Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
23 mai 2016

Calitate germană: case pe structură din lemn de la HUF HAUS, acum și în România!

scris de Adriana Lefter in categoria Home & Deco, Ştiri imobiliare, Ştirea zilei

Potențialul de creștere al pieței imobiliare autohtone continuă să atragă jucători străini.

Germanii de la HUF HAUS, pionieri ai arhitecturii de tip stâlp-grindă în Europa, și-au anunțat intrarea pe piața din România. Compania și-a programat, pentru toamna lui 2016, deschiderea a două case-showroom în apropierea Bucureștiului – acestea urmând să se adauge construcțiilor care pot fi deja vizitate în țări precum Germania, Marea Britanie sau Elveția.

HUF HAUS_ART 1

Casele pe structură din lemn de la HUF HAUS se remarcă prin designul premiat, de o eleganță clasică, dar totodată actuală. Aspectul estetic deosebit se armonizează perfect cu factorul practic. Casele folosesc soluții și tehnologii moderne și sunt special concepute pentru a asigura un grad ridicat de eficiență energetică. Fiecare componentă este proiectată și creată în fabrica HUF, din Germania, iar proiectele pot fi adaptate la cerințele și preferințele fiecărui client.

„HUF HAUS este o afacere de familie, care a cunoscut în timp o creștere continuă și solidă și recunoașterea ca brand internațional. Această inaugurare este un punct de referință pentru noi, fiind prima noastră reprezentare în această parte a Europei. Suntem foarte încrezători în potențialul pe care îl are piața imobiliară din România. Casele-showroom vor prezenta cunoscutul stil arhitectural al HUF HAUS, caracterizat de simbioza dintre lemn și sticlă și unele dintre cele mai avansate tehnologii pe care le oferă compania noastră.”

Georg Huf, Managing Director HUF HAUS

Istoria HUF HAUS începe în anul 1912, când Johann Huf, bunicul actualului proprietar, a pus bazele unui atelier de tâmplărie în Hartenfels, Germania – acolo unde și astăzi se află sediul central al companiei. În anul 1950, după mai multe etape de dezvoltare a atelierului și evenimentele agitate din perioada celor două războaie mondiale, Franz Huf a călcat pe urmele tatălui său.

Până la acest moment, atelierul de tâmplărie s-a transformat într-o companie recunoscută la nivel național. Astăzi, HUF HAUS este condusă de către Georg Huf, cel care a preluat afacerea în anul 1996, de la tatăl său, Franz. Aceasta s-a extins în timp, iar în prezent numără 19 birouri și case showroom în Europa. Compania produce aproximativ 100 de case în fiecare an (clădiri rezidențiale, precum și comerciale), din care aproximativ 40% sunt exportate la nivel mondial, chiar și în China.

Părerile cititorilor
6 păreri
 • Dinu Maria

  Buna ziua,
  As dori sa aflu si alte elemente tehnice, variante de proiect, conditii de amplasare, timp de asamblare, pretul cu variante de achitat, garantii, contact, etc.
  Va multumesc!

 • Barzukas

  Am vazut calitatea caselor construite de dvs.in Anglia si m-ar interesa sa imi construiti o casa la sol ,cu suprafata de cca.130mp-S.U.cu minimum doua bai si trei,patru dormitoare.Terenul il detin eu,in proprietate cca.1000-1200mp.Amanuntele privind modul de plata,as dori sa le discutam impreuna.Nu doresc casa cu etaj,cel mult cu un pod mai inalt .

  Cu respect !

 • vasile miclea

  Vreau să aflu preţul unei case de 140 m.p. cu mansardă sau etaj. Sau preţul pe m.p. al construcţiei.

 • Angela

  Abia aștept să pot comanda foarte repede o astfel de casă. Le stiu de multa vreme, din emisiunile tv. Nu credeam că veți ajunge în România.

 • Dumitru Condescu

  Buna ziua,
  As dori sa aflu si alte elemente tehnice, variante de proiect, conditii de amplasare, timp de asamblare, pretul cu variante de achitat, garantii, contact, etc.
  Va multumesc!

 • Viorel

  Astept de mult stirea asta. Vreau sa aflu si alte elemente tehnice, variante de proiect, conditii de amplasare, timp de asamblare, comparatii cu produse similare autohtone si pretul cu variante de achitat, garantii, contact, etc.
  Va multumesc!

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

S-ar putea să te mai intereseze și
Când „afară” devine mult mai important: sfaturi practice pentru amenajarea balcoanelor, teraselor și grădinilor

Stând mai mult acasă, din pricina măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii COVID-19, românii au început să acorde mai multă atenție spațiilor exterioare ale locuințelor. Retailerul local de materiale de...

citește mai departe
The new luxury era? Într-o zonă exclusivistă precum Kiseleff-Aviatorilor, o amenajare cu adevărat „de lux” poate ajunge la încă o dată prețul apartamentului

Un studio de design recunoscut pe plan internațional intră și pe piața din România, pe fondul alinierii standardelor în materie de lux ale persoanelor cu venituri mari din întreaga...

citește mai departe
Ambient modern și elegant, în care să te simți „acasă”!

Acest stil de design se potrivește atât locuințelor spațioase, cât și celor de dimensiuni mai mici. Visezi la o locuință elegantă, însă nu ai vrea să cazi în capcana...

citește mai departe
Design: duplex de 85 de metri pătrați, cu 3 dormitoare și două băi

Cu o compartimentare și o amenajare eficiente, casa ta poate fi mai încăpătoare decât crezi! Datorită noii generații de ansambluri rezidențiale, apartamentele structurate pe mai multe nivele, de tip...

citește mai departe
3 stiluri de amenajare pentru sufrageria ta!

Alături de bucătărie, această cameră este cea în care veți petrece cel mai mult timp împreună. Sufrageria – sau, în accepție modernă, livingul – reprezintă, în designul interior contemporan,...

citește mai departe