului.

Discuţii formale şi informale
Pe parcursul celor două zile de desfăşurare a Bucureşti Business Days vor avea loc patru sesiuni de business networking, care sunt organizate fie într-un cadru plăcut-informal, fie într-un cadru formal, oferind numeroase posibilităţi de interacţiune între cei prezenţi. Sesiunile informale au loc în jurul unor degustări de vinuri sau degustări de produse tradiţionale, specifice regiunii, oferite de către partenerii noştri, iar sesiunile formale se încadrează în două categorii:

· sesiunea Business Networking de tip microîntâlniri – necesită din partea participanţilor preînscrierea pe o listă de intenţie, din care vor fi selectate 50 de persoane pentru networking, rolul activ în procesul de selecţie revenindu-le partenerilor care sunt implicaţi activ pe parcursul derulării întregului proces.

· sesiunea de Business Networking de tip OPEN – la aceasta poate participa orice persoană care şi-a achiziţionat un tichet de acces, în limita locurilor disponibile. De asemenea, există termen de înscriere pentru garantarea locurilor şi un număr de maximum 100 de participanţi.

„Business Networking nu înseamnă vânzare. Este o punte de legătură, clădită pe încredere şi construită de la temelie cu empatie şi dorinţa de a-l ajuta pe celălalt în mod sincer, fără să aştepţi ceva în schimb. În networking, omul din faţa ta este mai important decât obiectivul tău comercial sau de business. Cine îşi construieşte reţeaua de contacte după aceste principii va trăi o experienţă deosebită, va vedea lucrurile înfăptuindu-se în jurul său, va vedea proiectele şi visele sale prinzând viaţă… pentru că intră în acţiune cel mai puternic mecanism din business networking: recomandarea. Noi, cei de la Business Days, asta facem, creăm o platformă în care poţi să-ţi lărgeşti sfera de contacte de business cu câteva zeci sau sute de persoane într-un timp scurt, într-un mod profesionist şi într-un cadru interactiv, pe durata celor două zile, depinde doar de tine. La eveniment vin cel puţin 700 de antreprenori şi manageri care vor acelaşi lucru ca tine.”

Laszlo Pacso, coordonatorul Bucureşti Business Days

Costurile pachetelor de acces precum şi formularul de înscriere pot fi găsite pe site-ul oficial al Bucureşti Business Days. Tichetele de acces sunt de mai multe tipuri, de la bilete MULTIPASS până la bilete ALL INCLUSIVE. De asemenea, studenţii beneficiază de 50% reducere pe baza carnetului de student, însă pentru ei există un număr limitat de locuri.

Printre speakerii invitaţi ai acestei ediţii se numără Connie Lankin, Yula Reinshmid, Marius Ghenea, Amalia Sterescu, Silviu Hotaran, Dan Bulucea, Rucsandra Hurezeanu, Carmen Neagu, Sorin Manea, Cristian Nacu, Gabriel Biriş, Bogdan Balaci, Dragoş Roua, Dragoş Anastasiu, Radu Tudorache, Bogdan Grosu, Adrian Florea, Loránd Soares-Szász, Bogdan Comănescu, Mihaela Stroe, Ivan Patzaichin, Teodor Frolu, Voicu Oprean, Andy Szekely, Adrian Erimescu, Florentin Banu, Mihai Stănescu, Mihaela Perianu, Mădălina Uceanu, Eusebiu Burcaş, Călin Biriş şi mulţi alţii.

Lista completă şi mai multe detalii despre speakeri, program, precum şi despre modalităţile de acces şi ofertele promoţionale sunt disponibile pe site-ul evenimentului: bucuresti2012.businessdays.ro.

Bucureşti Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociaţia Dezvoltatorilor de Soluţii de Comunicare Online) şi Newfield Consulting. ADeSCO este o organizaţie non-profit, al cărei scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă şi durabilă în România.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Oportunitate de investiție în Snagov: peste 100 de hectare de luciu de apă, plus teren adiacent, cu trei restaurante FOTO (P)

Te gândești să deschizi un business „în mijlocul naturii”, dedicat mai ales locuitorilor Capitalei? În județul Ilfov, zona Snagov, poți găsi o proprietate cu adevărat specială. Aflată în portofoliul...

citește mai departe
Maurer Imobiliare: „Continuăm să lucrăm asiduu la proiectul nostru de peste 300 de unități din centrul orașului Cluj-Napoca” (P)

Apartamentele din cadrul ansamblului Maurer Panoramic vor beneficia, printre altele, de sistem smart home și încălzire prin pardoseală. Te afli în căutarea unui apartament nou, construit cu simțul răspunderii,...

citește mai departe
Stonehill Towers, Târgu Mureș: au început lucrările la primul bloc, de 128 de apartamente (P)

Cea dintâi fază de construcție a complexului rezidențial târg-mureșean urmează a fi predată în primăvara anului 2022. Ansamblul Stonehill Towers, din Târgu Mureș, este amplasat într-o zonă aflată în...

citește mai departe
Firidei Residence: apartamente finalizate, în zona Nicolae Grigorescu, la două minute de metrou (P)

Te afli în căutarea unei locuințe noi, deja finalizate, într-unul dintre cartierele tradiționale ale Capitalei? Firidei Residence respectă aceste cerințe și îți oferă, în plus, acces facil la mijloacele...

citește mai departe
L.A. Residence: vile cu patru camere și teren propriu, în nordul Capitalei, localitatea Tunari (P)

Ți-ai dori să te muți la casă, într-o zonă liniștită și aerisită, dar să beneficiezi, totuși, de acces facil către oportunitățile oferite, în mod obișnuit, de traiul în Capitală?...

citește mai departe