Află rapid răspunsul la orice întrebare despre piața imobiliară
Introdu minim 3 caractere
Caută în
21 dec. 2015

Cartierul Solar, OFERTĂ UNICĂ ÎN ROMÂNIA: apartamente noi cu AVANS 0 prin programul Prima Casă!

scris de www.imobiliare.ro in categoria Advertoriale, Ştiri imobiliare

Primele patru blocuri din cadrul ansamblului, cu un total de 264 de unități locative, vor fi finalizate în prima parte a anului 2016.

Cartierul Solar, unicul ansamblu rezidenţial de pe piaţa imobiliară din România unde soarele plătește pentru tine, vine cu o ofertă strălucitoare: avans 0% pentru creditarea prin programul Prima Casă! Acum e mult mai uşor să achiziţionezi apartamentul visurilor tale în singurul ansamblu rezidenţial cu energie verde din România, prin intermediul ofertei cu 0% AVANS prin programul Prima Casă. Programele de finanțare flexibile și avantajele oferite de utilizarea energiei regenerabile fac din Cartierul Solar una dintre cele mai bune opțiuni de locuit în orașul București!

Cartierul Solar 3

Acum devine mai uşor ca niciodată să îţi cumperi propriul apartament într-un bloc nou, cu costuri mici la întreţinere, datorită utilizării energiei regenerabile.

Cartierul Solar este singurul ansamblu rezidenţial cu energie verde din România dotat cu panouri fotovoltaice, care transformă energia razelor solare în energie electrică. Astfel, cheltuielile de întreținere sunt mai mici, iar cheltuielile aferente energiei electrice pentru spațiile comune sunt egale cu 0. Prin folosirea panourilor fotovoltaice energia produsă este 100% verde, astfel fiind reduse considerabil emisiile de gaze cu efect de seră la nivelul orașului București.

Situat în zona de Sud a Bucureștiului, vis-à-vis de Metro Berceni, în imediata apropiere a stației de metrou Dimitrie Leonida, a centrelor comerciale Auchan, Carrefour, Selgros, Grand Arena Mall, Sun Plaza Mall și la doar 15 minute de centrul oraşului, Cartierul Solar este poziţionat mai mult decât optim pentru a avea acces facil la tot ce ai nevoie, fără a fi permanent deranjat de zgomotul oraşului! Cartierul Solar are acces din Bulevardul Metalurgiei, adiacent Bulevardului Pipera şi prezintă acces securizat 24/24h cu bariere, monitorizare video şi parcare monitorizată.

Dezvoltat în mai multe faze de construcție, primele patru blocuri din Cartierul Solar vor fi finalizate în prima parte a anului 2016 şi cuprind un total de 264 de apartamente (mix de studiouri, locuințe cu două și trei camere). Apartamentele din Cartierul Solar beneficiază de cele mai bune finisaje şi dotări: centrală termică proprie Viessman, zidării din cărămidă Porotherm, tâmplărie Gealan Futura Multicamerală cu sticlă tip tripan, ascensor panoramic Schindler, parchet 12 mm, placări ceramice Marazzi, ușă metalică Dierre Italia ș.a.

Profită acum de oferta iernii şi cumpără apartamentul mult visat – cu un avans de 0% la programul Prima Casă, te poţi muta într-o casă nouă mai repede ca oricând!

Părerile cititorilor
3 păreri
 • Nicu

  Buna ziua, tuturor! E greu de crezut o asemenea oferta. Vrem mai multe detalii atat ca si locatie dar si cateva schite al unui apartament cu 2 sau 3 camere si preturile aferente fiecaruia in parte.

 • Viorel

  Buna ziua … m-ar interesa un apartament de 2 sau 3 camere in jurul pretului de 40.000 – 45.000 euro maxim … nu am descoperit locatia precisa … v-as ruga sa reveniti cu ceva detalii despre locatia mai precisa si eventual ceva schite cu modul in care ar arata respectivele apartamente … multumesc anticipat …

 • fishrman alex

  Aștept sa mă contactați.
  M-ar interesa un apartament cu 3 camere.

Postează-ți părerea

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să te mai intereseze și
Ansamblul rezidențial The Ivy: 800 de locuințe moderne, lângă pădurea Băneasa. Va fi certificat Breeam Excellent! (P)

Dacă visezi să locuiești în sânul naturii, aproape de pădure, fără a face vreun rabat în materie de confort, acest proiect modern din nordul Bucureștiului este întrutotul demn de...

citește mai departe
Aqua City, singurul cartier cu apă de izvor la robinet! Peste 1.800 de apartamente lângă Lacul Morii, deservite de zone verzi, teren de sport, grădiniță și centru comercial (P)

Îți dorești să locuiești într-un ansamblu rezidențial modern, într-o zonă aerisită a Capitalei, care să-ți ofere multiple posibilități de relaxare în aer liber? În acest proiect din București poți...

citește mai departe
Rhodium Residence: ansamblu de tip boutique într-o zonă liniștită, aerisită și cu spații verzi din Cluj-Napoca (P)

Îți dorești ca „acasă” să te poți relaxa deplin, dar și să poți ajunge rapid în mijlocul naturii? Acest ansamblu rezidențial îți împlinește ambele dorințe – și nu numai....

citește mai departe
Vile în Paradisul Verde, Corbeanca: liniște și aer curat, în mijlocul naturii (P)

Dacă perioada de izolare te-a făcut să te gândești tot mai serios la a te muta la curte, acest cunoscut cartier rezidențial din proximitatea Capitalei îți poate oferi exact...

citește mai departe
Cartier de vile și facilități complementare în sudul Capitalei, dezvoltat prin parteneriatul Quantum Real Estate Group (P)

Primele patru proiecte din cadrul întregului ansamblu vor ocupa o suprafață de peste cinci hectare și vor cuprinde peste 120 de case și vile, plus spații comerciale. SudRezidential.ro a...

citește mai departe